ΤΟΠΙΚΟ

Εγινε η ΓΣ στον Πύρασο και προκηρύχθηκαν εκλογές για την Κυριακή

εγινε-η-γσ-στον-πύρασο-και-προκηρύχθηκ-892937

Παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Πυράσου το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου. Έγινε οικονομικός-διοικητικός απολογισμός της θητείας της διοίκησης και κατόπιν παραίτησης των μελών λόγω λήξης θητείας προκήρυξη εκλογών.

Ο πρόεδρος Γιάννης Μόσδρομος μίλησε για τη φετινή χρονιά, επισημαίνοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρξαν στον δρόμο για την κατάκτηση των τίτλων. Ανέφερε πως «όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με την κατάληξη της σεζόν, αφού χάθηκε η άνοδος στη Γ’ Εθνική», ωστόσο σχολίασε πως «η ομάδα δημιουργήθηκε από το μηδέν το περασμένο καλοκαίρι, σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν καινούργιοι στο ρόστερ και κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, μία πολύ μεγάλη επιτυχία που δεν πρέπει να ξεχνάμε».

Μίλησε για τις δυσκολίες λόγω γηπέδου καθώς και το γεγονός ότι υπήρξε κούραση στα μέλη του συμβουλίου με τις καθημερινές μετακινήσεις στον Βόλο για προπονήσεις και αγώνες.

Σχετικά με το γήπεδο, ενημέρωσε πως οι εργασίες συνεχίζονται, πως πρόσφατα ρίχθηκε νέο χώμα κι έγινε σπορά, με τη διαβεβαίωση του γεωπόνου που ανέλαβε τώρα να είναι πως την 1η Αυγούστου ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος προς χρήση.

Εκ μέρους του κ. Μόσδρομου, έγινε κάλεσμα προς νέους παράγοντες που αγαπούν τον σύλλογο να ασχοληθούν με τα διοικητικά, ώστε να υπάρξει ανανέωση στο συμβούλιο και να σχηματιστεί ένα δυνατό διοικητικό σχήμα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 11:00 έως τις 14:00 στα γραφεία του συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να το κάνουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 23:45 στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής: Σπύρο Αγγελόπουλο (τηλ. 6906825792), Φώτη Καραγιώργο (τηλ. 6989004112) και Φώτη Γαλούση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου