ΤΟΠΙΚΟ

Γάρος: «Να κάνουμε ό,τι μας έχει ζητήσει ο προπονητής»

γάρος-να-κάνουμε-ότι-μας-έχει-ζητήσε-267318

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Πύρασο στο Βελεστίνο αύριο Κυριακή δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ. Στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μιλά ο αρχηγός των γηπεδούχων, Δημήτρης Γάρος, ο οποίος τονίζει το κίνητρο για νίκη που δίνει το γεγονός ότι ένα πιθανό τρίποντο μεταφέρεται στα πλέι οφ, ενώ αναφέρει ότι πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να κάνουν ό,τι τους ζητήσει ο προπονητής τους. Αναλυτικά η συνομιλία μας:

Δημήτρη, πώς βλέπετε το ντέρμπι με τον Πύρασο, με δεδομένο ότι το φετινό σύστημα διεξαγωγής ορίζει τη μεταφορά αποτελεσμάτων στα πλέι οφ με τις ομάδες που θα συναντήσετε εκεί; Φαίνεται ότι δε χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού χάσατε στο ματς του πρώτου γύρου. Σας δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος αυτό;

«Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι ανεξαρτήτως της δυναμικότητας της κάθε ομάδας. Η ομάδα του Πυράσου απαρτίζεται από εξαιρετικούς παίκτες, με κάποιους να έχουν παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Σίγουρα προσθέτει κάποιο παραπάνω άγχος ότι οι βαθμοί μεταφέρονται στα πλέι οφ, αλλά όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε με την ίδια προσήλωση και αφοσίωση και ότι με βάση με τον καινούργιο τρόπο διεξαγωγής που όρισε η ΕΠΣΘ έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο να θέλουμε μόνο τη νίκη».

Στο εξ αναβολής ματς του πρώτου γύρου που έγινε πριν από δυόμισι βδομάδες ο Ρήγας ίσως αδικήθηκε από το τελικό σκορ και την ήττα βάσει απόδοσης. Πιστεύεις ότι μ’ ένα ανάλογο αγωνιστικό πρόσωπο μπορείτε να πετύχετε τον σκοπό σας ή θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι σε σχέση με εκείνο το ματς;

«Σίγουρα μας αφήνει μια πικρία ο τρόπος που ηττηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο προσεκτικοί ή καλύτερα πιο έξυπνοι μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς και τώρα να μιλούσαμε διαφορετικά. Θεωρώ ότι, αν κάνουμε αυτά που μας έχει ζητήσει ο κόουτς όλη την εβδομάδα στο γήπεδο, θα τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο».

Προσωπικά πώς βλέπεις το αυριανό ματς και τι προσδοκάς απ’ αυτό, καθώς στο πρώτο παιχνίδι θα ήθελες να είχες προσφέρει περισσότερα στην ομάδα σου.

«Κερδίζουμε ως ομάδα και χάνουμε ως ομάδα. Είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον και όλοι παίζουμε για όλους. Θέλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Όλοι μπορεί να έχουν μια κακή μέρα, αλλά υπάρχουν άλλοι δέκα μέσα στις γραμμές του γηπέδου, που θα είναι εκεί με τον συμπαίκτη τους, για να τον βοηθήσουν να αποδώσει τα αναμενόμενα».

Περιμένεις να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο;

«Θα ήθελα να μας στηρίξει ο κόσμος για ακόμη φορά με το βροντερό παρών του και να μας δώσει μια έξτρα ώθηση σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Περιμένω τον λαό του Βελεστίνου να βρίσκεται στο γήπεδο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου