Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας στον Ρήγα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-05, 22:11:42
Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας στον Ρήγα

Ο Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο. Αναλυτικά: «Με σεβασμό στο παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον, ο Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και θέλει τον περήφανο κόσμο του Βελεστίνου στο πλευρό του!

Ετσι λοιπόν το Δ.Σ. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομικά δύσκολη συγκυρία, το κόστος ανέρχεται στα 30€.

Φέτος, θα διατίθενται και τα «golden» εισιτήρια με κόστος 100€ για όσους συμμερίζονται τις αυξημένες οικονομικά υποχρεώσεις της ομάδας και έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με μεγαλύτερο αντίτιμο.

Οι κάτοχοι των «golden» εισιτηρίων θα επωφελούνται και με ειδικά προνόμια, όπως εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Θερμή επιθυμία του Δ.Σ. είναι φέτος να δώσουν το παρών ακόμη περισσότερες οικογένειες, γυναίκες και παιδιά στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου, απολαμβάνοντας στιγμές και συγκινήσεις που μόνο ο Ρήγας μας χαρίζει!

Γιατί η δύναμη του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος του!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε γι’ ακόμη μια χρονιά τον Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο κ. Σιμόπουλο Κωνσταντίνο, που μας χορήγησε τη δημιουργία και εκτύπωση των καρτών διαρκείας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=