ΤΟΠΙΚΟ

Ρίχνονται στη μάχη οι Μικτές ΕΠΣΘ

ρίχνονται-στη-μάχη-οι-μικτές-επσθ-247940

Σήμερα οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας αγωνίζονται στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2021-2022. Ο πρώτος αντίπαλος είναι οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ευβοίας, με το παιχνίδι της Κ15 να αρχίζει στις 12:00 και της Κ17 στις 14:30.

Τα παιχνίδια στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής διεξάγονται όχι στο «Βασδέκειο» της Νέας Ιωνίας, που είναι η έδρα των Μικτών, αλλά στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε ότι στις περιπτώσεις που η χιλιομετρική απόσταση είναι άνω των διακοσίων χιλιομέτρων, οι αναμετρήσεις θα ορίζονται σε ουδέτερα γήπεδα άλλων Ε.Π.Σ., προκειμένου να μειωθεί το κόστος της διοργάνωσης.

Η αναχώρηση γίνεται σήμερα από το γραφεία της ΕΠΣΘ (Μυτιλήνης-Κυρίλλου) στις 8:00 και από τον Ενωσιακό προπονητή των Μικτών ομάδων, κ. Αντώνη Μάνδαλο, επιλέχθηκαν είκοσι ποδοσφαιριστές για την αποστολή της κάθε ομάδας.

Για την Κ17 οι: Δαμασιώτης Δημήτριος, Παπούλιας Βασίλειος, Χασιώτης Αγγελος, Βαρελόπουλος Ηρακλής, Χασάπης Αλέξανδρος, Συρταριώτης Δημήτριος, Μπράτσος Αργύριος, Στάμος Δημήτριος, Τόκας Απόστολος, Λυκουρίνος Κωνσταντίνος, Κοσμίδης Μάρκος, Τίτου Ανδρέας, Νούλας Χρήστος, Γκουγκούλης Οδυσσέας, Χριστοδούλου Βασίλειος, Καφετζή Λεονάρντο, Δημόπουλος Λάμπρος, Βαλουξής Βασίλειος, Κωστούλας Γιώργος, Καραγιαννόπουλος Μάριος.

Για την Κ15: Κόκκορης Πέτρος, Τζέκας Νικόλαος, Παναγούλας Νικόλαος, Καλλιγάς Αντώνιος, Καραλής Γεώργιος, Θωμαΐδης Δημήτριος, Βαμβακάς Βασίλειος, Μπιλιτσάκης Ευάγγελος, Γκρίνιας Γεώργιος, Δάρης Σταύρος, Μπαντής Δημήτριος, Παπαστεργίου Αγγελος, Τσιάτσιος Θεμιστοκλής, Κύρκος Αθανάσιος, Δενελάβας Ηλίας, Κρομμύδας Γεώργιος, Κρομμύδας Γεώργιος, Παππάς Θεόκλητος, Γκαραβέλας Αλέξανδρος, Καράγιωργος Αναστάσιος.

Το σημερινό πρόγραμμα

Για την 1η αγωνιστική στον 4ο όμιλο σήμερα η ΕΠΣ Φθιώτιδας έχει ρεπό και τα ματς της πρεμιέρας είναι:

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Εύβοιας

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Φωκίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου