ΤΟΠΙΚΟ

Ακάθεκτος ο Μαγνησιακός, απέκτησε και Αγιασιώτη

ακάθεκτος-ο-μαγνησιακός-απέκτησε-και-872645

Συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυσή του με πρωτοκλασάτα ονόματα ο νεοφώτιστος στην Α’ ΕΠΣΘ Μαγνησιακός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Αγιασιώτη. Η ανακοίνωση: “Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Αγιασιώτη.

Γεννήθηκε στις 17/02/1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ακαδημία “Ερμής Βόλου”. Ακολούθως μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στη συνέχεια έφυγε για το εξωτερικό. Αρχικά, το 2013 μεταγράφηκε στην Τβέντε Ολλανδίας και από εκεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ Γερμανίας, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ16 και Κ17.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Κ20. Η συνέχεια τον βρίσκει στο αμερικανικό πανεπιστήμιο VCU Rams, με έδρα τη Βιρτζίνια. Το 2018-19 επαναπατρίστηκε και έπαιξε στη Γ’ Εθνική με τον Θησέα, το 2019-20 στην ίδια κατηγορία με τον ΓΣ Αλμυρού, το 2020-21 αγωνίστηκε στην Αγία Άννα, ενώ την περσινή χρονιά ήταν βασικό στέλεχος του πρωταθλητή Πυράσου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου