ΤΟΠΙΚΟ

Ενίσχυση εμπειρίας με Καρανικολάου για Χλόη

ενίσχυση-εμπειρίας-με-καρανικολάου-γ-866628

Μια μεταγραφική επιτυχία που θα προσθέσει εμπειρία στην ομάδα ολοκλήρωσε η ΑΕ Χλόης με την απόκτηση του Γιώργου Καρανικολάου από τον Εθνικό Βόλου.

Ο Γιώργος Καρανικολάου καλύπτει τη δεξιά πλευρά και έχει εμπειρία με ποδοσφαιρική θητεία και εκτός Μαγνησίας.

Ξεκίνησε από τη Νίκη και έπαιξε σε Πατραϊκό, Αχαϊκή, Λαμία, Α.Ο. Μυκόνου, Πολύκαστρο αλλά και σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο, Αθλητική Ένωση Διμηνίου, Εθνικό και Θησέα.

Παράλληλα η ΑΕ Χλόης ανακοίνωσε μαζί με τον Καρανικολάου και την απόκτηση Τσουκαλά, Η ανακοίνωση για τις μεταγραφές Καρανικολάου – Τσουκαλά: «Η ΑΕ Χλόης ανακοινώνει δύο σημαντικές προσθήκες για την ομάδα μας.

Τον Γιώργο Καρανικολάου, έναν παίκτη που αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα είτε σαν φουλ μπακ είτε σαν χαφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην περιοχή μας με τη φανέλα του Ρήγα και του Απόλλωνα Καναλίων.

Ο Καρανικολάου

Τον Βασίλη Τσουκαλά ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα και τη θέση του εξαριού, έχοντας συμμετοχές σε ομάδες της Κομοτηνής!

Η οικογένεια της ΑΕ Χλόης σας καλωσορίζει στην ομάδα».

Αρκετές ανανεώσεις

Ξεκινώντας ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την Χλόη ανακοινώθηκε και η παραμονή 14 ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση των παικτών που ανανέωσαν: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τις εξής ανανεώσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο: Μιχολίτση Γεώργιο, Ντόντο Ιωάννη, Μαυρογόνατο Γεώργιο, Θέμη Κολοκοτρώνη, Ζαμπόγιας Θεώδορος, Παναγιώτη Μπομπότη, Σεσκλιώτη Κωνσταντίνο, Βαΐτση Χρήστο, Βαϊόπουλο Αθανάσιο, Συρταδιώτη Δημήτριο, Σούρλα Αθανάσιο, Κουσκουρίδα Κωνσταντίνο, Εριάντο Ντογκάνι και Τσιούτσιο Θεώδορο!

Ακόμη η ΑΕ Χλόης ανακοίνωσε ξεχωριστά και την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος Γεροβασίλη Νίκο: «Μας γεμίζει μεγάλη χαρά, όλη την οικογένεια της Α.Ε. Χλόης διότι είναι ένα παιδί που μαζί με τους Σούρλα Αθανάσιο, Συρταδιώτη Δημήτριο και Βαϊόπουλο Αθανάσιο αποτελούν σπλάχνα της Χλόης που θα βοηθήσουν στο μέγιστο το χωριό και την ομάδα τους»!

«Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον νέο προπονητή της ομάδος μας, κάποιες σημαντικές ανανεώσεις ακόμη αλλά και μεταγραφές που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας».

Εγγραφή μελών

Μια νέα προσπάθεια εγγραφής νέων μελών για την περίοδο 2022-2023 ξεκίνησε στην ομάδα της ΑΕ Χλόης και στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής: «Καλούνται όλοι οι κάτοικοι της Χλόης αλλά και όσοι αγαπάνε και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα μας να ενισχύσουν τον αγώνα που κάνουμε ώστε να την επαναφέρουμε και πάλι στην κορυφή.

Το κάθε μέλος με την εγγραφή του πρέπει να καταβάλει την ετήσια συνδρομή των 30 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στο κατάστημα του κ. Βάιου Βαϊόπουλου ή στον αριθμό του Αθανάσιου Νατούδη (6975363551)».

Επίσης σημειώνεται ότι τα μέλη που θα εγγραφούν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου