ΤΟΠΙΚΟ

Δεν το κουνάει από την Αγχίαλο ο Ανδρουτσόπουλος

δεν-το-κουνάει-από-την-αγχίαλο-ο-ανδρου-900661

Κάτοικος… Αγχιάλου θα παραμείνει ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος με τον σύλλογο να ανακοινώνει την παραμονή του για 5η σερί χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Ο Θοδωρής έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας. Η άνοδος στην Α’ Τοπική ως πρώτη, η πορεία μέχρι τον τελικό κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ. και η κατάκτηση του αποτελούν πλέον χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Ο σεβασμός προς το πρόσωπο του και η εκτίμηση στη δουλειά του είναι ο λόγος που αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου αποτελούσε την άμεση προτεραιότητα για παραμονή και τη νέα χρονιά.

Οι δηλώσεις του μετά τη συμφωνία:

«Για πέμπτη χρόνια ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, με στόχο να κρατήσουμε ψηλά το προφίλ της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Ευχαριστώ τη διοίκηση του κ. Παπουτσή για την απόλυτη εμπιστοσύνη κ εκτίμηση που δείχνει στη δουλειά μου αυτή την τετραετία που βρίσκομαι στην Αγχίαλο. Οι απόψεις μας πάνω στη λειτουργία του συλλόγου συμπίπτουν οπότε ήταν εύκολο να προχωρήσουμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου