ΤΟΠΙΚΟ

Αλλαξε προκήρυξη και έδρα των Μικτών ΕΠΣΘ η κωμικοτραγική ΕΠΟ!  

αλλαξε-προκήρυξη-και-έδρα-των-μικτών-ε-903009

Κωμικοτραγική Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ενώ η προκήρυξη για το πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που η ίδια η ΕΠΟ έχει βγάλει, τονίζει ξεκάθαρα ότι οι αγώνες στα προημιτελικά θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που έχει ορισθεί ως γηπεδούχος, οι διοικούντες της Ομοσπονδίας αποφάσισαν να την αλλάξουν, λέγοντας ότι έκαναν λάθος!

Ετσι, οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, Κ15 και Κ17, που έχουν προκριθεί στους 8 του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ενώ γνώρισαν πως θα αγωνιστούν πιθανόν την προσεχή Κυριακή (σ.σ. ακόμη δεν έχει οριστεί επίσημα η ημερομηνία διεξαγωγής των προημιτελικών αγώνων) στο Βασδέκειο, τώρα θα αναγκαστούν να παίξουν με την Εύβοια για την πρόκριση στην 4αδα στο ουδέτερο Ενωσιακό γήπεδο Φθιώτιδας για μία ακόμη φορά, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου είναι κακός.

Αρχικά, φέτος λόγω της απαράδεκτης διάταξης να παίζουν οι γηπεδούχες σε ουδέτερο, αν η απόσταση μεταξύ της έδρας των Ενώσεων απέχει πάνω από 200 χλμ, οι Μικτές της ΕΠΣΘ αναγκάστηκαν να δώσουν στη φάση των ομίλων μόλις ένα ματς στο Βασδέκειο, το πιο εύκολο κόντρα στην Ευρυτανία, ενώ στους 16 ήταν φιλοξενούμενες της Λάρισας, όπως όριζε η προκήρυξη, αφού η ΕΠΣΛ ήταν πρώτη στον 3ο όμιλο και οι ομάδες του Αντώνη Μάνδαλου 2ες στον 4ο.

Τελικά, οι παράγοντες της ΕΠΟ έκαναν και πάλι το θαύμα τους και αποφάσισαν ν’ αλλάξουν ξαφνικά την προκήρυξη κι έτσι η ΕΠΣΘ θα στερηθεί το πλεονέκτημα της έδρας με την Εύβοια, με το ματς να ορίζεται στο Ενωσιακό της Φθιώτιδας.

Χρήστος Θανασούλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου