ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκινά αύριο για τον τρίτο του στόχο!

ξεκινά-αύριο-για-τον-τρίτο-του-στόχο-902589

Ο Πύρασος, αφού πανηγύρισε το τέταρτο πρωτάθλημά του στην ΕΠΣΘ, αλλά και το περασμένο Σάββατο το πέμπτο του κύπελλο, από αύριο μπαίνει στη μάχη, για να υλοποιήσει και τον τρίτο του φετινό στόχο και μέσα από ένα μίνι πρωτάθλημα να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Πύρασος, που φέτος γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, κάνει σήμερα τη φιέστα του πρωταθλητή στην Αγχίαλο, αλλά το μυαλό όλων είναι αύριο στη Νέα Ιωνία και στο Π. Μαγουλάς, όπου ξεκινά με αντίπαλο τον Πυρσό Γρεβενών (16:00) την τελική του προσπάθεια, με σκοπό στις 6 Ιουνίου να βρεθεί για 7η φορά σε πρωτάθλημα πάνω από το τοπικό!

Ο Πύρασος έχει συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για όλους τους αντιπάλους του σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, που είναι οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Γρεβενών (Πυρσός), Καρδίτσας (Αστέρας Καρδίτσας), Φθιώτιδας (ΑΟ Στυλίδας) Κοζάνης (Μακεδονικός Φούφα), Τρικάλων (Διγενής Νεοχωρίου) και Λάρισας (Δωτιέας Αγιάς).

Ο πρωταθλητής ΕΠΣΘ θα ξεκινήσει αύριο τους αγώνες κι έχει κληρωθεί να παίξει σε ένα γύρο 3 αγώνες εντός έδρας, 3 αγώνες εκτός και να έχει ένα ρεπό στην 6η αγωνιστική, ενώ δυο από τα ματς είναι μεσοβδόμαδα (ημέρα Τετάρτη), το ένα είναι στην Καρδίτσα και το άλλο στον Βόλο.

Με τον αυριανό πρώτο αντίπαλο, Πυρσό, ο Πύρασος «βρέθηκε» στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής την περίοδο 2014-15, αλλά η ομάδα των Γρεβενών είχε εγκαταλείψει πριν τη λήξη του α’ γύρου και έτσι κερδήθηκαν βαθμοί άνευ αγώνα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 4ο όμιλο και οι διαιτητές:

1η αγωνιστική

Αύριο Κυριακή 8/5

Πύρασος-Πυρσός Γρεβενών

(Θωμάς Διακουμάκος, Θωμάς Καλορογιάννης, Ματθαίος Μαυρογιώργης-Πιερίας)

Δωτιέας Αγιάς-Διγενής Νεοχωρίου

(Κ. Φουστάνας, Β. Χατζηβασιλείου, Ζωή Παπαδοπούλου-Μακεδονίας)

Μακεδονικός Φούφα-Αστέρας Καρδίτσας

(Κ. Νέος, Σ. Πάνος, Θ. Γκέλης-Ηπείρου)

Ρεπό: ΑΟ Στυλίδας

2η αγωνιστική, Τετάρτη 11/5

Αστέρας Καρδίτσας-Πύρασος

Διγενής Νεοχωρίου-Μακεδονικός Φούφα

ΑΟ Στυλίδας-Δωτιέας Αγιάς

Ρεπό: Πυρσός Γρεβενών

3η αγωνιστική, Κυριακή 15/5

Μακεδονικός Φούφα-Δωτιέας Αγιάς

Πυρσός Γρεβενών-Διγενής Νεοχωρίου

ΑΟ Στυλίδας –Πύρασος

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

4η αγωνιστική, Κυριακή 22/5

Πύρασος-Διγενής Νεοχωρίου

Αστέρας Καρδίτσας-ΑΟ Στυλίδας

Μακεδονικός Φούφα-Πυρσός Γρεβενών

Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς

5η αγωνιστική, Τετάρτη 25/5

Πύρασος-Μακεδονικός Φούφα

Δωτιέας Αγιάς- Αστέρας Καρδίτσας

Πυρσός Γρεβενών-ΑΟ Στυλίδας

Ρεπό: Διγενής Νεοχωρίου

6η αγωνιστική, Κυριακή 29/5

Πυρσός Γρεβενών-Δωτιέας Αγιάς

ΑΟ Στυλίδας-Μακεδονικός Φούφα

Διγενής Νεοχωρίου-Αστέρας Καρδίτσας

Ρεπό: Πύρασος

7η αγωνιστική, Κυριακή 5/6

Διγενής Νεοχωρίου-ΑΟ Στυλίδας

Αστέρας Καρδίτσας-Πυρσός Γρεβενών

Δωτιέας Αγιάς-Πύρασος

Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Από τη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος μετά τις 7 αγωνιστικές οι τρεις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογική κατάταξη παίρνουν το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική. Συνολικά στη διαδικασία αυτή θα μπουν 56 ομάδες από όλη την Ελλάδα χωρισμένες σε 8 ομίλους και την άνοδο στη Γ’ Εθνική συνολικά θα κερδίσουν οι 24.

Σήμερα η φιέστα

Φιέστα τίτλων διοργανώνει η διοίκηση του Πυράσου σήμερα Σάββατο 7/5 στις 17:00, καλώντας τους φιλάθλους του με σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζει: «Σάββατο 7 Μαΐου (σ.σ. σήμερα) στις 17:00 στο γήπεδο Νέας Αγχιάλου, μη λείψει κανείς από την εκδήλωση απονομής του τροπαίου πρωταθλητή στον Πύρασο.

Καθώς ο τίτλος του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική και μετά ακολούθησαν οι ημέρες του Πάσχα, αποφασίστηκε όπως διοργανωθεί εκδήλωση το Σάββατο 7 Μαΐου που θα περιλαμβάνει:

Απονομή τροπαίου και μεταλλίων πρωταθλητή από την ΕΠΣΘ στην ομάδα μας.

Φιλικές αναμετρήσεις ημίωρης διάρκειας, στις οποίες θα λάβουν μέρος η ομάδα Κ16 Πυράσου, οι παλαίμαχοι Πυράσου και τα μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας του 2014.

Βραβεύσεις σε παράγοντες και προπονητές που κέρδισαν τίτλους με τον Πύρασο και σε ανθρώπους που συνέδραμαν στη φετινή προσπάθεια της διοίκησης.

Μουσική και διάφορα happenings για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ!

Παράλληλα, οι φίλαθλοι του Πυράσου θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να παραγγείλουν την κυανόλευκη συλλεκτική μπλούζα, με την οποία αγωνίζεται η ομάδα μας, με το χρυσό σήμα των 70 ετών.

Γιορτάζουμε το νταμπλ και μετά αρχίζουμε τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική».

Εισιτήρια διαρκείας

O Πύρασος προχώρησε σε έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τους 3 εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ, τα οποία κοστίζουν 20 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται είτε από τα μέλη της διοίκησης είτε σήμερα Σάββατο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου για την απονομή του τίτλου πρωταθλήματος.

«Στην προσπάθεια για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, πάμε όλοι μαζί», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου