ΤΟΠΙΚΟ

Ανανέωσαν Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος και Παπαδανιήλ

ανανέωσαν-σπηλιόπουλος-γοδενόπουλο-865518

Μετά τους Γάρο, Μπομπότη, Βλιώρα, Σταματόπουλο, Χότζα, Βαϊόπουλο, Σταματίου, Φιλοσόγλου, Τσιακίρη, Χασάπη, ο Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε και την ανανέωση άλλων τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Παπαδανιήλ, Απόστολο Γοδενόπουλο και Ιωάννη Σπηλιόπουλο, ο οποίος σήμερα έχει και τα γενέθλιά του.

Η ανακοίνωση για τον Σπηλιόπουλο: «Ο Ρήγας Φεραίος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Ιωάννη Σπηλιόπουλο για την επόμενη σεζόν (2022/23), σφραγίζοντας το μέλλον του στην ομάδα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Ο 23χρονος ευφυής γκολκίπερ γεννήθηκε στις 27/7/1999 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου, του Θησέα Αγριάς, της Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας και του Ηρακλή Λάρισας.
Μιας και σήμερα είναι τα γενέθλιά του, ευχόμαστε στον Γιάννη χρόνια πολλά και καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία».

Η ανακοίνωση για τον Γοδενόπουλο: «Ο Ρήγας Φεραίος χτίζεται λιθαράκι-λιθαράκι φέτος και βασική προϋπόθεση της σύνθεσης του ρόστερ είναι οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο αυτό, έρχεται μια ακόμη ανανέωση, αυτή του 25χρονου Αλμυριώτη Απόστολου Γοδενόπουλου που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Απόστολε, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

Ο Γοδενόπουλος στο μέσον μαζί με τους κ.κ. Καρτσώνα (δεξιά) και Τσελεπή (αριστερά)

Η ανακοίνωση για τον Παπαδανιήλ: «Μια ακόμη ανανέωση για τον Ρήγα Φεραίο, αυτή του 18χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παπαδανιήλ, που προέρχεται από την ακαδημία της ομάδας μας, έχοντας κάνει πέρασμα από την Κ17 του ΝΠΣ, αποδεικνύει ότι η διοίκηση δίνει φέτος ειδικό βάρος στο ντόπιο «υλικό» και στηρίζεται σε παιδιά που θέλουν να τιμήσουν τη φανέλα της ιστορικής ομάδας του Βελεστίνου.

Κωνσταντίνε, ευχόμαστε να κάνεις μια πολύ επιτυχημένη χρονιά!».

Ο Παπαδανιήλ με το μέλος του Δ.Σ. του Ρήγα Φεραίου, Αχιλλέα Μακρή

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου