ΤΟΠΙΚΑ

Θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, Γ. Ευσταθιάδου, ο Δ. Λαμπρογιώργος

θρηνεί-την-απώλεια-της-συζύγου-του-γ-ε-875059

Δεύτερο χτύπημα για το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ, Δημήτρη Λαμπρογιώργο, ο οποίος λίγες μέρες μετά την απώλεια του αδερφού του, θρηνεί και για τον θάνατο της 59χρονης συζύγου του, Γεωργίας Ευσταθιάδου, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από την επάρατο. Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και εργαζόταν ως νηπιαγωγός.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΘ τονίζεται: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ Δημήτρη Λαμπρογιώργου, Γεωργίας Ευσταθιάδου, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και ο Μαγνησιακός, που αναφέρει: «Η Διοίκηση του «Α.Σ.Β Μαγνησιακός» εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήριά της στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Θ., κ. Δημήτρη Λαμπρογιώργο, για τις απώλειες δύο αγαπημένων του προσώπων, του αδελφού του Χρήστου και της συζύγου του Γεωργίας, μέσα σε λίγες ημέρες. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου