ΤΟΠΙΚΟ

Καλόγηρος: «Εβαλε και ο νομός Μαγνησίας ένα λιθαράκι»

καλόγηρος-εβαλε-και-ο-νομός-μαγνησία-895754

Δικαιωμένος από την ανταπόκριση του κόσμου στα ματς της Ελλάδας με Κύπρο και Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό αισθάνεται ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Μίλτος Καλόγηρος, που σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα στοίχημα που κέρδισε σε μια ακόμη αθλητική διοργάνωση ο Βόλος, προσθέτοντας ότι όλος ο νομός Μαγνησίας έβαλε ένα λιθαράκι στην επιτυχία της Εθνικής.

Ο κ. Καλόγηρος μιλώντας στην εκπομπή «Στο Πέταλο» του Sport Fm 89.5 αναφέρθηκε και στη βράβευση που έκανε ο ίδιος στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, λέγοντας πως ήταν το λιγότερο που μπορούσε να γίνει, αφού, όπως τόνισε, ό,τι έγινε οφείλεται σ’ αυτόν, καθώς βελτίωσε τις εγκαταστάσεις που έχει ο Δήμος Βόλου, ώστε να φιλοξενούνται μεγάλες διοργανώσεις.

Αναλυτικά ο κ. Καλόγηρος μίλησε:

Για τα δύο ματς της Εθνικής στο Πανθεσσαλικό: «Αισθάνομαι πολύ δικαιωμένος. Είχα άγχος, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας. Δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο ξανά στον Βόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του νομού Μαγνησίας και να του δώσω συγχαρητήρια, γιατί ανταποκρίθηκε σ’ αυτό το κάλεσμα, που έκανε πρώτος ο δήμαρχος Βόλου και μετά εμείς και μαζεύτηκε πάνω από 30.000 κόσμος σ’ αυτά τα δύο ματς της Εθνικής.

Ο Βόλος κερδίζει πολλά στοιχήματα τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στις αθλητικές διοργανώσεις. Όποια διοργάνωση κάνει, γεμίζει τα γήπεδα. Ο κόσμος του Βόλου και της Μαγνησίας κατ’ επέκταση διψά για τέτοιες διοργανώσεις».

Για τη βράβευση του Αχιλλέα Μπέου: «Δικαιωματικά έγινε αυτό, γιατί ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο άνθρωπος στον οποίον οφείλουμε ό,τι έγινε. Κάποιοι έκαναν κριτική, αλλά αν δεν βραβεύσεις τον άνθρωπο που το έκανε όλο αυτό και με το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος, ποιον θα βραβεύσεις; Είναι λίγο η βράβευση μπροστά σ’ αυτό που έγινε».

Για τις σχέσεις της ΕΠΣΘ με την ΕΠΟ: «Είχα τη χαρά να συνοδεύσω τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, στο Κόσοβο και να είμαι δίπλα στην ομάδα και έζησα όλο αυτό που έγινε. Ο κ. Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδος, μου ‘χε πει ότι πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και του είχα απαντήσει ότι, αν κερδίσουμε το Κόσοβο εκτός έδρας, θα το δει αυτό. Νομίζω ότι στην επιτυχία της Εθνικής έβαλε και ο νομός μας ένα λιθαράκι, για να πάρει η ομάδα την πρώτη θέση και να κάνει το 4Χ4.

Μπορεί να παίρνω εγώ τα εύσημα ως πρόεδρος ή το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, αλλά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε δύο υπαλλήλους της Ενωσης, τον Αντώνη Δαλούκα και τη Σούλα Παπαποστόλου. Δούλευαν πάνω από 14 ώρες τη μέρα, για να βγει αυτό το πράγμα στο γήπεδο».

Για τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει ο Βόλος: «Αν ο δήμος Βόλου δεν είχε τις εγκαταστάσεις, που έχει κάνει ο δήμαρχος τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε τίποτα. Τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει πολλές διοργανώσεις, τελικός γυναικών πέρσι, τελικός Κ17 Σούπερ Λιγκ φέτος και έπονται κι άλλα.

Σε όλο αυτό που έγινε με την Εθνική, δεν είναι μόνο ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο. Γέμισε η πόλη από επισκέπτες. Δεν είναι μόνο το αθλητικό κομμάτι, έμειναν χρήματα στην πόλη και δούλεψαν οι επιχειρήσεις».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου