ΤΟΠΙΚΟ

Επίσημη η παραμονή Μπακάλη και Γάρου στον Ρήγα Φεραίο

επίσημη-η-παραμονή-μπακάλη-και-γάρου-σ-868460

Ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος μετά τον σχηματισμό διοίκησης προχώρησε σε ανακοινώσεις ανανέωσης συνεργασίας με τον πολύπειρο τεχνικό Λάκη Μπακάλη, αλλά και με τον αρχηγό Δημήτρη Γάρο.

Η ανακοίνωση για Μπακάλη: «Ο «ΑΣ Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της ομάδας, Λάκη Μπακάλη. Η μεγάλη πείρα του, οι προπονητικές του δεξιότητες, η άψογη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ομάδας, καθώς και η καθολική αποδοχή από τον φίλαθλο κόσμο του Βελεστίνου, τον καθιστούν ίσως τον σπουδαιότερο προπονητή της Μαγνησίας και εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του».

Η ανακοίνωση για Γάρο: «Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Γάρο. Φυσικά, ο κύκλος των ανανεώσεων δε θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με τη δική του περίπτωση. Ο 28χρονος αρχηγός του Ρήγα Φεραίου που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για τον σύλλογο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, έχοντας δε καθοριστική συμβολή στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας τα τελευταία 12 χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη μια υγιή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και πολλά γκολ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου