ΤΟΠΙΚΟ

Απίθανα πράγματα στον αντίπαλο του Πυράσου, Πυρσό

απίθανα-πράγματα-στον-αντίπαλο-του-πυ-902297

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον αυριανό αντίπαλο του Πυράσου, Πυρσό Γρεβενών, που έρχεται στον Βόλο με έξοδα των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι κάνουν σαφές σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι το κάνουν μόνο για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και ότι για τις υπόλοιπες πρέπει να βρεθεί λύση, για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται. Αναλυτικά:

«Οι ποδοσφαιριστές του σωματείου απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και όλο τον κόσμο του Ν. Γρεβενών να συνδράμουν στην ομάδα για την επαναφορά της στο αθλητικό προσκήνιο.

Η απουσία διοίκησης και οι κακοί χειρισμοί των τελευταίων ετών, χωρίς να ρίχνουμε τις ευθύνες κάπου αυτή τη χρονική στιγμή, έχουν φέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ιστορικής ομάδας της πόλης μας σε διοικητικό και αγωνιστικό αδιέξοδο.

Παρ’ όλα αυτά αποφασίσαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με πολλές θυσίες να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε εκτός από αγωνιστικά να συμβάλουμε και οικονομικά, ώστε να ξεκινήσει να συμμετέχει η ομάδα στα μπαράζ ανόδου της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ, αρχής γενομένης την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) στον Βόλο.

Υ.Γ. Η αποστολή στον Βόλο (Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Φ.Α.Σ Πυρσός) θα πραγματοποιηθεί με έξοδα ποδοσφαιριστών και προπονητών. Για τις άλλες δεν αντέχουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου