ΤΟΠΙΚΟ

Στην αφετηρία για ψηλότερα ο πρωταθλητής ΕΠΣΘ Πύρασος

στην-αφετηρία-για-ψηλότερα-ο-πρωταθλη-902273

Ξεκινά από σήμερα το πρωτάθλημα των πρωταθλητών των Ενώσεων σε όλη τη χώρα, στο οποίο 55 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, σε 8 ομίλους, θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αυτήν θα κερδίσουν συνολικά οι 24 και μέσα σ’ αυτές από τη Μαγνησία θέλουμε να είναι και ο πρωταθλητής ΕΠΣΘ Πύρασος Νέας Αγχιάλου, που αρχίζει την προσπάθεια του από τη Νέα Ιωνία, αφού σήμερα στις 16:00 στο «Π. Μαγουλάς» θα υποδεχθεί τον Πυρσό Γρεβενών.

Σε ένα μίνι πρωτάθλημα 7 αγωνιστικών ο Πύρασος, που φέτος γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, αφού πανηγύρισε το τέταρτο πρωτάθλημά του στην ΕΠΣΘ, αλλά και το πέμπτο του κύπελλο, θα παίξει σε ένα γύρο 3 αγώνες εντός έδρας, 3 αγώνες εκτός και έχει ένα ρεπό, θέλοντας τον Ιούνιο να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις της ειδικής βαθμολογίας, που δίνουν το εισιτήριο για τη νέα Γ’ Εθνική.

Ο Πύρασος, που στο τοπικό μας πρωτάθλημα είχε το απόλυτο νικών ως γηπεδούχος (είχε μόνο μια ήττα στα playoffs), θέλει σήμερα το καλό ξεκίνημα απέναντι στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Γρεβενών, Πυρσό, για να βάλει τις βάσεις, ώστε να βρεθεί και να αγωνιστεί τη νέα χρονιά για 7η φορά σε πρωτάθλημα πάνω από το τοπικό!

Ο Πύρασος σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους πρωταθλητές των Ε.Π.Σ. Γρεβενών (Πυρσός), Καρδίτσας (Αστέρας Καρδίτσας) στις 11/5, Φθιώτιδας (ΑΟ Στυλίδας) στις 15/5, Τρικάλων (Διγενής Νεοχωρίου) στις 22/5, Κοζάνης (Μακεδονικός Φούφα) στις 25/5 και Λάρισας (Δωτιέας Αγιάς) στις 5/6, ενώ θα κάνει ρεπό στις 29/5 για την 6η αγωνιστική.

Για το σημερινό πρώτο ματς ο προπονητής του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης, πέρα από τους Ζενούνη και Νίνο, που λείπουν αρκετό καιρό, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους άλλους παίκτες των πρωταθλητών σε ετοιμότητα, αισιοδοξώντας για το καλύτερο ξεκίνημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας (16:00) σήμερα στον 4ο όμιλο:

Πύρασος-Πυρσός Γρεβενών

(Θωμάς Διακουμάκος, Γιώργος Κουτσικανίδης , Ματθαίος Μαυρογιώργης -Πιερίας)

Δωτιέας Αγιάς-Διγενής Νεοχωρίου

(Κ. Φουστάνας, Β. Χατζηβασιλείου, Ζωή Παπαδοπούλου -Μακεδονίας)

Μακεδονικός Φούφα-Αστέρας Καρδίτσας

(Κ. Νέος, Σ. Πάνος, Θ. Γκέλης-Ηπείρου)

Ρεπό: ΑΟ Στυλίδας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου