ΤΟΠΙΚΟ

Φιέστα αύριο, για άνοδο από Κυριακή για τον Πύρασο

φιέστα-αύριο-για-άνοδο-από-κυριακή-για-903059

Σε ρυθμούς ανόδου στη Γ’ Εθνική κινείται ο Πύρασος, που μεθαύριο Κυριακή, αρχίζοντας τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητών των Ενώσεων, θα υποδεχθεί τον Πυρσό Γρεβενών, ενώ μια μέρα πριν έχει τη φιέστα του για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ.

Η αρχή για τον Πύρασο θα γίνει από τη Νέα Ιωνία, αφού την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο «Π. Μαγουλάς» θα αντιμετωπίσει τον Πυρσό Γρεβενών (διαιτητές: Θωμάς Διακουμάκος, Θωμάς Καλορογιάννης, Ματθαίος Μαυρογιώργης -Πιερίας), ενώ τα άλλα ματς της πρεμιέρας στον 4ο όμιλο είναι: Δωτιέας Αγιάς-Διγενής Νεοχωρίου και Μακεδονικός Φούφα-Αστέρας Καρδίτσας και ρεπό κάνει ο ΑΟ Στυλίδας.

Πριν την προσπάθεια ανόδου θα επιβραβευτεί η προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ και η διοίκηση του Πυράσου με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως αύριο Σάββατο 7 Μαΐου στις 17.00 στο γήπεδο Νέας Αγχιάλου, θα γίνει η απονομή του τροπαίου πρωταθλητή και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

-Απονομή τροπαίου και μεταλλίων πρωταθλητή από την ΕΠΣΘ στην ομάδα μας.

-Φιλικές αναμετρήσεις ημίωρης διάρκειας, στις οποίες θα λάβουν μέρος η ομάδα Κ16 Πυράσου, οι παλαίμαχοι Πυράσου και τα μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας του 2014.

-Βραβεύσεις σε παράγοντες και προπονητές που κέρδισαν τίτλους με τον Πύρασο και σε ανθρώπους που συνέδραμαν στη φετινή προσπάθεια της διοίκησης.

-Μουσική και διάφορα happenings για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου