ΤΟΠΙΚΟ

Προτελευταία αγωνιστική στα playouts της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ

προτελευταία-αγωνιστική-στα-playouts-της-α-902586

Κορυφώνεται η αγωνία για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ, καθώς από τη διαδικασία των playouts – το μόνο πρωτάθλημα που δεν έχει ολοκληρωθεί στο τοπικό μας ποδόσφαιρο – σε δυο αγωνιστικές θα οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία κι ενώ κάποιες την έχουν ήδη «αποχαιρετήσει».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Πρωτεσίλαος με αήττητη πορεία στα playouts έγινε ήδη η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της και τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ, αφού είναι στο +12 από τη δεύτερη Αγχίαλο.

Άλλες πέντε ομάδες διεκδικούν τις άλλες δυο θέσεις, με την Αγχίαλο να έχει ένα προβάδισμα, παρά το βήμα πίσω που έκανε την περασμένη αγωνιστική με ήττα έδρας από τη Σκιάθο, η οποία αναπτέρωσε τις ελπίδες της και αύριο έχει ένα ακόμη κρίσιμο ματς με τον Αστέρα, που είναι στο +1.

Η Αγχίαλος παίζει στην έδρα της ΑΕ 2002, που βρίσκεται στο -4, καθώς και αυτή την περασμένη αγωνιστική είχε απρόσμενη ήττα από τον Διαγόρα, που κέρδισε για πρώτη φορά, με την ομάδα του Στεφανοβικείου σήμερα να φιλοξενείται από την Αγία Παρασκευή.

Η τελευταία μπορεί να ελπίζει να είναι στην τριάδα παραμονής μόνο με 2 νίκες (στο φινάλε παίζει στον Ριζόμυλο) και απώλειες των ομάδων που είναι πιο πάνω!

Στο φινάλε άλλωστε οι άλλες «μάχες» θα είναι με αδιάφορους, αφού η Σκιάθος θα παίξει εκτός με τους Μυρμηδόνες, η ΑΕ 2002 στον Πτελεό με Πρωτεσίλαο και η Αγχίαλος θα υποδεχτεί τη Δάφνη.

Το πρόγραμμα στην 9η και προτελευταία αγωνιστική στην διαδικασία των playouts είναι:

Σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου

*Γηπ. Αγίας Παρασκευής,

17:00 Αγ. Παρασκευή-Διαγόρας

(Τσίντζας, Θάνος, Γαλάνη)

Αύριο, Κυριακή 8 Μαΐου

*Γηπ. Βασδέκειο, 11:00

Δάφνη-Μυρμηδόνες

(Ρίζος, Δημητράκης, Κούστας)

*Γηπ. Σκιάθου, 13:30

Σκιάθος -Αστέρας Ριζομύλου

(Καλατζής, Σακκάς Π., Τασιόπουλος Κ.)

*Γηπ. Καλών Νερών,

17:00 ΑΕ 2002-ΦΘ Αγχίαλος

(Πλακιάς, Γεωργαντζής, Αγγελόπουλος)

*Μακρινίτσα-Πρωτεσίλαος 0-3 ά.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου