ΤΟΠΙΚΟ

Μιχόπουλος: «Δεν υπάρχει φαβορί»

μιχόπουλος-δεν-υπάρχει-φαβορί-267306

Ο Ραφαήλ Μιχόπουλος είχε σκοράρει το πρώτο γκολ της ομάδας του στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής στο Π. Μαγουλάς, που είχε γίνει στις 24 Νοεμβρίου και βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 2-0 απέναντι στον Ρήγα. Ο κεντρικός αμυντικός του Πυράσου σε δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επισημαίνει ότι αύριο στο Βελεστίνο δεν υπάρχει φαβορί. Αναλυτικά:

Ραφαήλ, θεωρείς ότι μία νέα επιτυχία απέναντι στον Ρήγα Φεραίο θα σας δώσει αβαντάζ από τώρα για τα πλέι οφ;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με ομάδα πολύ προπονημένη και δυνατή μέσα στην έδρα της. Σίγουρα μια νέα επιτυχία θα μας δώσει ένα καλό πλεονέκτημα για τα πλέι οφ αλλά και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τι να διορθώσετε σε σχέση με το πρώτο πριν δυόμισι βδομάδες, γιατί ο Ρήγας σας είχε κάνει πολλές ευκαιρίες;

«Πιστεύω ότι, αν είμαστε αυτοί που πρέπει και υπακούσουμε στις εντολές του προπονητή μας, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσο για το παιχνίδι του πρώτου γύρου, από τη στιγμή που έμειναν και οι δυο ομάδες με λιγότερους παίκτες, λογικό είναι να καταργηθούν τα συστήματα. Αποτέλεσμα ήταν η μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, να βρίσκει χώρο και ο αντίπαλος και να χάνονται και για τις δυο ομάδες πολλές ευκαιρίες για γκολ».

Νομίζεις ότι υπάρχει κάποιο φαβορί στην αναμέτρηση;

«Φαβορί πιστεύω ότι δεν υπάρχει… Είναι ένα ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα αλλά, όπως είπα και πριν, αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Θα κυνηγήσεις ένα γκολ, όπως και στο πρώτο ματς;

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω καλή επαφή με τα δίχτυα, αν και δεν είναι η θέση μου. Ωστόσο, δεν με απασχολεί καθόλου να βάλω κάποιο γκολ ξανά. Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και η ομάδα να παραμείνει πρώτη».

Περιμένεις την έντονη παρουσία του κόσμου σ’ αυτό το παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο και από τις δυο πλευρές. Ευελπιστώ οι φίλαθλοι του Πυράσου να έρθουν και να δώσουν ένα βροντερό παρών, γιατί τους χρειαζόμαστε δίπλα μας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου