ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκίνησε ο β’ γύρος στην Α’ ΕΠΣΘ χωρίς αλλαγές στις κορυφές  

ξεκίνησε-ο-β-γύρος-στην-α-επσθ-χωρίς-278600

Χωρίς αλλαγές στις πρώτες θέσεις σε Α’ και Β’ όμιλο ολοκληρώθηκε χθες η 10η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, που ήταν και η πρώτη του β’ γύρου. Η Αγία Αννα δεν αγωνίστηκε, παίρνοντας στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Μακρινίτσα, ενώ με 5-0 επιβλήθηκε των Μυρμηδόνων ο Πύρασος. Αναλυτικά:

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ισοπαλία στο Σέσκλο

Από ένα βαθμό πήραν Ακρόπολη και Σαρακηνός, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο Σέσκλο.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας χάσει νωρίτερα ευκαιρίες με Αντωνίου και Αραμπατζή, πήραν προβάδισμα στο 9’ με πλασέ του Βαλωτή μετά από κάθετη πάσα του Μαυρίδη.

Στο 20’ η Ακρόπολη ισοφάρισε σε 1-1 μετά από κόρνερ και εναέριο σουτ του Παγώνη, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, αλλά σουτ του Αραμπατζή απέκρουσε ο Βίτσος και κεφαλιά του Καλλιακούδα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Ακρόπολη έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 60’ με τον Παγώνη και ο Σαρακηνός είχε τριπλή ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα, με τον Μαυρίδη να σουτάρει, τον Βίτσο να αποκρούει και τον Γκινίδη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, για να έρθει νέα κεφαλιά του Βαλωτή, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τέλος, στο 85’ εκτέλεση φάουλ του Μαυρίδη έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ δίπλα από το δοκάρι.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 1-1

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Γκατζούνας, Αντωνίου, Στρούγγης, Γκάγκας, Κ. Κολυμήτρας, Πιτσάβας, Κ. Σταυραντώνης (90’ Κουρτέσης), Γαβρ. Τσουκάλης, Αξιώτης (81’ Μαργαρίτης), Παγώνης

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Γιοβάνης, Αγγελής, Αράπης (75’ Δουλάς), Χάνος, Μαυρίδης, Καλλιακούδας (65’ λ.τρ. Θεοχάρης), Καλαμάτας (46’ λ.τρ. Δημόπουλος), Βαλωτής, Αραμπατζής, Αντωνίου (65’ Γκινίδης)

Ματς ενός ημιχρόνου στο βοηθητικό

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό, προκειμένου ο Τοξότης να κάμψει την αντίσταση της ΑΕ 2002 και να κερδίσει με 3-1 στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Το 1-0 σημείωσε ο Σιγαλάκος στο 50’ μετά από σέντρα από τα αριστερά με πλάσε μπροστά από τον τερματοφύλακα Μητράκο, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 62’ με τον συνήθη ύποπτο Στουμποβίκο να πετυχαίνει το 1-1 με πλασέ εντός περιοχής.

Η απάντηση για το προβάδισμα ήρθε από τους γηπεδούχους με τον Σιγαλάκο να κερδίζει πέναλτι στο 74’ και τον Δενελάβα να μην αστοχεί από τα εννέα μέτρα για το 2-1.

Το τελικό 3-1 σημείωσε στο 82’ ο Τζίκας με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΕ 2002 3-1

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Παναγιώτου, Χλωρός, Γεωργουλάκος, Ιωάννου, Νταγκούλης, Σιγαλάκος (85’ Γερακίνης), Ακριβούσης (46’ Μάστορας), Δενελάβας, Δεμίρης (46’ Μπραχόλι), Τζίκας (85’ Γιαννακούρας)

ΑΕ 2002: Μητράκος, Παπαϊωάννου (62’ Βέργος), Σφέτσιος (72’ Δήμτσας), Βερντόβα, Σιαμέτης, Βεργοζήσης (72’ Σαραντόπουλος), Μαλλιαρός, Παρίσης, Στουμποβίκος, Β. Γαλάνης, Ρακής (62’ Μ. Γαλάνης)

Πήρε διπλό η Σκιάθος

Με το διπλό επέστρεψε στο νησί η Σκιάθος, κερδίζοντας χθες με 2-1 τη Δάφνη στο Βασδέκειο. Η ομάδα του Βασίλη Μυγδαλάκη είδε να της ακυρώνεται γκολ του Τάσσου στο 38’ για επιθετικό φάουλ, αλλά προηγήθηκε στο 45’ με πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ντίκα στον Τάσσο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάμπα. Η Δάφνη έφτασε στην ισοφάριση στο 65’ με διαγώνιο σουτ του Γ. Τσαρέλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά οι νησιώτες βρήκαν και δεύτερο τέρμα, χάρις σε πλασέ του Τάσσου στο 73’ για το τελικό 1-2.

ΔΑΦΝΗ-ΣΚΙΑΘΟΣ 1-2

ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Γ. Τσαρέλας, Ντίκας, Αλεξίου, Βοϊτσίδης, Χιώτης (21’ λ.τρ. Καζάκης), Βαρελόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τερλεξής (75’ Ντελής), Μαρέδης (80’ Ρίζος). Φ. Τσαρέλας

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Μπομπάι, Γραμματικός, Τουρναβίτης, Αλ. Τζελάι, Σανιδάς, Βεργίνης (75’ Πρίφτι), Θ. Σταμέλος, Μπάμπα, Τάσσος, Χρ. Τζελάι

Αγία Αννα-Μακρινίτσα 3-0 α.α.

ΡΕΠΟ: Αγία Παρασκευή

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν δυσκολεύθηκε ο Πύρασος

Με 5-0 επιβλήθηκε των Μυρμηδόνων ο Πύρασος με την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη να

προηγείται από το 8ο λεπτό με σουτ του Ζάχου, για να έρθει ο Βλάχος να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-0, σκοράροντας αρχικά στο 16’ και στο 23’ με πέναλτι.

Ο Ρακής έκανε το 4-0 στο 35’ και το τελικό 5-0 σημειώθηκε

στο 62’ από τον Μιχόπουλο, ο οποίος έφτασε τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα.

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΜΗΡΜΗΔΟΝΕΣ 5-0

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς (46’ Τάσος), Δημητριάδης (46’ Φλώρος), Αλμασίδης, Ρακής, Μιχόπουλος, Ζενούνης (46’ Μπούτλας), Θεοδωρόπουλος, Αγιασιώτης (59’ Τσονάκης), Βλάχος, Ζάχος (37’ Παπαδογιώργος), Αραπίτσας.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Μπίνας, Φ. Κολυμήτρας, Κατσαβριάς (46’ Γ. Μπούρχας), Γ. Κοντοβάς, Χρ. Κοντοβάς, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρέλης (65’ Καλαμάς), Νάτζαρης, Γ. Κολυμήτρας, Τσεκρέζης.

Πέρασε από Ριζόμυλο ο Ρήγας

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε με 4-1 του Αστέρα στο γήπεδο του Ριζομύλου και στρέφει πλέον την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πύρασο στο Βελεστίνο.

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ο Σουγκάρης, με την μπάλα να βρίσκει και σε πόδια αμυντικών. Στο 27’ ο Γιώργος Αγροκώστας έκανε ωραία ενέργεια στον άξονα βγάζοντας μία μπαλιά με λόμπα για τον Βλιώρα στην πλάτη της άμυνας, με τον τελευταίο να τελειώνει τη φάση από κοντά προ του Ξανθά με το αριστερό για το 0-2.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ξηρομερίτης σκόραρε για το 1-2 με κεφαλιά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν ουσιαστικά τον αγώνα στο 63’, όταν σε φάουλ του Σουγκάρη από τα δεξιά, ο Γάρος έπιασε εκπληκτική γυριστή κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι για το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 75’ ο Πάσχος μετά από κόρνερ του Σουγκάρη, για να σκοράρει με κεφαλιά.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 1-4

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Π. Αποστολίδης, Δ. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Παππάς, Δούμος, Ξηρομερίτης, Μακρονάσιος (62’ Κ. Σεσκλιώτης), Σταΐδης, Πρίντζος, Βέργος.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσιλίγκος, Δίντσης, Γοδενόπουλος (66’ Δ. Αγροκώστας), Παπαδανιήλ, Βλιώρας (46’ Βαϊόπουλος), Χότζα, Σουγκάρης, Γ. Αγροκώστας (77’ Κίτσιος), Καραγιάννης (66’ Τζινιέρης), Γάρος, Πάσχος.

Νίκη με γκολ στο 87’ για ΓΣΑ

Νικηφόρο και συναρπαστικό ήταν το πέρασμα του ΓΣ Αλμυρού από τον Πτελεό, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του Πρωτεσιλάου, χάρις σε τέρμα του Δημήτρη Γκάμπα στο 87’, με τον σκόρερ να βρίσκει δίχτυα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Στο φινάλε του αγώνα μάλιστα ο Γκάμπας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σύρραξη, που ξεκίνησε από μαρκάρισμα του επιθετικού Αλαμάνη, ο οποίος δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΓΣΑ 0-1

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης, Τσαούσης, Χολέβας (90’ Καλτσάς), Λεϊμονής,

Σούδης, Νικογιάννης, Αλαμάνης Ι (80’ Αλντίν), Παπαδόπουλος, Αλαμάνης ΙΙ, Κλίντον

(53’ Μάνος).

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Τετριμίδας, Τσιαγιανίδης, Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης,

Χριστοφορίδης (69’ Μπένος), Γκάμπας, Κλουκουτάρας (90’ Γώγουλος), Κοντοβάς,

Δήμας (60’ Δρόσος).

Δεν βρήκε εμπόδιο η Αγχίαλος

Με ιδιαίτερα πειστική εμφάνιση η Αγχίαλος πέρασε με σκορ 4-1 από την έδρα του Διαγόρα.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Χρήστος Δαμάσκος στο 14ο λεπτό με ωραίο πλασέ, με τον Καρατζιώλη να απαντά έντεκα λεπτά μετά παίρνοντας… το ριμπάουντ από απόκρουση του Σαματά. για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αγχιάλου για το 1-1.

Ο Χρήστος Δαμάσκος ήταν και πάλι αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού (1-2) την ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου στο 38’, με τον Νούσια στο 48ο λεπτό να εδραιώνει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το προβάδισμα της ομάδας του για το 1-3. Ενα λεπτό πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας ο Δημακόπουλος έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 1-1

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βλαχόπουλος, Μπόλκας, Τζέκα, Ακρίβος (75’ Βλάχος), Γκαμαλέτσος (65’ Αγριοτσόμπανος), Σπ. Καραπλιάγκος, Γαλάνης (75’ Αγγελίδης), Καρατζιώλης (75’ Λουφόπουλος), Π. Ντάφος (65’ Μ. Ντάφος), Κωνσταντέλος, Ντόντος.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σαματάς, Λάμπρου, Κόκκαλης, Λάζογλου, Προβιάς, Δράγνης, Κόντρα (74’ Σίμος), Αχ. Δαμάσκος (80’ Μαγιόγλου), Χρ. Δαμάσκος (60’ Κάρρος), Δημακόπουλος, Νούσιας.

ΡΕΠΟ: Αίας Σούρπης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. Aγία Αννα 23
  2. Σαρακηνός 20
  3. Τοξότης 19
  4. Ακρόπολη 18
  5. Σκιάθος 11
  6. Αγία Παρασκευή 8
  7. ΑΕ 2002 7
  8. Δάφνη 7
  9. Μακρινίτσα 0

2ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. Πύρασος 24
  2. Ρήγας Φεραίος 20
  3. Αίας Σούρπης 19
  4. ΓΣ Αλμυρού 18
  5. ΦΘ Αγχίαλος 10
  6. Πρωτεσίλαος 9
  7. Μυρμηδόνες 4
  8. Αστέρας Ριζ. 3
  9. Διαγόρας 2

Επόμενη αγωνιστική 11η

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ 2002-Δάφνη

Σκιάθος-Αγία Παρασκευή

Αγία Αννα-Ακρόπολη

Μακρινίτσα-Τοξότης

Ρεπό: Σαρακηνός.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρήγας Φεραίος-Πύρασος

Μυρμηδόνες-Αίας Σούρπης

Διαγόρας-Πρωτεσίλαος

ΦΘ Αγχίαλος-Αστέρας Ριζ.

Ρεπό: ΓΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου