ΤΟΠΙΚΟ

Φιλοξενείται σήμερα από τον Αστέρα Καρδίτσας ο Πύρασος  

φιλοξενείται-σήμερα-από-τον-αστέρα-κα-901003

Τον Αστέρα Καρδίτσας εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα στις 16.00 για τη 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο Πύρασος, που ξέρει ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα μετά το 9-0 στην πρεμιέρα επί του σχεδόν διαλυμένου Πυρσού Γρεβενών.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Γιάννης Σιαμέτης παρακολούθησε τον αγώνα του σημερινού αντιπάλου του με τον Μακεδονικό Φούφα (ήττα με 3-0), όπως και άνθρωποι του Πυράσου προηγούμενο παιχνίδι της καρδιτσιώτικης ομάδας και υπάρχει η γνώση για το έχουν ν’ αντιμετωπίσουν.

Ο Ζενούνης, ο Νίνος και ο Καραγιώργος για επαγγελματικούς λόγους είναι τρεις παίκτες που δεν μπορεί να υπολογίζει για σήμερα η τεχνική ηγεσία. Μάλιστα, ο πρώτος βρίσκεται στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες.

Για τον Αστέρα σήμερα δεν θα αγωνιστεί ο Ντόβας, που αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης, αναφέρει ενόψει της σημερινής αναμέτρησης: «Το έργο μας στην πρώτη αγωνιστική ήταν εύκολο και ο συγκεκριμένος αντίπαλος πιστεύω ότι δεν θα είναι σε θέση να κόψει βαθμούς από καμία ομάδα, οπότε δεν έχουμε κάνει κάτι, καθώς όλοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς με τον Πυρσό. Ίσως να ήμασταν και άτυχοι βάσει κλήρωσης, που το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχαμε εντός έδρας, αλλά από κει και πέρα δεν μπορούμε να μεμψιμοιρούμε.

Έχουμε στείλει ανθρώπους της ομάδας και βλέπουν όλα τα παιχνίδια και εγώ προσωπικά είδα στο διαδίκτυο το ματς του Αστέρα με τον Μακεδονικό Φούφα. Και οι δύο έδειξαν ότι είναι πάρα πολύ καλές ομάδες και θεωρώ ότι το 3-0 ήταν κάπως πλασματικό. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, έχοντας ποιότητα και αγωνιστικό προσανατολισμό. Τα ίδια στοιχεία διαθέτουμε κι εμείς.

Τους περισσότερους παίκτες του Αστέρα Καρδίτσας τους γνωρίζω έτσι κι αλλιώς, γιατί έχουν παρουσία σε υψηλό επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια, όπως ο Μπιτέλης, ο Τζέκος, ο Βαγγελάκος, ο Ρόβας, ο Τσιρογιάννης και άλλοι.

Είναι έμπειρη ομάδα, αλλά εμείς έχουμε εικόνα του Αστέρα. Είναι μία δύσκολη αποστολή σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που τα παίζει όλα για όλα, καθώς έχει κάνει ήδη μία ήττα και σε μία πιθανή αποτυχία μένει πολύ πίσω.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί, για να είμαστε, όπως πρέπει, και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις γι’ αυτά τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα είναι ένα ντέρμπι και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και να εξουδετερώσουμε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου και τις καλές μονάδες που έχει. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να κάνουμε το διπλό».

Το σημερινό παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Γιάννης Παραδεισόπουλος της Ένωσης Πιερίας με

βοηθούς τους Γιώργο Κουτσικανίδη και Δήμητρα Τσικλιτάρη της ίδιας Ένωσης.

Χωρίς ήττα

Ο Πύρασος είχε ξαναβρεθεί αντίπαλος με τον Αστέρα Καρδίτσας στο πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής της περιόδου 2008-09 και στην Αγχίαλο είχε κερδίσει 2-1 (63’ Στεφανής, 71’ Πετρίδης-78’ Χατζής), ενώ στην Καρδίτσα σε ένα ματς με πολλά παράπονα από τον Ηπειρώτη διαιτητή Μπούμπα οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 (82’ Κοντός-63’ Κίτσιος).

Στο τελευταίο αυτό ματς (8/2/2009) της ομάδας της Αγχιάλου στην Καρδίτσα με προπονητή τον Νίκο Χατζηκυριακίδη η σύνθεση του Πυράσου ήταν: Στούκας, Ρουκάς, Στεφανής, Μπασδάνης, Μπλότσικας (76’ Σπύρου), Φραγκούλης, Αρσένος, Δανηλόπουλος (86’ Φασουράκης), Κίτσιος, Πετρίδης, Πάσιος.

Το σημερινό πρόγραμμα (2η, 16.00)

Αστέρας Καρδίτσας-Πύρασος

Διαιτητής: Παραδεισόπουλος (Πιερίας)

Διγενής Νεοχ.-Μακεδονικός Φούφα

Διαιτητής: Τζόβας (Ηπείρου)

ΑΟ Στυλίδας-Δωτιέας Αγιάς

Διαιτητής: Χουλιάρας (Εύβοιας)

Ρεπό: Πυρσός Γρεβενών

Βαθμολογία

Πύρασος 3

Μακεδονικός Φούφα 3

Δωτιέας Αγιάς 1

Διγενής Νεοχωρίου 1

Πυρσός Γρεβενών 0

Αστέρας Καρδίτσας 0

ΑΟ Στυλίδας 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου