ΤΟΠΙΚΟ

Ολοκλήρωσαν τη δράση τους στην Αιδηψό οι παλαίμαχοι του Θησέα

ολοκλήρωσαν-τη-δράση-τους-στην-αιδηψό-873818

Με ένα φιλικό ματς στην Εύβοια και στην Αιδηψό ολοκληρώθηκαν οι δράσεις των βετεράνων του Θησέα Αγριάς, που ανανέωσαν τα ραντεβού τους για μετά το καλοκαίρι.

Την περασμένη Κυριακή παλαίμαχοι και φίλοι της ομάδας του Θησέα είπαν το προσωρινό αντίο γι’ αυτό το καλοκαίρι στην Αιδηψό.

Το τελευταίο φιλικό δεν θα μπορούσε μάλιστα να μην κλείσει όμορφα για τις δύο ομάδες της Αιδηψού και του Θησέα που ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Για την ιστορία το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Θησέα, που προηγήθηκε 0-1 με άπιαστο φάουλ του Κρυονερίτη. Το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Αιδηψού.

Αρχικά ισοφάρισε με πέναλτι του Χασανδρινού, που κέρδισε ο ίδιος και 10 λεπτά πριν τη λήξη ο Δημητρίου με άπιαστη κεφάλια έκανε το 2-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η ομάδα του Θησέα στάθηκε καλά, δημιούργησε φάσεις με ένα σουτ στο δοκάρι από τον Μοσχούδη και δύο λεπτά πριν το φινάλε ο ακούραστος Βαγγέλης Μαλανδρίνος, αφού ταλαιπώρησε δύο αμυντικούς μέσα στην περιοχή ανετράπη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παναγιώτης Μοσχούδης και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Για την ομάδα των βετεράνων και φίλων του Θησέα στην Αιδηψό έπαιξαν οι Γιώργος και Γιάννης Σαραφίδης, Θανάσης και Μάριος Σφακιανάκης, Ευάγγελος Μαλανδρίνος, Παν. Μοσχούδης, Νίκος Κατσιάκης, Χρήστος Κοφίδης, Παναγιώτης Κοκκινίδης, Μιχάλης Ρούπας, Δημήτρης Κρυονερίτης και φυσικά ο Μιχάλης Μυλωνάς.

Μάλιστα μετά το ματς τέλος ακολούθησε δεξίωση στην ταβέρνα «Καλύβα», όπου έσβησε τα κεράκια της τούρτας ο παλαίμαχος της ομάδας της Αγριάς, Αθανάσιος Σφακιανάκης, και όλοι του ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει παίζοντας, ενώ το ΔΣ των παλαίμαχων του Θησέα ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και έδωσε ραντεβού με αυτούς της Αιδηψού στον Βόλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου