ΤΟΠΙΚΟ

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

αποτελέσματα-και-σκόρερ-στα-ματς-της-ε-253298

Τρία ματς για την Α’ ΕΠΣΘ και δύο για τη Β’ Κατηγορία έγιναν σήμερα, με τους τέσσερις από τους πέντε γηπεδούχους να επικρατούν.

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και Σαρακηνό για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ διεκόπη στο 6ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Στον β’ όμιλο ο δεύτερος Αίας Σούρπης, αν και τυπικά γηπεδούχος στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού, πήρε το ντέρμπι με τον Γυμναστικό με 3-1, με τα τρία από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης να επιτυγχάνονται στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά μείωσε στους δύο πόντους τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Πύρασο, που παίζει τηνΚυριακή.

Ο τρίτος της κατάταξης Ρήγας Φεραίος επιβλήθηκε με 2-0 των Μυρμηδόνων στο Βελεστίνο και διατήρησε το μείον δύο από τον Αίαντα.

Στη Β’ Κατηγορία και στον α’ όμιλο η Σκόπελος έβαλε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και παρά τη μείωση από τον Ελευθεριακό κέρδισε με 2-1.

Στον β’ όμιλο οι Μικροθήβες νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-1) τον ΑΟ Ανω Λεχωνίων, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για μη καταλογισμό τριών πέναλτι στο πρώτο μέρος υπέρ τους, αλλά και δεύτερης κίτρινης σε παίκτη των γηπεδούχων στο 80’.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των σημερινών αγώνων έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Α’ όμιλος

Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός διεκόπη

Β’ όμιλος

Ρήγας Φεραίος-Μυρμηδόνες 2-0

(6’ Πασχος, 76’ Δ. Αγροκώστας)

Αίας Σούρπης-Γ.Σ. Αλμυρού 3-1

(59’ Χειλάς, 89’ πεν. Θ. Κατσαβριάς, 93’ Βούλγαρης-85’ Τσιάτσιος)

Αστέρας-Πρωτεσίλαος 0-1

(88’ Παπαδόπουλος)

Β’ ΕΠΣΘ

Α’ όμιλος

Σκόπελος-Ελευθεριακός 2-1

(9’ Χυσάι, 45+1’ Ν. Καραθανάσης-61’ Λάιος)

Β’ όμιλος

Μικροθήβες-ΑΟ Άνω Λεχώνια 2-1

(10’ Διαμαντένιας, 21’ Νίκος Καλέμι-63’ πεν. Παπαδημητρόπουλος)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου