Συνεργασία του Ρήγα Φεραίου με την κλινική “Ανασσα“

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-09, 14:53:41
Συνεργασία του Ρήγα Φεραίου με την κλινική “Ανασσα“
Τη χορηγική συνεργασία με την κλινική Ανασσα ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος. Αναλυτικά: 
"Η διοίκηση του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει άλλη μία χορηγική συνεργασία με την ΑΝΑΣΣΑ (Πολυιατρείο-Γενική κλινική).
Η ΑΝΑΣΣΑ ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας πάντα με σεβασμό, ευαισθησία αλλά και καινοτόμες δράσεις, στηρίζει ενεργά τον Αθλητικό Σύλλογο Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" και βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών στο δύσκολο και συχνά επίπονο έργο τους.
Βασικός στόχος της "ΑΝΑΣΣΑ" είναι να γνωρίζουν τόσο οι αθλητές όσο και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Α.Σ.Β."ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" ότι έχουν δίπλα τους έναν ισχυρό σύμμαχο που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους αθλητικό βήμα, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό.
Στους ιδιαίτερους και δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, η ΑΝΑΣΣΑ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει.
Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά, ο κος. Απόστολος Παπατόλιας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο κος. Ιωάννης Σιουμουρέκης, Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Β. "Ρήγας Φεραίος", ο κος Δημήτριος Καραστάθης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλινικής "ΑΝΑΣΣΑ" και ο κος. Σωτήριος Ντούμας, Εμπορικός Διευθυντής Κλινικής "ΑΝΑΣΣΑ".
Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη του προς τη διοίκηση και τα στελέχη της "ΑΝΑΣΣΑ" και θεωρεί υποχρέωσή του να αναφέρει δημοσίως τη στήριξή της προς τον Σύλλογό μας".
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=