ΤΟΠΙΚΟ

Επισκέφτηκαν τις «Ασπρες Πεταλούδες» οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι  

επισκέφτηκαν-τις-ασπρες-πεταλούδες-267346

Το Διοικητικό Συμβούλιο των «Επιλέκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας», με επικεφαλής τον πρόεδρο Θεόδωρο Νάκα, πραγματοποίησαν προχθές το πρωί της Παρασκευή επίσκεψη στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» του Βόλου, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση Covid-19.

Όπως τονίζουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στην ανακοίνωσή τους:

«Η διεύθυνση και το προσωπικό δίνουν καθημερινό αγώνα με αυταπάρνηση για τη φροντίδα και την υποστήριξη των φιλοξενούμενων. Και εμείς με τη σειρά μας, θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν τις «Άσπρες Πεταλούδες» στον καθημερινό τους αγώνα.

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται μόνο στα αθλητικά δρώμενα, αλλά επανειλημμένα έχει δείξει τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, στηρίζοντας ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι και την Παρασκευή (10/12) η ομάδα μας προέβη σε μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα κρέατος και άλλων τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος, παροτρύνοντας όλους τους πολίτες να συμβάλλουν κι αυτοί με τη σειρά τους με όποιο τρόπο μπορούν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου