ΤΟΠΙΚΟ

Παίκτες του Πυράσου Κουτσούκης και Γκάτσος

παίκτες-του-πυράσου-κουτσούκης-και-γκ-890646

Δύο νέες προσθήκες έκανε στο ρόστερ του ο Πύρασος, με τους Γιάννη Κουτσούκη και Νώντα Γκάτσο να είναι τα δύο καινούργια πρόσωπα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση για τον Κουτσούκη: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει πως ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Γιάννη Κουτσούκη στην ομάδα μας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τον Βόλο, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, προέρχεται από την ακαδημία της Νίκης Βόλου, τους Νέους Αθλητές και την Κ20 Νίκης, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Αλμυρό και τον Θησέα Αγριάς.

Γιάννη, καλώς ήρθες στη Νέα Αγχίαλο και την νταμπλούχο ομάδα του Πυράσου».

Η ανακοίνωση για τον Γκάτσο: «Ανακοινώνουμε ότι στην ομάδα μας ανήκει πλέον ο Νώντας Γκάτσος, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός/αμυντικός χαφ κι έρχεται να βοηθήσει με την ικανότητα και την εμπειρία του τη νέα προσπάθεια του Πυράσου. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και στο τοπικό της Βοιωτίας. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο ότι πριν λίγα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Πυράσου σε φιλικό αγώνα! Πλέον θα την φορέσει και στα επίσημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Νώντα, καλώς ήρθες στη Ν. Αγχίαλο και την νταμπλούχο ομάδα του Πυράσου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου