Το 5ο Φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου διοργανώνει η Αγία Παρασκευή

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-27, 18:50:06
Το 5ο Φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου διοργανώνει η Αγία Παρασκευή

Αύριο Σάββατο 28/5 από τις 09.30 το πρωί έως τις 13.30 η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου στις εγκαταστάσεις της θα διοργανώσει το 5ο φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου για ηλικίες U9-U8-U7 με συμμετέχουσες ομάδες τις: ΝΠΣ Βόλος, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Πύρασος, Θησέας, Ρήγας Φεραίος, Τοξότης, Ακρόπολη, Άθλος, Αγία Παρασκευή. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

"Με μεγάλη χαρά θα διοργανώσουμε το 5ο φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου στην πόλη του Βόλου. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο μαζικό και λαοφιλές άθλημα στον κόσμο. Είναι επίσης γνωστό ότι το άθλημα αυτό αντιμετωπίζει πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα.

Είναι λοιπόν χρέος όλων όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, διοικήσεις σωματείων και πολιτεία, να διαμορφώνουμε και να υλοποιούμε διαρκώς νέες προτάσεις ανάπτυξης των προοπτικών του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Καμία όμως προοπτική ποδοσφαίρου δεν μπορεί να είναι βιώσιμη και καμία πρόταση ανάπτυξής του δεν μπορεί να είναι πρόταση ζωής, αν δεν στηρίζεται στη δύναμη ζωής της κοινωνίας, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

Οι διοργανώσεις των τουρνουά με τη συμμετοχή αθλητών-μαθητών σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την αγωνία. Θέλουμε μέσα από την άμιλλα που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά να διασταυρωθούν η νεανική ορμή και ζωντάνια με τη χαρά της συμμετοχής. Θέλουμε να σφυρηλατήσουμε αξίες φιλίας και αγώνα. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο, πρόταση για τους νέους. Θέλουμε και μπορούμε να ελπίζουμε".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=