ΤΟΠΙΚΟ

Με Μπάλλα, Κιπτίου, Πασχάλη ο Ιάσων

με-μπάλλα-κιπτίου-πασχάλη-ο-ιάσων-865935

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ανανέωσαν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς με τους παίκτες που συνεχίζουν στην ομάδα να φτάνουν τους 18. Οι τελευταίες ανανεώσεις αφορούν τους επιθετικούς Δημήτρη Μπάλλα, Αλέξανδρο Κιπτίου και τον μέσο Λευτέρη Πασχάλη.

Στις ανακοινώσεις των τριών νέων ανανεώσεων αναφέρεται πως ο Δημήτρης Μπάλλας παραμένει στον Ιάσονα για τρίτη διαδοχική χρόνια, ενώ έχει αποκτήσει και δίπλωμα προπονητή UEFA D, ότι επίσης για 3η σεζόν συνεχίζει και ο Αλέξανδρος Κιπτίου, ενώ τονίζεται πως ο Λευτέρης Πασχάλης πήγε στην ομάδα πέρσι, αλλά στην ουσία είναι νέος, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός νομού τον κράτησαν μακριά από την ομάδα.

Νωρίτερα ο Α.Σ. Ιάσων Άλλης Μεριάς, που και τη σεζόν 2022-2023 συνεχίζει με προπονητή τον Νίκο Τζιόλα και με την προσθήκη του Δημήτρη Κυριαζή στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, είχε ανανεώσει και με τους Γιάννη Καραναστάση, Αποστόλη Τσιτσιρίκη, Γιώργο Βέτσικα, Βαλάντη Χρηστάκη, Στράτο Χατζηκώστα, Χρηστο Σαραντόπουλο, Ντένις Μπαρδάνι, Γιάννη Ροδοβίτη, Φραντζέσκο Τόρο, Βασίλη Νταφόπουλο, Αποστόλη Τσίγγα, Βασίλη Λούλο, Δημήτρη Αναστασίου, Αποστόλη Λαλόπουλο και Βάιο Γούσια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου