Αλλες τρεις ανανεώσεις στον Μαγνησιακό

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-15, 08:45:26
Από αριστερά Κρανιάς, Ροδίτης και Σταμέλος
Αλλες τρεις ανανεώσεις στον Μαγνησιακό

Μετά τους Γρηγοριάδη, Γ. Κέκια, Καρακώστα, Γκλαβίνη, Τιμπλαλέξη, Τσαπέρο, Χριστίδη, Καΐλα, Φεσάτι, Δ. Κέκια, Παλάτζα, Καρμαγάλο, Σαράτση, ο Μαγνησιακός ανακοίνωσε άλλες τρεις ανανεώσεις συνεργασίας με τους Κρανιά, Ροδίτη και Σταμέλο, έχοντας κρατήσει μέχρι στιγμής 16 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Κρανιά: "Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κρανιά.

Αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και γεννήθηκε στις 30/03/1999. Προέρχεται από τιην Ακαδημία του Συλλόγου μας και έχει αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της ομάδας του Μαγνησιακού. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες".

Η ανακοίνωση για τον Απόστολο Ροδίτη: "Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Ροδίτη.

Αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και γεννήθηκε στις 09/10/2004. Προέρχεται από την Ακαδημία του Συλλόγου μας και έχει αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες".

Η ανακοίνωση για τον Πάρη Σταμέλο: "Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Σταμέλο. Γεννήθηκε στις 27/08/1992.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ακαδημία της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Αγωνίστηκε με τους Ν.Α. ΝΙΚΗΣ και τη ΝΙΚΗ (2015-16), ενώ έπαιξε στην Ακρόπολη, στον Θησέα, στον Γ.Σ. Αλμυρού, στους Μυρμιδόνες, στον Διγενή Νεοχωρίου, στον Ρήγα Φεραίο και στον Αετό Μακρυχωρίου. Από πέρυσι είναι μέλος της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες". 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=