«Πρόβλημα» οι 15 ομάδες στην Α’ ΕΠΣΘ!

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-15, 09:57:39
«Πρόβλημα» οι 15 ομάδες στην Α’ ΕΠΣΘ!

«Πρόβλημα» στον αρχικό σχεδιασμό των πρωταθλημάτων ΕΠΣΘ  2002-2003  φέρνει η μη δήλωση συμμετοχής της Δήμητρας στη Γ’ Εθνική αλλά στην Α’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, όπου οι ομάδες θα γίνουν 15!

Στην Ένωση μέχρι σήμερα είναι η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων, με τον Πρωτεσίλαο να βρίσκει λύση και να δηλώνει κανονικά, ενώ στο νέο πρωτάθλημα υπάρχει επιστροφή του Θησέα, νεοφώτιστοι θα είναι Μαγνησιακός και Ε.Λ. Νηλέας που κέρδισαν άνοδο, ενώ θα προστεθεί και η Δήμητρα και έτσι η μεγάλη κατηγορία θα είναι με 15 ομάδες, που είναι οι εξής: Αγία Άννα, ΑΕ 2002, Αίας Σούρπης, Ακρόπολη, Γ.Σ. Αλμυρού, Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας, Δήμητρα, Θησέας, Μαγνησιακός, Πρωτεσίλαος, Πύρασος, Ρήγας Φεραίος, Σαρακηνός, Τοξότης, και ΦΘ Αγχίαλος.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν επιπλέον αγωνιστικές και ρεπό, ενώ αυτό που φοβούνται στην Ένωση είναι να μην υπάρξει και αποχώρηση μετά την κλήρωση!

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται έως σήμερα κι ενώ πέρσι λόγω της πανδημίας δεν υπήρχε οικονομική επιβάρυνση στη δήλωση συμμετοχής, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 το παράβολο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα καθώς και η ετήσια συνδρομή ως μέλους της Ε.Π.Σ.Θ. θα είναι ως εξής: Α’ Κατηγορία 300 ευρώ, Β’ Κατηγορία 200 ευρώ, Γ’ Κατηγορία 100 ευρώ.

Επίσης, ισχύει η υποχρεωτική συμμετοχή για όλα τα Σωματεία της Α’ Κατηγορίας με ανάλογη ομάδα στο Πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣΘ σε τουλάχιστον μία ηλικιακή κατηγορία.

Στη Β’ ΕΠΣΘ της νέας περιόδου έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται: Αστέρας Ριζομύλου, Αγία Παρασκευή, Άνθιμος Γαζής,  Α.ΠΟ.Β., Δάφνη, Διαγόρας, Μυρμιδόνες, ΑΟ Σκιάθου, Σκόπελος, Ιάσων Αλλης Μεριάς, Κένταυρος Ν.Π.,  Πανιώνιος, Μικροθήβες αλλά και η Μακρινίτσα, που δεν δηλώνει όμως συμμετοχή και πιθανόν οι ομάδες της κατηγορίας θα είναι 13, αφού δεν προβλέπεται άνοδος από πιο κάτω.

Στη νέα Γ’ Κατηγορία ΕΠΣΘ με τα περσινά δεδομένα έχουν δικαίωμα αγωνιστούν οι ομάδες  που υποβιβάστηκαν από τη Β’ και είναι οι: Απόλλων Καναλίων, Ελευθεριακός, ΑΕ Διμηνίου, Άθλος, ΑΟ Ανω Λεχώνια, Αχιλλέας Αχιλλείου, Νέοι Αγίας Άννας, Νέοι Αθλητές Νίκης, Πηλέας, ΑΕ Χλόης. Και εδώ δεν θα κατέβει πιθανόν η ΑΕ Διμηνίου.

Αντίθετα θα επανέλθει ο Ηρακλής Βόλου, θα υπάρξει ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας που δεν περιμένει αναγνώριση, αφού είναι η συνέχεια του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης, ενώ ο Θησέας εκτός από την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΘ, σήμερα θα αποφασίσει αν θα δηλώσει και την ομάδα Νέων στη Γ’ κατηγορία επαναδραστηριοποιώντας τη «Δύναμη».

Επίσης φέτος θα υπάρξει πέρα από τα ηλικιακά πρωταθλήματα ακαδημιών και έξτρα πρωτάθλημα με κατηγορία Νέων και θα εκδοθεί προκήρυξη γι’ αυτό τον Αύγουστο!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=