ΤΟΠΙΚΟ

Αποχώρησε ο Αγγελος Χριστοδούλου από τον Ιάσονα ΑΜ

αποχώρησε-ο-αγγελος-χριστοδούλου-από-865025

Δεν θα συνεχίσει στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς ο πλάγιος μπακ Άγγελος Χριστοδούλου. Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Τα τελευταία δύο χρόνια ο προγραμματισμός και οι στόχοι της ομάδας μας πορεύονται σε συνοχή με την εξέλιξη των αθλητών μας, ώστε να τους ετοιμάσουμε κατάλληλα, για να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θα θέλαμε λοιπόν ως διοίκηση να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή μας Άγγελο Χριστοδούλου για την προσφορά του στην ομάδα, έχοντας τελειώσει μια χρονιά με 17 συμμετοχές, 1400 αγωνιστικά λεπτά, δύο γκολ και έξι ασίστ (ως αριστερό μπακ) και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ιάσονα, Νίκος Τζιόλας σημειώνει τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ στον Άγγελο υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες. Για μένα και για τον ίδιο είναι ένα κερδισμένο στοίχημα, μιας και από την αρχή της συνεργασίας μας μου έδειξε πόσο πολύ θέλει να δουλέψει και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από προπονητές είμαστε και μια διαφορετική φιγούρα στα μάτια των αθλητών μας, ειδικότερα στους πιο μικρούς, οπότε πρέπει να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν πως ακόμα και το πιο μικρό βήμα είναι ένα ακόμα που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο τους. Αυτή είναι και θα είναι η νοοτροπία μας ως ομάδα. Όμορφο ποδόσφαιρο, ανταγωνιστική ομάδα και εξέλιξη παικτών».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου