ΤΟΠΙΚΟ

Σαράφογλου ο τέταρτος για την Α.Ε. 2002, έμεινε ο Κυριάκος Βέργος

σαράφογλου-ο-τέταρτος-για-την-α-ε-2002-έμε-874859

Μαλλιαρός, Μαντάνης, Τζοβάρας και τώρα Σαράφογλου. Η Α.Ε. 2002 ανακοίνωσε χθες την τέταρτη θερινή μεταγραφή της, τονίζοντας τα εξής: «Στην τέταρτη προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας. Πρόκειται για τον 21 χρόνων μέσο Δημήτρη Σαράφογλου. Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί στις Arsenal soccer school, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Πιερικό, Νέα Τραπεζούντα, Αγία Άννα και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο Δημήτρης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στον χώρο του κέντρου. Με τη σειρά μας ως Δ.Σ να του ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Παράλληλα, η ομάδα των Καλών Νερών προχώρησε σε ακόμα μία σημαντική ανανέωση, αυτή του Κυριάκου Βέργου, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα αλλά και ένα δυναμικό αμυντικό χαφ».

Επίσης στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Με τη δύναμη του και τη διορατικότητά του στο παιχνίδι είναι αυτός που βοηθάει και ανασταλτικά αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Με μεγάλη μας χαρά του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με χαρές και επιτυχίες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου