ΤΟΠΙΚΟ

Για το 3×3 στη Στυλίδα ο Πύρασος

για-το-33-στη-στυλίδα-ο-πύρασος-893327

Η προσπάθεια ανόδου στη Γ’ Εθνική συνεχίζεται σήμερα για την ομάδα του Πυράσου, που μετά από τα παιχνίδια με Πυρσό και Αστέρα Καρδίτσας πάει στη Στυλίδα, όπου κόντρα στην ομώνυμη ομάδα θέλει το τρίτο σερί τρίποντο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 στο ΔΑΚ Στυλίδας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι νταμπλούχοι της ΕΠΣΘ για την περίοδο 2021-22 διέσυραν την περασμένη Κυριακή με 9-0 τον Πυρσό Γρεβενών στο Π. Μαγουλάς και εν συνεχεία πήγαν στην Καρδίτσα, κερδίζοντας και τον Αστέρα με 4-1. Πλέον κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Φθιώτιδας, οι Αγχιαλίτες καλούνται να πάρουν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο και να παραμείνουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Η ομάδα της Μαγνησίας έχοντας έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, ωστόσο αυτή δεν θα έρθει εύκολα, εάν δεν επαναλάβει τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο προπονητής Γιάννης Σιαμέτης, επεσήμανε για το σημερινό παιχνίδι: «Η ομάδα της Στυλίδας μπορεί να μην έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολος αντίπαλος. Βάσει προγράμματος έκανε το ρεπό της στην 1η αγωνιστική και εν συνεχεία ηττήθηκε με μόλις ένα τέρμα διαφορά από τον Δωτιέα Αγιάς. Σίγουρα για εμάς στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά για να το καταφέρουμε θα πρέπει να μην επαναπαυτούμε σε ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Παίζουμε εκτός έδρας και σίγουρα υπάρχουν «παγίδες» σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Ευελπιστούμε να βρεθούμε σε καλή μέρα και να επιστρέψουμε με ακόμη τρεις βαθμούς».

Στην αποστολή του Πυράσου βρίσκονται οι: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Μπόλης, Ροτζέριο, Βλάχος, Οικονόμου, Κατής, Φουρκιώτης, Καραγιώργος, Τάσος, Μπασδάνης, Μπούτλας, Γκαραβέλας, Κοσμάς και Καραδήμας, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζάχος. Στους μόνιμα απόντες βρίσκονται οι Νίνος, Ζενούνης.

Σημειώνεται πως από τη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος μετά τις 7 αγωνιστικές οι τρεις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογική κατάταξη παίρνουν το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική. Συνολικά στη διαδικασία αυτή βρίσκονται 56 ομάδες από όλη την Ελλάδα χωρισμένες σε 8 ομίλους και την άνοδο στη Γ’ Εθνική συνολικά θα κερδίσουν οι 24.

Κάλεσμα στον κόσμο

Παρ’ ότι εκτός έδρας παιχνίδι ο Πύρασος περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου του στο γήπεδο της Στυλίδας, αναφέροντας σχετικά: «Τρίτο βήμα ανόδου στη Στυλίδα. Περιμένουμε τον κόσμο μας δίπλα στην ομάδα για ακόμη μια επιτυχία».

Ξηρογιάννης ο διαιτητής

Ρέφερι της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Στέφανος Ξηρογιάννης από την Ένωση Βοιωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Βασιλείου και Χρήστος Καλαμπούκας, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτρης Κουφογιάννης από τη Φωκίδα.

Βαθμολογία

  1. Πύρασος 6
  2. Μακεδονικός Φούφα 6
  3. Δωτιέας Αγιάς 4
  4. Διγενής Νεοχωρίου 1
  5. Αστέρας Καρδίτσας 0
  6. ΑΟ Στυλίδας 0
  7. Πυρσός Γρεβενών 0

Σήμερα Κυριακή 15/5 (3η)

Μακεδονικός Φούφα-Δωτιέας Αγιάς

Πυρσός Γρεβενών-Διγενής Νεοχωρίου

ΑΟ Στυλίδας-Πύρασος

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

Επόμενη (4η)

Κυριακή 22/5

Πύρασος-Διγενής Νεοχωρίου

Αστέρας Καρδίτσας-ΑΟ Στυλίδας

Μακεδονικός Φούφα-Πυρσός Γρεβενών

Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου