ΤΟΠΙΚΟ

Για την τρίτη νίκη ανόδου ο Πύρασος

για-την-τρίτη-νίκη-ανόδου-ο-πύρασος-903395

Την τρίτη του νίκη στο τέταρτο παιχνίδι στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική θέλει σήμερα ο πρωταθλητής ΕΠΣΘ Πύρασος, που θα υποδεχθεί στη Νέα Ιωνία και στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στις 17:00 τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Πύρασος έχει ξεκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα για άνοδο στη Γ’ Εθνική με δυο νίκες, μια στη Νέα Ιωνία, κερδίζοντας τον Πυρσό με το εντυπωσιακό 9-0 (13’, 26’, 41’ Ροτζέριο Μάρτινς, 17’ Βλάχος, 20’ Αραπίτσας, 24’, 73’ Ζάχος, 59’ Αγιασιώτης, 78’ Καραγιώργος) και μια στην Καρδίτσα επί του Αστέρα με 1-4 (23’ Ζάρας- 21’ Ρακής, 60’ Ζάχος, 67’, 81’ Βλάχος), ενώ την περασμένη Κυριακή παρά την ανωτερότητα του έμεινε στο 0-0 στη Στυλίδα…

Σήμερα ο Πύρασος θέλει να ξαναβρεί την αποτελεσματικότητά του, καθώς γνωρίζει πως με νίκη θα κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την 7η παρουσία του τη νέα χρονιά σε κατηγορία πάνω από το τοπικό πρωτάθλημα.

«Είναι ένα σημαντικό ματς και θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι νίκη για μας, αφού έτσι θα βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο της ανόδου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, υπάρχει και ο αντίπαλος, αλλά τα δικά μας θέλω πιστεύω πως θα υπερισχύσουν και θα κάνουμε μια νίκη που μπορεί και να είναι ανόδου», δηλώνει ο προπονητής Γιάννης Σιαμέτης, που μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο ΕΠΣΘ, θεωρεί πως η ομάδα της Αγχιάλου μπορεί και στην κατάκτηση του τρίτου φετινού στόχου, αυτόν της αλλαγής κατηγορίας.

Με νίκη σήμερα ο Πύρασος «πηγαίνει» στο +6 από τον αντίπαλό του και την τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας του εδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητών των Ενώσεων κι ενώ θα απομένουν άλλα δυο ματς, ένα εντός έδρας με τον αήττητο Μακεδονικό Φούφα κι ένα στη Λάρισα με τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και ρεπό, που σήμερα κάνει η ομάδα της Αγιάς και την ερχόμενη Τετάρτη ο Διγενής!

Ο Πύρασος για το σημερινό παιχνίδι στο «Παντελής Μαγουλάς», με τον Διγενή Νεοχωρίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, έχει απευθύνει και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Μαγνησίας να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

Στον Πύρασο, παρότι μέσα στην εβδομάδα είχαν προβλήματα με τη σωστή προετοιμασία, ελπίζουν στο ότι έχουν τις εναλλακτικές λύσεις, για να φθάσουν στην τρίτη νίκη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΘ «ακούει» στο όνομα Κώστας Οικονόμου, με τον έμπειρο Βολιώτη μέσο να αντιμετωπίζει, μετά το ματς στη Στυλίδα, ενοχλήσεις στο γόνατο με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Σίγουρα θα λείψει ο Δημήτρης Μπόλης, που μέσα στην εβδομάδα στρατεύτηκε, ενώ οι νεαροί Θανάσης Γκαραβέλας, Νίκος Θεοδωρόπουλος απουσιάζουν λόγω σχολικών υποχρεώσεων και αμφίβολος λόγω εργασίας είναι και ο Χάρης Μπούτλας. Στους μόνιμα απόντες βρίσκονται οι Κώστας Ζενούνη και Αγγελος Νίνος.

Στη διάθεση του Γιάννη Σιαμέτη για το σημερινό ματς του Πυράσου βρίσκονται σίγουρα οι: Απόστολος Κεφαλάς, Αρκάδιος Δημητριάδης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Ραφαήλ Μιχόπουλος, Ηλίας Ρακής, Πέτρος Αγιασιώτης, Ροτζέριο Μάρτινς, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Αραπίτσας, Ηλίας Βλάχος, Δημήτρης Κατής, Μάριος Φουρκιώτης, Γιάννης Καραγιώργος, Νίκος Μπασδάνης, Νίκος Κοσμάς, Νίκος Γάτος, Δημήτρης Καραδήμας και Κώστας Τάσος.

Ο Διγενής

Ο Διγενής Νεοχωρίου στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος έχει μια μόνο νίκη, κερδίζοντας στα Γρεβενά τον αδύναμο Πυρσό (1-2) με γκολ των Παναγιωτάκη και Αλεξίου και θέλει προσοχή, αφού το «δείγμα» του είναι ότι έκτος έδρας πάει καλύτερα. Κι αυτό γιατί πήρε ισοπαλία 1-1 από τον πρωταθλητή Λάρισας Δωτιέα Αγιάς (45’ Λεσάι-22’ Ν. Παπαδόπουλος), ενώ στην έδρα του είχε ήττα (0-1) από τον Μακεδονικό Φούφα.

Στο ματς με την αήττητη ομάδα της Πτολεμαΐδας είχε αποβληθεί ο Σταμέκος, ενώ ο προπονητής του Διγενή Σπύρος Ευαγγέλου είχε και στο προηγούμενο ματς τραυματίες τους Μυλερό και Τσιούφη και οι σίγουροι για το σημερινό ματς είναι οι: Ράπτης, Τσιγαρίδας, Καραμούζης, Τέλιος, Λουκάς, Παναγιωτάκης, Φωτίκας, Αλεξίου, Ν. Παπαδόπουλος, Αυγέρης, Βαρναβίδης, Γκάτης, Τσαμάντας, Ξάνθος, Κακαδιάρης, Τσακμάκης.

Κολορίζος διαιτητής

Ρέφερι της σημερινής αναμέτρησης Πυράσου-Διγενή ορίστηκε ο Νώντας Κολορίζος από την Ενωση Φθιώτιδας, που φέτος έχει σφυρίζει 6 ματς Γ’ Εθνικής, εκ των οποίων τρία στη Μαγνησία. Ο Κολορίζος ήταν διαιτητής στον Αλμυρό στο ματς Δήμητρα-Εθνικός Κεραμιδίου 0-0, στην Ευξεινούπολη στο Δήμητρα-Ηρακλής Λάρισας 1-2 και στην Αγριά στο Θησέας-Φήκη 0-1. Βοηθοί του σήμερα, θα είναι οι Φόρης Φαρμάκης και Χρήστος Δόσκορης, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Ζήλος από τη Λάρισα.

Η 4η αγωνιστική

Στη σημερινή 4η αγωνιστική (17:00) ρεπό έχει ο Δωτιέας Αγιάς και ο Μακεδονικός Φούφα παίζοντας με τον Πυρσό μπορεί να «καθαρίσει» επίσης από σήμερα την άνοδο, ενώ για την πρώτη τους νίκη θα παίξουν στο γήπεδο Φαναρίου Αστέρας Καρδίτσας-ΑΟ Στυλίδας.

Η σημερινή αγωνιστική

Γηπ. Π. «Μαγουλάς», 17:00

Πύρασος-Διγενής Νεοχωρίου

Γηπ. Φαναρίου, 17:00

Αστέρας Καρδίτσας-ΑΟ Στυλίδας

Γηπ. Πτολεμαΐδας, 17:00

Μακεδονικός Φούφα-Πυρσός Γρεβενών

Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου