ΤΟΠΙΚΟ

Στον Πύρασο Διαμαντένιας και Τσιότρας

στον-πύρασο-διαμαντένιας-και-τσιότρα-866723

Την απόκτηση του Βαγγέλη Διαμαντένια ανακοίνωσε ο Πύρασος. Αναλυτικά: «Η ομάδα μας ανακοινώνει ακόμη μία μεταγραφή, αυτή του Βαγγέλη Διαμαντένια, του Αγχιαλίτη αριστεροπόδαρου πολυθεσίτη μεσοαμυντικού, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, έπαιξε σε Αγχίαλο, ομάδες των Ιωαννίνων και τελευταία ήταν μέλος του ΑΣ Μικροθηβών, με τον οποίον διακρίθηκε την περασμένη σεζόν. Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στο σπίτι του, την νταμπλούχο ομάδα του Πυράσου».

Ακόμη οι Αγχιαλίτες έκαναν δικό τους τον 23χρονο μέσο Θανάση Τσιότρα, που πέρυσι κατέγραψε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ κράτησαν στο δυναμικό τους και τους Δημήτρη Μπόλη-Θανάση Γκαραβέλα.
Η ανακοίνωση για Τσιότρα: «Ως μεταγραφική επιτυχία χαρακτηρίζεται η προσθήκη του Θανάση Τσιότρα στο ρόστερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2022-23. Ο πολύ αξιόλογος μέσος, με γεμάτες σεζόν στα τελευταία πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής σε συλλόγους με πρωταγωνιστικές βλέψεις, επέλεξε να αγωνιστεί στον Πύρασο και σίγουρα θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες που λογίζονται στις βασικές μονάδες. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα Κ20 της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ, κάνοντας προετοιμασία και με την πρώτη ομάδα, μετά έπαιξε συνεχώς στη Γ’ Εθνική με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, τη Βέροια (πρωταθλήτρια), τη Νίκη Αγκαθιάς, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, πάνω από 65 συμμετοχές στη Γ’ την τελευταία τριετία. Καλωσορίζουμε τον Θανάση στη Νέα Αγχίαλο και την νταμπλούχο ομάδα του Πυράσου».
Οι ανανεώσεις Μπόλη-Γκαραβέλα:
«Ανακοινώνουμε πως ο Δημήτρης Μπόλης και ο Θανάσης Γκαραβέλας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την κυανόλευκη φανέλα του Πυράσου τη σεζόν 2022-23. Ο Δημήτρης ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2022 και σταδιακά πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής κερδίζοντας θέση στη βασική ενδεκάδα, ενώ ο
Θανάσης επίσης έπαιξε αρκετά και ήταν συνεπής στις προπονήσεις όσο μπορούσε παρά το γεγονός ότι προετοιμαζόταν για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Δύο παίκτες νεαροί 20 και 18 ετών οι οποίοι είναι ταλαντούχοι και είμαστε χαρούμενοι που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου