ΤΟΠΙΚΟ

Δυναμικό «μπάσιμο» στις μεταγραφές με Σιάτρα για Μαγνησιακό

δυναμικό-μπάσιμο-στις-μεταγραφές-μ-895888

Το στίγμα για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει φέτος στην επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΘ μετά από τρία χρόνια έδωσε ο Μαγνησιακός, ανακοινώνοντας σήμερα την πρώτη του μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Λαρισαίο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιάτρα, η απόκτηση του οποίου κάνει αίσθηση, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με 107 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική σε Τύρναβο, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Παναργειακό, Βελούχι και Αετό Μακρυχωρίου και 13 ματς στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Τυρνάβου. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής (13/3/89) ήταν πέρσι στον Φαλανιακό στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας, έχοντας όμως παίξει σε τρία ματς στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Μακρυχωρίου, ο οποίος αποχώρησε νωρίς από το πρωτάθλημα.

Ο Μαγνησιακός έτσι ξεκινά πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό κομμάτι, θέλοντας να είναι αρκετά ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση: “Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιάτρα. Είναι κεντρικός αμυντικός και γεννήθηκε στις 13/03/1989.

Έχει πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, έχοντας αγωνιστεί επί πολλά χρόνια (2007 – 2015) στον Τύρναβο (Β’ – Γ’ – Δ’ Εθνική). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στον Παναργειακό, στο Βελούχι, στο Μακρυχώρι Λάρισας (όλες στη Γ’ Εθνική), ενώ την περασμένη χρονιά έπαιξε στον Φαλανιακό (Α’ ΕΠΣ Λάρισας).
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου