ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε Τσάνιο και ετοιμάζεται για άλλους τρεις ο Σαρακηνός

πήρε-τσάνιο-και-ετοιμάζεται-για-άλλου-864716

Με τον κεντρικό αμυντικό Θανάση Τσάνιο ενισχύθηκε ο Σαρακηνός, που ανακοίνωσε τα εξής: «Ο ΑΣ Σαρακηνός 1951 είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστή τη ένταξη του 22χρονου στόπερ Θανάση Τσάνιου στο δυναμικό του.

Ο Θανάσης έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου και στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, ενώ αποτέλεσε μέλος του Ολυμπιακού Αμπελιάς, για να αγωνιστεί μέχρι την τελευταία περίοδο για την ομάδα των Πηγών Λούρου στην Α’ ΕΠΣ Ηπείρου.

Καλωσορίζουμε τον Θανάση στην ομάδα μας και ευχόμαστε με υγεία να έχει την καλύτερη δυνατή χρονιά στην αμυντική γραμμή του Σαρακηνού!».

Ο Σαρακηνός αρχίζει την προετοιμασία του την ερχόμενη Δευτέρα 1η Αυγούστου, ενώ την Τρίτη 2/8 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός. Από κει και πέρα, οι «κοκκινόμαυροι» του Βόλου είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν άλλες τρεις μεταγραφές με μέσο πρώτης γραμμής, που έχει παλαιότερα και συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, επιθετικό, που έπαιζε σε ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας και με εξτρέμ από ομάδα που μετείχε στα πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΘ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου