ΤΟΠΙΚΑ

Κρέμασε τη σφυρίχτρα της η Κατερίνα Βέργου  

κρέμασε-τη-σφυρίχτρα-της-η-κατερίνα-βέ-861772

Την αποχώρησή της από τους αγωνιστικούς χώρους με την ιδιότητα της διαιτητού ανακοίνωσε χθες η Βολιώτισσα Κατερίνα Βέργου, μέσω δημοσίευσής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της:

«Ενας κύκλος έκλεισε! Πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και ενώ η χαρά μου είναι μεγάλη που για μια χρονιά ακόμη έχω τοποθετηθεί στους πίνακες με τους Αξιολογημένους Διαιτητές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση. Οι λόγοι είναι καθαρά και μόνο προσωπικοί!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΕΔ για όσα έκανε για εμένα ως Διαιτητή, Γυναίκα και πάνω από όλα Μητέρα!

Φεύγω γεμάτη απ’ αυτό τον χώρο από εμπειρίες, γνώσεις, γνωριμίες, φιλίες και με ανθρώπους δίπλα μου που μου απέδειξαν πως τον σεβασμό τον κερδίζεις και δεν τον απαιτείς.

«Η διαιτησία είναι πολύ δύσκολη αλλά και μαγική», μου είπε την πρώτη φορά ο παρατηρητής Αντώνης Ζήλος στο πρώτο μου εθνικό παιχνίδι και είχε απόλυτο δίκιο.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ένωση μου, την ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, και όλα τα μέλη που αυτά τα 8 χρόνια ως Διαιτητής και 7 ως Αξιολογημένη έκαναν τα πάντα, για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς κι έξω απ’ αυτόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου πραγματικά στον Αρχιδιαιτητή μας, κ. Ιωάννη Κουζάκη, που πίστεψε σε εμένα και προσπάθησε για εμένα όσο κανείς.

Όπως ευχαριστώ θερμά και όλους τους εκπαιδευτές μου και φυσικά τον πρόεδρο μας, κ. Μίλτο Καλόγηρο.

Μέσα στο γήπεδο εννοείται χωρίς τη βοήθεια όλων των συναδέλφων δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους περάσαμε όλα αυτά τα 90’+ μέσα σε βροχή, κρύο, χιόνι ήλιο και όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες που συνήθως συνοδεύουν τους διαιτητές!

Θα ήταν παράλειψη μεγάλη να μην αναφερθώ στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια είναι η Ενωση στην οποία είχα μεταφερθεί αρχικά ως δανεική διαιτητής και από φέτος έτσι έχω τοποθετηθεί και στους πίνακες της ΕΠΣ Θεσπρωτίας (λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ζω και κατοικώ στην Ηγουμενίτσα τα τελευταία 3 χρόνια).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Τσιάκο και την Ένωση για όσα έκαναν για εμένα από την πρώτη στιγμή!

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα τελευταίο: η Γυναικεία Διαιτησία έχει αρχίσει εδώ και καιρό να γράφει την ιστορία της με χρυσά γράμματα.

Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, γιατί μόνο εγώ ξέρω πόσο πολύ προσπάθησα να αποδώσω δικαιοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα πολλές φορές έκανα λάθη και ζητώ συγγνώμη από κάθε παίχτη και διοίκηση, αν κάποιες φορές τους αδίκησα. Ηταν ανθρώπινο και πότε δεν είχα δόλο!

Ευχαριστώ για κάθε στιγμή που έχω ζήσει!

Υ.Γ. Θέλει θάρρος κάθε σφύριγμά σου να ξέρεις πως θα κρίνει πολλά, να είναι δίκαιο, σωστό….90’ να τρέχεις μαζί με τους παίχτες και να μένεις συγκεντρωμένος, ήρεμος, σωστός…

Πόσο μάλλον, όταν είσαι και Γυναίκα!

Με εκτίμηση,

Βέργου Αικατερίνη

Διαιτητής Γ’ Εθνικής Κατηγορίας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου