ΤΟΠΙΚΟ

Δυσκολεύει η συμμετοχή του Πρωτεσίλαου

δυσκολεύει-η-συμμετοχή-του-πρωτεσίλα-865040

Δύσκολο γίνεται μέρα με τη μέρα το να κατεβεί ο Πρωτεσίλαος στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας – παρότι έχει δηλώσει συμμετοχή- αφού οι παίκτες που απέμειναν, συνεχίζουν να αποχωρούν, ενώ δεν συνεχίζει και ο περσινός προπονητής, Θ. Μπίλης, που παίρνοντας το μήνυμα «δεν θα κατεβούμε» έκλεισε σε άλλη ομάδα!

Τελευταία χρονικά αποχώρηση παίκτη είναι αυτή του έμπειρου Στέφανου Σούδη, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας τα τελευταία χρόνια και με μήνυμά του είπε το αντίο στον Πρωτεσίλαο Πτελεού με ευχαριστίες…

Στο μήνυμά του ο Στέφανος Σούδης αναφέρει τα εξής: «Ένα πανέμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους φιλάθλους του Πτελεού για την αγάπη που μου έδωσαν απλόχερα τόσο καιρό. Τους συμπαίκτες και προπονητές μου για όλα όσα μας έδεσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου εκεί. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μάκρα Αθανάσιο και τον κύριο Γερογιάκομο Γιώργο για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Τον ακούραστο εργάτη, φροντιστή και δεύτερο πατέρα μας, κ. Αγριδόπουλο Ευάγγελο, έναν άνθρωπο που θα ζήλευαν πολλές επαγγελματικές ομάδες για το μεράκι που έβγαζε στο χορτάρι αλλά και την απέραντη αγάπη προς όλους τους αθλητές.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον άνθρωπο που ήταν ο λόγος και η αιτία να μείνω τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα κι ας μην τον γοήτευαν τα φώτα της δημοσιότητας, μη αποσκοπώντας στην προσωπική προβολή, ικανοποιώντας κάθε μας επιθυμία, κι αυτός είναι ο κ. Μόσχος Θοδωρής. Ένας άνθρωπος που δεν θέλησε να είναι μπροστά, αλλά έδινε απλά λύση σε ό,τι χρειαζόταν.

Φεύγω γεμάτος από την ομάδα και διπλά χαρούμενος που απέκτησα πολλούς φίλους για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου