ΤΟΠΙΚΟ

Με αναβολές κρίσιμων ματς η τελευταία αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ

με-αναβολές-κρίσιμων-ματς-η-τελευταία-101586

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ δεν ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο σε κανέναν από τους δύο ομίλους, καθώς αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια, δύο για τον πρώτο και ένα για τον δεύτερο όμιλο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Συγκεκριμένα, δεν έγινε στον πρώτο όμιλο το ματς στη Σκόπελο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τους Νέους της Αγίας Αννας χθες το πρωί, καθώς δεν καθαρίστηκε το γήπεδο από το χιόνι, και για λόγους αξιοπιστίας η ΕΠΣΘ ανέβαλε την ίδια ώρα και την αναμέτρηση Α.ΠΟ.Β.-Πανιώνιος.

Στον δεύτερο όμιλο δεν διεξήχθη ο αγώνας στο γήπεδο της Αργαλαστής ανάμεσα σε Κένταυρο Νοτίου Πηλίου και Ενωση Λεχωνίων Νηλέα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου εξαιτίας της χιονόπτωσης που προηγήθηκε.

Στα ματς που έγιναν, ξεχώρισε στον πρώτο όμιλο η νίκη του Μαγνησιακού επί του Ιάσονα Αλλης Μεριάς με 3-1, με τους νικητές να αναγκάζονται να μετακομίσουν στο γήπεδο του Σαρακηνού, αφού στο δικό τους έπαιξε η Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Μ’ αυτήν την επιτυχία ο Μαγνησιακός έφτασε στην πρώτη θέση την Α.ΠΟ.Β. στους 42 πόντους, αλλά το κυριότερο είναι πως βρίσκεται πλέον πρώτος στην ειδική βαθμολογία με 13 πόντους έναντι 11 της Ε.Λ. Νηλέα, που δεν αγωνίστηκε.

Επίσης, σημαντική ήταν η ισοπαλία 2-2 στις Μικροθήβες ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Απόλλωνα Καναλίων, που ήθελε μόνο νίκη, για να μπει στα πλέι οφ, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την προνομιούχο τέταρτη θέση και θα συμμετάσχουν αυτοί στο μίνι πρωτάθλημα με το γκρουπ των ομάδων, που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την παραμονή τους μέσω των πλέι άουτ. Μάλιστα, μ’ αυτό το αποτέλεσμα δεν άλλαξαν οι 11 πόντοι που έχει η Ε.Λ. Νηλέα στην ειδική βαθμολογία και οι 10 του Ανθίμου Γαζή, που προτιμούσε να μπει στα πλέι οφ ο Απόλλων Καναλίων, καθώς θα είχε δύο περισσότερους βαθμούς.

Το σκορ της λειψής 18ης αγωνιστικής πέτυχε με 6-1 επί του Αθλου ο Ανθιμος Γαζής, που έβαλε όλα του τα τέρματα στο πρώτο μέρος και μετά έδειξε σεβασμό στον αντίπαλό του.

Την 5η τους νίκη σημείωσαν με 3-1 οι Νέοι Αθλητές Νίκης απέναντι στον Ελευθεριακό, που κατέβηκε με μόλις 11 παίκτες, σε παιχνίδι που το ενδιαφέρον στοιχείο του πέρα από το καθαρά αγωνιστικό ήταν ότι το διαιτητικό τρίο αποτέλεσαν τρεις γυναίκες.

Τέλος, το πρώτο τους διπλό πήραν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας τα Ανω Λεχώνια, καταβάλλοντας την αντίσταση του Αχιλλέα στο Αχίλλειο με 0-1.

Καταγγέλλει ρατσιστική

επίθεση ο Ιάσων Α.Μ.

Λεκτική επίθεση ρατσιστικού περιεχομένου κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο Ιάσων Αλλης Μεριάς εις βάρος παίκτη του από τον πρόεδρο του Μαγνησιακού. Αναλυτικά: «Με ήττα 3-1 κλείνει την χρονιά η ομάδα μας, σ’ ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με την ομάδα του Μαγνησιακού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Μαγνησιακού για τη φιλοξενία, αλλά και τη διαιτητική τριάδα για τη διαχείριση του αγώνα.

Σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο, νιώθουμε την απόλυτη ντροπή εν έτει 2022 να γινόμαστε μάρτυρες λεκτικής επίθεσης (ρατσιστικού περιεχομένου) από τον πρόεδρο του Μαγνησιακού προς ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Είναι πραγματικά λυπηρό όλο το περιστατικό και πόσο μάλλον να προκαλείται από κάποιον που έχει την ιδιότητα του προέδρου.

Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και απόψεις.

Καλά θα κάνει αυτός ο άνθρωπο να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην κρύβεται πίσω από κουβέντες και αερολογίες περί του τι είπε και τι όχι.

Προς τιμήν τους, ο προπονητής και οι παίκτες του Μαγνησιακού, οι οποίοι δε φέρουν καμία ευθύνη για το συμβάν, ήρθαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και ζήτησαν συγγνώμη σε όλους μας».

Α’ όμιλος

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΙΑΣΩΝ Α.Μ. 3-1

Σκόρερ: 16’ Περεντίδης, 32’ Βασιλείου, 65’ Ιωάν. Κέκιας – 80’ Βέτσικας

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Βασιλείου, Κατσίφας, Τσαπέρος, Χρυσάνθης (78’ Καρμαγάλος), Χρηστίδης, Τσιαντής (52’ Νούσιας), Ροδίτης (52’ Ιμπρα), Περεντίδης (80’ Καρακώστας), Ιωαν. Κέκιας (78’ Καΐλας)

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Αναστασίου, Γούσιας (32’ λ. τρ. Ροδοβίτης), Λούλος, Χρ. Παπαδόπουλος (65’ Τσιτσιρίκης), Παναγιωτίδης (65’ Σαραντόπουλος), Τσιορτός, Χριστάκης (65’ Βέτσικας), Κιπτίου, Χριστοδούλου (77’ Μπάλλας), Καραναστάσης, Νταφόπουλος.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3-1

Σκόρερ: 65’ Μαλλιαρός, 73’, 78’ Βούλγαρης – 52’ Μπαμπαλής

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Κοντοβάς, Μαλλιαρός, Αλεξάνδρου, Υμέρ, Συρταριώτης (75’ Φυσολόης), Λουτσιάν, Αναγνώστου (50’ Σουλάι), Κόπανος (85’ Βαλουξής), Σιαφαρίκας, Κουκουβίνος (75’ Τζούμας), Βούλγαρης

Τρεις φορές πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι στο Π. Μαγουλάς

Γυναικείο διαιτητικό τρίο στο Π. Μαγουλάς, αποτελούμενο από τις Συναΐτη (κέντρο), Γκατζούνα (δεξιά) και Μπέλλου (αριστερά)

Β’ όμιλος

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 6-1

Σκόρερ: 9’, 43’ Πασχαλόπουλος, 12’ Κίτσας, 17’ Βούλγαρης, 23’ Κωστάκης, 40’ Καραγιαννόπουλος – 77’ Πιπίνης

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης (46’ Δεληστάθης), Αγ. Χασιώτης, Νικολός, Κυριάκης, Κωστάκης (46’ Κουλάκογλου), Γκέκας (80’ Ραφτόπουλος), Καραγιαννόπουλος, Βούλγαρης, Κίτσας, Καράι (46’ Κατσαρός), Πασχαλόπουλος (65’ Μουστάκας)

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: : Τούντορ (80’ Βέτσικας), Κρίκης (30’ Μπιρμπίλης), Θωμαΐδης, Καρπέτης, Κεπεσίδης, Τίτου, Νικοβιώτης (30’ Μαυρογένης), Σιούτης, Πιπινής, Τόπας, Κοντοστάθης (46’ Κρικώνης).

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ 2-2

Σκόρερ: 1’ πεν. Ν. Βέτσικας, 67’ Γ. Βέτσικας -5’ Δουλάς, 55’ Αγερώτης

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Σχουλής, Γκόλιας, Διαμαντένιας, Λανάι, Παπανίκος, Γ. Βέτσικας, Γκαραβέλας, Ρεφουγιάτι (46’ Κυριέρης), Καπέσιος (60’ Παπαγεωργίου), Ν. Καλέμι (60’ Αναγνώστου), Ν. Βέτσικας (90’ Σταφυλάς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: Στερέκας, Ευθ. Παππάς, Ν. Ζήσης, Χρ. Ζήσης, Καραγιάννης, Μπαλούλης (85’ Ξέρας), Αγερώτης (63’ λ. τρ. Κράββαρης), Κουζιώκας, Βασιλείου, Βλαχόπουλος (75’ Παναγιωτάκης), Δουλάς

ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ 0-1

Σκόρερ: 35’ Νικηφορίδης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ζωγραφάκης, Στεργίου, Ευαγγελίου, Τσουκάρας, Κωστόπουλος (68’ Κραβαρίτης), Μαρούλης, Μαλλιαρός, Μουζουράκης, Μπεζάτης (80’ Καραγιάννης), Θ. Παναγιώτου (46’ Κάσα), Χουλιαράς (90’ Μόσχος)

ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ: Γώγος, Χατζής, Ντεφόπουλος, Ηλ. Φλώρος (65’ Παπαδόπουλος), Ρήγας, Παλληκάρης (46’ Βογιατζής), Τσιαχτίρης (80’ Μέλλος), Νικηφορίδης, Καλαφατάκης, Μορφονιός (80’ Σ. Φλώρος), Τουφεξής.

Αποτελέσματα (18η)

Α’ όμιλος

Μαγνησιακός-Ιάσων Α.Μ. 3-1

Ν.Α. Νίκης-Ελευθεριακός 3-1

Πηλέας-Α.Ε. Διμηνίου 3-0 ά.α.

Α.ΠΟ.Β.-Πανιώνιος αναβολή

Σκόπελος-Νέοι Αγίας Αννας αναβολή

Βαθμολογία

  1. ΑΠΟΒ 42
  2. Μαγνησιακός 42
  3. Ιάσων Α.Μ. 36
  4. Πανιώνιος 32
  5. Νέοι Αγ. Αννας 30
  6. Σκόπελος 27
  7. Ελευθεριακός 19
  8. ΝΑ Νίκης 18
  9. Πηλέας 8
  10. ΑΕ Διμηνίου 0

Β’ όμιλος

Ανθιμος Γαζής-Αθλος 6-1

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 2-2

Αχιλλέας-Ανω Λεχώνια 0-1

Κένταυρος Ν.Π.-Ε.Λ. Νηλέας αναβολή

Ρεπό: Χλόη

Βαθμολογία

  1. Ενωση Λεχωνίων Νηλέας 36
  2. Ανθιμος Γαζής 35
  3. Κένταυρος Νοτίου Πηλίου 32
  4. Μικροθήβες 24
  5. Απόλλων Καναλίων 22
  6. Αθλος Αλμυρού 19
  7. Αχιλλέας Αχιλλείου 12
  8. Χλόη 11
  9. Ανω Λεχώνια 8

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου