«Μαύρη σελίδα, αν οδηγηθούμε στο Πρωτοδικείο»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 10:24:03
«Μαύρη σελίδα, αν οδηγηθούμε στο Πρωτοδικείο»

Διεξήχθη προχθές το βράδυ της Τρίτης η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ΑΣΒ «Ρήγας Φεραίος» έμπροσθεν του ΚΑΠΗ Βελεστίνου, η οποία είχε απαρτία, αλλά και πάλι, όπως και την Τρίτη 14/6, δεν κατατέθηκαν νέες υποψηφιότητες για το καινούργιο Δ.Σ., επομένως δεν μπόρεσε να γίνει και εκλογή προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2022-24.

Αυτό οδήγησε στην απόφαση για διεξαγωγή και τρίτης Γ.Σ. την Πέμπτη 25/6, ώρα 20.30, στον ίδιο χώρο. Πλέον είναι μεγάλη η πιθανότητα να οδηγηθεί ο σύλλογος σε διοίκηση Πρωτοδικείου, αν και πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από τα μέλη του συλλόγου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. του Ρήγα Φεραίου, Κωνσταντίνος Γιάτσιος, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σχολιάζοντας τη διαμορφωθείσα κατάσταση στα διοικητικά ης βελστινιώτικης ομάδας: «Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να οδηγηθεί ο Ρήγας Φεραίος στο Πρωτοδικείο και να γραφτεί μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παλιοί παράγοντες και άλλοι φορείς θα κληθούν ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου, όπως και οι νέοι της περιοχής. Δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις στα καφενεία, αλλά οι συζητήσεις να γίνονται στα θεσμικά όργανα, που προβλέπει το καταστατικό. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=