ΤΟΠΙΚΟ

«Πολεμικό» ματς στο Κιούπι-Όλη η δράση στη Β’ ΕΠΣΘ

πολεμικό-ματς-στο-κιούπι-όλη-η-δράση-202440

Σκηνές… ροκ είχαμε στο ματς της 11ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Σκόπελο, με την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου να επικρατεί με 5-1 για τον πρώτο όμιλο, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση μαζί με τον Ιάσονα Α.Μ., που επιβλήθηκε με 3-2 του Πανιωνίου, ενώ η πρωτοπόρος Α.ΠΟ.Β. πήρε ξεκούραστο τρίποντο από την ΑΕΔ.

Στον β’ όμιλο κερδισμένος ήταν ο Ανθιμος Γαζής, που με το «διπλό» με 3-2 στα Κανάλια επί του Απόλλωνα ισοβάθμησε στην κορυφή με τον Κένταυρο Ν.Π., που δεν αγωνίστηκε, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι του με τις Μικροθήβες.

Α’ όμιλος

Πολεμικό ματς στο «Κιούπι»

Το ματς Μαγνησιακός-Σκόπελος 5-1, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στις 20.00 υπό το φως των προβολέων για συγκοινωνιακούς λόγους στο πλαστικό γήπεδο στο «Κιούπι», είχε πολεμικό χαρακτήρα με τρεις αποβολές για τους φιλοξενούμενους και καταγγελίες από τους γηπεδούχους ότι χτυπήθηκε ο προπονητής τους από ποδοσφαιριστή της Σκοπέλου. Μάλιστα, οι άνθρωποι του βολιώτικου συλλόγου μετά τη λήξη κάλεσαν την αστυνομία για καταγραφή των συμβάντων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο 2’ ο Παπαστεργίου κέρδισε πέναλτι από τον Χυσάι, ο οποίος αποβλήθηκε για εξύβριση του διαιτητή, ενώ οι Σκοπελίτες κάνουν λόγο για ανύπαρκτη παράβαση. Οι γηπεδούχοι πάντως ισχυρίζονται ότι στην ίδια φάση εκτός από αντικανονικό τάκλιν είχε γίνει δύο δευτερόλεπτα πριν και χέρι εντός περιοχής.

Το πέναλτι έχασε ο Γιάννης Κέκιας, στέλνοντας την μπάλα άουτ, για να έρθει στο 15’ ο Τσουπαρέλλος να γράψει το 0-1 για την ομάδα του, που έπαιζε με δέκα παίκτες. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, το οποίο τελείωσε με τη Σκόπελο να έχει μείνει με εννιά, αφού πήρε κόκκινη στο 25’ και ο Τσουπαρέλλος για εξύβριση παίκτη στον πάγκο του Μαγνησιακού.

Η κάρτα δόθηκε μετά τη σχετική αναφορά του α’ βοηθού Σφυρή στον διαιτητή Αλεξίου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι πρώτα εξυβρίστηκε και προκλήθηκε ο δικός τους ποδοσφαιριστής, πριν απαντήσει, αλλά αυτό δεν το πληροφορήθηκε ο ρέφερι από τον βοηθό του, όπως τονίζουν οι νησιώτες.

Το 1-1 έγινε με σουτ του Περεντίδη στο 50’, το 2-1 μετά την κεφαλιά του Κατσίφα σε εκτέλεση του Καρακώστα στο 55’ και το 3-1 με κεφαλιά του Νούσια στο 58’, με τον 43χρονο παίκτη να σκοράρει και στο 78’, κλείνοντας το σκορ με σουτ εκτός περιοχής. Ενδιάμεσα, στο 65’, ο νεαρός Καρμαγάλος είχε κάνει το 4-1. Στο 56’ να τονιστεί ότι η Σκόπελος έμεινε με οκτώ παίκτες λόγω αποβολής του Πατσή επίσης για εξύβριση.

Για τους νικητές, όπως σημειώθηκε, αγωνίστηκαν τα δύο τους νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Σπύρος Νούσιας, που ήρθε από τη Αγχίαλο, και ο Νάσος Καρακώστας, που ανήκε στον Σαρακηνό.

Οι άνθρωποι της Σκοπέλου εκτός από τη φάση του 2ου λεπτού και για την επιλεκτική αναφορά του α’ βοηθού στον διαιτητή στην αποβολή του Τσουπαρέλλου, κάνουν λόγο για συνολικά κακή διαιτησία εις βάρος τους, με καταλογισμό φάουλ υπέρ του Μαγνησιακού που δεν υπήρχαν και για κίτρινες που δεν δόθηκαν στους γηπεδούχους. Επίσης, καταγγέλλουν ότι ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου, εξύβριζε παίκτες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να τιμωρηθεί, και επισημαίνουν ότι, αν είναι να έχουν τέτοια αντιμετώπιση στο μέλλον, καλό θα είναι να το γνωρίζουν από πριν, για να πράξουν ανάλογα. Μάλιστα, η Σκόπελος, εξέδωσε και ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «την πιο άδικη, επικίνδυνη και ύποπτη διαιτησία της φετινής σεζόν».

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ 5-1

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Δ. Κέκιας (30’ Θ. Καρακώστας), Βασιλείου, Κατσίφας, Τσαπέρος, Χρυσάνθης (80’ Τιμπλαλέξης), Ιωάν. Κέκιας (70’ Καρμαγάλος), Χρηστίδης, Νούσιας, Παπαστεργίου (70’ Τσιαντής), Περεντίδης (75’ Ροδίτης)

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Παλαιολόγος, Ν. Καραθανάσης, Χυσάι, Μπακόπουλος, Σένκο, Ζάνι (48’ Θωμάς), Πατσής, Γεωργίου (75’ Μελαχροινάκης), Ζέλα, Τσουπαρέλλος, Ν. Παναγιώτου (70’ Ζευγολάτης)

Φοβερό ματς στο Βοηθητικό

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με διπλή ανατροπή του σκορ και τελικό νικητή τον Ιάσονα Αλλης Μεριάς επί του Πανιωνίου με 3-2.

Μόλις στο 1’ ο Χριστοδούλου έκλεψε την μπάλα σε λανθασμένη πάσα του τερματοφύλακα Χατζηαντωνίου μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε έναν αντίπαλό του με διαγώνιο συρτό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια δεξιά έκανε το 1-0. Ο Πανιώνιος όμως ανέτρεψε γρήγορα το σκορ, πετυχαίνοντας γκολ στο 17’ με τον Κιπτίου με ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ και στο 24’ με τον Καπάκη, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από γέμισμα και τελείωσε εύστοχα τη φάση.

Στο 55’ ο Τσιορτός με δεξί σουτ εκτός περιοχής, που πήγε πρώτα στο εσωτερικό μέρος της δεξιάς δοκού και μετά εντός εστίας ισοφάρισε σε 2-2, για να έρθει ο εξαιρετικός χθες Καραναστάσης, που ήταν παντού στο γήπεδο, να σημειώσει με φοβερό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής στο παραθυράκι το τελικό 3-2, κοντρολάροντας την μπάλα και εκτελώντας μετά το πλάγιο του Νταφόπουλου.

Για τον Ιάσονα αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Χρήστος Σαραντόπουλος (στόπερ από την ΑΕ 2002) και Δημήτρης Τσινίκας (επιθετικός, που προέρχεται από τον Ανθιμο Γαζή). Η νίκη αφιερώνεται στον Περικλή Λάσκο, που έχασε τον πατέρα πριν λίγες μέρες.

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2

ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ: Αναστασίου, Λάσκος (30’ Τόρο), Σαραντόπουλος (46’ Νταφόπουλος), Παπαδόπουλος, Τσιτσιρίκης, Λαλόπουλος (46’ Τσιορτός), Ν. Παναγιωτίδης, Καραναστάσης, Αρμάγος (30’ Ροδοβίτης), Μπάλλας (54’ Τσινίκας), Χριστοδούλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Πριτσίνης, Ιωαν. Φώτου, Γιαλίδης, Χουσεΐνογλου, Νικούδης (60’ λ. τρ. Αγγέλης), Κιπτίου (81’ λ. τρ. Πέτσης), Δ. Φώτου, Καπάκης, Παπαστεργίου (30’ λ. τρ Βερβέκης), Μαρτσέλος

Την έκπληξη ο Ελευθεριακός

Εκπληξη μπορεί να θεωρηθεί το «διπλό» του Ελευθεριακού μέσα στο Ολίμπικο με σκορ 0-1 επί των Νέων Αγίας Αννας, οι οποίοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και την πήραν με το γκολ του Πριτσίνη στο 40’, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπαμπαλής από μακριά και από θέση πλάγια δεξιά πήγε να βάλει ένα φοβερό γκολ, αφού ο τερματοφύλακας Βλιώρας είχε βγει εκτός περιοχής στη συγκεκριμένη φάση, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΝΕΟΙ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 0-1

ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Βλιώρας, Γεωργιτζίκης, Φράγκος, Σιδέρης (46’ Καραγιαννόπουλος), Κόκκαλης, Στάμος, Μουλαλίου, Κοντογεωργίου, Καφετζή, Μάρκου (60’ Δράκος), Κόπο (65’ Ευτυχιάδης)

«Διπλό» από την άσπρη βούλα

Ο Λουτσιάν με εύστοχο πέναλτι στο 72’, που κέρδισε ο Αλεξάνδρου, χάρισε το «διπλό» στους Νέους Αθλητές Νίκης στο ΕΤΒΑ κόντρα στον γηπεδούχο Πηλέα με σκορ 0-1. Ο Αλεξανδρής αποβλήθηκε στο 80’ για εξύβριση διαιτητή, κάτι που αρνούνται ότι έγινε οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στο τέλος θα μπορούσαν να κάνουν και το 0-2, αλλά ο Σούλα αστόχησε σε κενή εστία.

ΠΗΛΕΑΣ-Ν.Α. ΝΙΚΗΣ 0-1

ΠΗΛΕΑΣ: Κωτούλας, Γούσιας, Τζιάμος (70’ Βαρσαμάς), Μπαρμπαγεωργόπουλος, Δεδούσης, Αλβανόπουλος (46’ Χατζηβασιλείου), Σεραφίδης (65’ Ζαχείλας), Αναστασόπουλος (65’ Ζούκας), Παναγιωτόπουλος, Μαστακούλης, Ζουλένκο (70’ Ντούλας)

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ: Δαμασιώτης, Φυσολόης, Υμέρ, Αγκόλι, Αλεξάνδρου, Αναγνώστου, Δεμερτζής (75’ Σούλα), Λουτσιάν (85’ Βαλουξής), Κόπανος, Μπούργος, Βούλγαρης (80’ Πέτρου)

Α.Ε. Διμηνίου-Α.ΠΟ.Β 0-3 α.α.

Β’ όμιλος

Πέρασε από τα Κανάλια ο Γαζής

Νίκη εκτός έδρας με 2-3 επί του Απόλλωνα μέσα στα Κανάλια πανηγύρισε ο Ανθιμος Γαζής.

Στο 3’ ο Νούλας, που αποδεσμεύτηκε από τον Απόλλωνα μαζί με τον Μπαλούλη, έχασε σημαντική ευκαιρία, αλλά στο 22’ ο ίδιος βρήκε δίχτυα με πλασέ για το 1-0. Στο 40’ έγινε το 1-1 με σουτ του Βούλγαρη στην απέναντι γωνία από θέση μέσα δεξιά, ενώ στο 50’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 1-2 με προβολή του Κουλάκογλου. Στο 77’ ο «γερόλυκος» Ξέρας ισοφάρισε σε το 2-2, αλλά στο 80’ ο Ανθιμος Γαζής είχε την απάντηση με το εύστοχο πλασέ του Κίτσα σε τετ-α-τετ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3. Δοκάρι για τους νικητές είχε ο Βούλγαρης στο 55’.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.-ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 2-3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: Στερέκας, Βαγιόπουλος, Δουλάς, Χρ. Ζήσης, Χρ. Καραγιάννης, Μπαλούλης, Παναγιωτάκης (46’ Τσάντος), Παππάς (76’ Μιμίνης), Βλαχόπουλος, Ξέρας, Νούλας

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Μπιλιτσάκης, Κυριάκης, Νικολός, Κωστάκης, Καλογιάννης, Μουστάκας (46’ Κουλάκογλου), Γκέκας (62’ Πασχαλόπουλος), Κίτσας, Βούλγαρης, Αγγ. Χασιώτης (70’ Μπέης)

«Χ»ωρίς γκολ Χλόη και Ε.Λ. Νηλέας

Δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0 η Χλόη με την Ενωση Λεχωνίων/Νηλέας. Ύστερα από ένα δοκάρι του Γράτζα στο ξεκίνημα από πλευράς φιλοξενούμενων, η Χλόη είχε κι αυτή τις δικές της καλές στιγμές, με τον Τριχόπουλο στο πρώτο μέρος να μην μπορεί να νικήσει Βιζάνι ενώ στο 67’ ο Ζαμπόγιας είδε το δοκάρι να τους στερεί το γκολ. Έντεκα λεπτά νωρίτερα, το γκολ του Αραμπατζή είχε ακυρωθεί για οφσάιντ.

ΧΛΟΗ-ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ 0-0

Α.Ε. ΧΛΟΗΣ: Ανδριώτης, Κουντούρης (80’ Ντογκάνι), Κίτσιος, Αλεξίου, Κολοκοτρώνης (25’ λ. τρ. Μαυρογόνατος), Κορλέτης (75’ Χρόνης), Μπαλαμώτης, Αραμπατζής (80’ Ντόας) Βαΐτσης (80’ Μπουκώρος), Τριχόπουλος, Ζαμπόγιας

Ε.Λ. ΝΗΛΕΑΣ: Βιζάνι, Κώστογλου, Πάγια, Σταμπούλογλου, Ιντζόγλου, Αράμπογλου, Γκογκινούδης, Τσουμάνης, Γράτζας (46’ Λατίφι), Κουβαράς (70’ Αδάμος), Ασλάνογλου.

Πανηγύρισε για πρώτη φορά ο ΑΟΑΛ

Εννιά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια είχε μέχρις στιγμής στη Β’ ΕΠΣΘ ο ΑΟ Ανω Λεχωνίων, αλλά προχθές Σάββατο πανηγύρισε την παρθενική του νίκη και πήρε τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα με το υπέρ του 1-0 επί του Αθλου Αλμυρού.

Το νικητήριο τέρμα επιτεύχθηκε με γκολ-φαουλ του Νικηφορίδη στο 47ο λεπτό. Ντεμπούτο για τους Πηλιορείτες, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, έκαναν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Βογιατζής, Καλαφατάκης και Μαρκόπουλος.

Το ΔΣ του Α.Ο.Α.Λ. συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας γι’ αυτή την ιστορική νίκη, η οποία είναι η πρώτη από τη δημιουργία της.

ΑΟ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 1-0

ΑΟ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ: Γώγος, Καλαφατάκης, Χατζής, Τζαφόπουλος, Ρήγας, Τσιακτίρης, Μαρκόπουλος (46’ Μορφονιός), Βογιατζής (80’ Σ. Φλώρος), Νικηφορίδης, Καραγιάννης (90’ Ηλ. Φλώρος), Παπαδημητρόττουλος (75’ Πατταδόπουλος).

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Ραμανδάνης, Μαυρογένης, Θωμαΐδης, Κακαλές, Κεπεσίδης (80’ Κοντοστάθης), Σ. Κρικώνης (70’ Τσιάτσιος), Κομπούρας, Τίτου (60’ Ακριβός), Πιπινής (80’ Κυρίτσης), Τόπας, Νικηφοράκης (70’ Ραμαντάνης)

Ρεπό: Αχιλλέας Αχιλλείου

Μικροθήβες-Κένταυρος Ν.Π. αναβολή

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου