ΤΟΠΙΚΟ

Μια πεντάδα ανανεώσεις για Ρήγα Φεραίο

μια-πεντάδα-ανανεώσεις-για-ρήγα-φεραί-868197

Μετά την ανακοίνωση παραμονής του προπονητή Λάκη Μπακάλη και του αρχηγού Δημήτρη Γάρου, ο Ρήγας Φεραίος προχώρησε σε μία σειρά από ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Στην πρώτη πεντάδα ανανεώσεων βρίσκονται οι: Μπομπότης, Βλιώρας, Σταματόπουλος, Χότζα και Βαϊόπουλος. Η ανακοίνωση του βελεστινιώτικου συλλόγου: «Μετά την παραμονή του Λάκη Μπακάλη στο «τιμόνι» της ομάδας, προτεραιότητα για τον Ρήγα Φεραίο αποτελεί η διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού «κορμού».

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε σήμερα την ανανέωση πέντε ποδοσφαιριστών απ’ το περσινό ρόστερ.

Ο λόγος για τους: Μπομπότη, Βλιώρα, Σταματόπουλο, Χότζα και Βαϊόπουλο.

Για τον 32χρονο Θοδωρή Μπομπότη, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελεί πιστό στρατιώτη της ομάδας, φορώντας τη φανέλα του Ρήγα πάνω από μια δεκαετία.

Ο 20χρονος, ταλαντούχος Γιάννης Βλιώρας, που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, αφού πρώτα αγωνίστηκε στην Ακρόπολη Σέσκλου και συνέχισε στην Κ19 του ΝΠΣ.

Ο 23χρονος, επίσης ταλαντούχος αμυντικός μέσος Γιάννης Σταματόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρήγα το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αφού ξεπέρασε με πολλή δουλειά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο ΕΑΚ σε αγώνα με τον Τοξότη.

Ο Λεονίς Χότζα, 21 ετών αριστερός μπακ, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Ρήγα, ενώ βρέθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας από τη σεζόν 2018-2019, αφού προηγουμένως αγωνίστηκε στον Αστέρα Ριζομύλου, όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός τη σεζόν 2017-2018.

Τέλος, ο 23χρονος Κωνσταντίνος Βαϊόπουλος, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Χλόη Βελεστίνου και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ.

Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον Νηλέα καθώς και σε ομάδες της Α’ ΕΠΣ Ροδόπης, όπου πραγματοποιούσε τις σπουδές του στην πόλη της Κομοτηνής.

Ευχές για υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022/2023, που βρίσκει ξανά την ομάδα μας στην Α’ τοπική κατηγορία».

Επισημοποίησε ΔΣ

Ο Ρήγας Φεραίος επισημοποίησε την εκλογή του νέου ΔΣ αναφέροντας: «Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18/7/2022 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος στην αίθουσα ΚΑΠΗ Βελεστίνου, παρουσία πολλών μελών του συλλόγου & φίλων της ομάδας μας.

Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε τα θέματα της έγκρισης των υποψηφιοτήτων και της διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του σωματείου για την 2ετία 2022-2024, αφού είχε συμπληρωθεί πρώτα ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφιοτήτων για τη διεξαγωγή τους.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισαν και οι συναντήσεις της περασμένης εβδομάδας, ανάμεσα σε πρώην διοικητικά στελέχη του Ρήγα, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και αιρετούς του Δήμου, αλλά και οι ζυμώσεις που ακολούθησαν.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας και την καταμέτρηση των ψήφων, από την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, Δικαστικό Αντιπρόσωπο κα. Κασσιανή Βαρβαλή, η Εφορευτική Επιτροπή ανακήρυξε τον Πρόεδρο του ΔΣ, τα τακτικά και αναπληρωματικά Μέλη, καθώς και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως παρακάτω:

Πρόεδρος ΔΣ: Καρτσώνας Γεώργιος του Αναστασίου

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου:

Α) Τακτικά Μέλη:

Μπακάλης Στέργιος του Αποστόλου

Χατζηθεοδώρου Αθανάσιος του Δημητρίου

Μακρής Αχιλλέας του Νικολάου

Πρίντζος Νικόλαος του Ιωάννη

Σαράντης Δημήτριος του Αθανασίου

Σπαθής Αθανάσιος του Γεωργίου

Τσελεπής Ιωάννης του Γεωργίου

Κουρίτας Γεώργιος του Ιωάννη

Β) Αναπληρωματικά Μέλη:

Αραμπατζής Χαράλαμπος του Αλεξάνδρου

Αρβανιτίδης Νικόλαος του Μιχαήλ

Γκόμας Στέργιος του Κωνσταντίνου

Μπανταβάνος Ζήσης του Δημητρίου

Τσουμπέκος Βασίλειος του Δημητρίου

Χατζής Ανδρέας του Ιωάννου

Γ) Μέλη Ελεγκτικής Επιτροπής:

Κωνσταντίνος Γιάτσιος του Αθανασίου

Ντόβας Αντώνιος του Γεωργίου

Σιουμουρέκης Ιωάννης του Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου το εκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει άμεσα, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου, και θα συγκροτηθεί σε σώμα για την εκλογή Αντιπροέδρου, Γεν. Γραμματέα, Ταμία και των υπολοίπων θέσεων που προβλέπονται στο καταστατικό και στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του σωματείου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου