ΤΟΠΙΚΟ

Εχασε γκολ με το «τσουβάλι» και ήρθε ισόπαλος ο Πύρασος

εχασε-γκολ-με-το-τσουβάλι-και-ήρθε-ισ-893305

Την πρώτη του απώλεια βαθμών είχε ο Πύρασος στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, καθώς μετά το 2Χ2 με Πυρσό και Αστέρα Καρδίτσας, ήρθε ισόπαλος 0-0 στη Στυλίδα σήμερα Κυριακή απέναντι στον τοπικό Α.Ο. για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το αποτέλεσμα ήταν απόρροια των πολλών χαμένων ευκαιριών από την πλευρά της αγχιαλίτικης ομάδας, η οποία παρότι, ειδικά στο πρώτο μέρος, είχε πολλές μεγάλες φάσεις, δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και το πλήρωσε με μία λευκή ισοπαλία, που σίγουρα την αδικεί, ενώ την φέρνει στο μείον δύο από την κορυφή και στο +3 από την 4η θέση (σ.σ. οι τρεις πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στη Γ’ Εθνική).

Στο 13’ o Αγιασιώτης εκτέλεσε φάουλ από θέση μέσα δεξιά και στο πίσω δοκάρι πήρε την κεφαλιά ο Οικονόμου, αλλά με εκτίναξη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρανάσιος.

Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι ξαναβρέθηκαν κοντά στο γκολ σε κόντρα επίθεση αυτή τη φορά. Ο Αραπίτσας ξέφυγε από τα δεξιά και έδωσε μέσα στην περιοχή για τον Ζάχο, που είχε κάνει κίνηση φορ. Αυτός ξεμαρκαρίστηκε και από θέση βολής έκανε το αριστερό σουτ, που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Νέα μεγάλη φάση στο 21’ για τον Πύρασο, με την άμυνα της Στυλίδας να δείχνει αδυναμία να διώξει στη σέντρα του Παπαδόπουλου, με την μπάλα έξω από τη μικρή περιοχή να στρώνεται στον Αραπίτσα, που έκανε ένα βολ πλανέ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

Στο 35’ ο Πύρασος απώλεσε και τέταρτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τον Οικονόμου στο πρώτο δοκάρι μετά το κόρνερ του Παπαδόπουλου από τα αριστερά να παίρνει την κεφαλιά, αλλά λίγο πριν τη γραμμή κι ενώ ο πορτιέρε Καρανάσιος δεν θα μπορούσε να αποκρούσει, αμυντικός έσωσε τους γηπεδούχους απομακρύνοντας.

Ο Πύρασος συνέχισε να χάνει γκολ και στην επανάληψη. Στο 51’ ο Ροτζέριο έκανε ωραία ατομική προσπάθεια στη μεσαία γραμμή και τροφοδότησε τον Βλάχο, ο οποίος πάτησε περιοχή κι αφού ξεμαρκαρίστηκε από τον Καββαδία βρήκε ελεύθερο πεδίο να σουτάρει με το δεξί, αλλά με εκπληκτική επέμβαση με το αριστερό χέρι ο Καρανάσιος κράτησε το μηδέν για την εστία του για μία ακόμη φορά. Το ίδιο έκανε ο τερματοφύλακας της Στυλίδας και στο 77’ σε εξαιρετικό μακρινό σουτ του Αγιασιώτη κι ενώ ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει για αρκετά λεπτά.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Στυλίδα να κολακεύεται από το τελικό αποτέλεσμα και τον Πύρασο να τα βάζει με την τύχη του ή με την αναποτελεσματικότητά του.

Α.Ο. ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Καρανάσιος, Φλέσσας (82’ Γ. Τσόντζορας), Κάντζαρης, Μάγιος, Καββαδίας (67’ Χατζής), Τζιλίκας, Χρ. Βαρυπάτης, Παρλάτζας (90’ Ματόπουλος), Λαμπρόπουλος, Κ. Βαρυπάτης, Ταμπάκης (82’ Αθ. Τσόντζορας)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος, Ρακής, Οικονόμου, Αγιασιώτης, Ροτζέριο (89’ Κατής), Αραπίτσας (83’ Καραγιώργος), Ζάχος (68’ Φουρκιώτης), Βλάχος.

Τα αποτελέσματα (3η)

Στυλίδα-Πύρασος 0-0

Μακεδονικός Φούφα-Δωτιέας Αγιάς 3-1

Πυρσός Γρεβενών-Διγενής Νεοχωρίου 1-2

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

Βαθμολογία

  1. Μακεδονικός Φούφα 9
  2. Πύρασος 7
  3. Διγενής Νεοχωρίου 4
  4. Δωτιέας Αγιάς 4
  5. ΑΟ Στυλίδας 1
  6. Αστέρας Καρδίτσας 0
  7. Πυρσός Γρεβενών 0

*Ρεπό έχουν κάνει ΑΟ Στυλίδας, Αστέρας Καρδίτσας και Πυρσός Γρεβενών.

Η επόμενη αγωνιστική (22/5)

Πύρασος-Διγενής Νεοχωρίου

Αστέρας Καρδίτσας-ΑΟ Στυλίδας

Μακεδονικός Φούφα-Πυρσός Γρεβενών

Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου