ΤΟΠΙΚΟ

Πρώτη φορά μόνη στην κορυφή η ΑΠΟΒ στη Β’ ΕΠΣΘ

πρώτη-φορά-μόνη-στην-κορυφή-η-αποβ-στη-β-290922

Πέρασε πρώτη η ΑΠΟΒ στον α’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ, αφού κατέβαλε την αντίσταση του Μαγνησιακού με 3-2 με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στην εκπνοή, ενώ ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Ιάσονας Αλλης Μεριάς δεν πήγε στη Σκόπελο να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και έχασε το ματς στα χαρτιά.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στον β’ όμιλο η Ενωση Λεχωνίων Νηλέας γνώρισε την πρώτη της ήττα από τον Απόλλωνα στα Κανάλια με 3-2 και υποχώρησε στην 3η θέση, με τον Ανθιμο Γαζή, που είχε εύκολη αποστολή με τον Αχιλλέα Αχιλλείου (νίκη με 6-0), να περνά μόνος δεύτερος. Στην κορυφή εξακολουθεί να είναι στο +5 από τη δεύτερη θέση ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, που με τρία γκολ από το 70’ και μετά κι ενώ το σκορ ήταν μέχρι τότε 1-1, κέρδισε με 4-1 τη Χλόη. Θυμίζουμε ότι το σύνολο του Στέφανου Γώγου δεν έχει κάνει το ρεπό του.

Β’ ΕΠΣΘ-Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Υπέταξε και τον Μαγνησιακό η ΑΠΟΒ

Η ΑΠΟΒ έφτασε στο έκτο της τρίποντο σε επτά ματς, υποτάσσοντας και τον Μαγνησιακό με 3-2 στην έδρα της, επιτυχία που στέλνει την ομάδα του Βασίλη Σιγάλα στην πρώτη θέση για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Και τα τρία γκολ των νικητών πέτυχε ο Εντι Νταϊλάνι, στο 15’ με κεφαλιά, στο 53’ με πλασέ και στο 90’ με τον ίδιο τρόπο, χαρίζοντας έτσι τη νίκη κορυφής στην ομάδα του, ωστόσο στο 93’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ο Μαγνησιακός είχε προσωρινά κάνει την ανατροπή με γκολ των Παπαστεργίου στο 32’ και Περεντίδη στο 55’. Δοκάρι για το 2-3 είχε ο Χρηστίδης του Μαγνησιακού στο 82’.

ΑΠΟΒ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-2

ΑΠΟΒ: Κοντρέρας, Βαβίτσας, Σταυρής, Σιαφαρίκας, Τσιουκαντάνας, Μ. Νταϊλάνι (88’ Πανταζής), Παρθένης (68’ Σωτηρέλης), Τσόχας, Εντι Νταϊλάνι, Χούμπλης, Βάσσος (65’ Κεραμίδας)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Καΐλάς (30’ Ροδίτης), Γκέρτσος (42’ λ. τρ. Τιμπλαλέξης), Κατσίφας (80’ λ. τρ. Δ. Κέκιας), Χρυσάνθης, Τσιαντής, Ιωαν. Κέκιας Χρηστίδης, Περεντίδης (80’ Μυλωνάς), Παπαστεργίου, Κρανιάς

Πέμπτο τρίποντο για Πανιώνιο

Δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους έφταναν στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, προκειμένου να επικρατήσει του Πηλέα στο Βασδέκειο με 2-0, κατακτώντας το πέμπτο του τρίποντο. Στο 38’ με δυνατό σουτ του Κιπτίου εκτός περιοχής έγινε το 1-0, για να έρθει ο σκόρερ να γίνει δημιουργός στο 45’. Εκτελεστής ήταν ο Βαρβέκης, που σημείωσε με προβολή το 2-0. Ο Πηλέας θα μπορούσε να μειώσει σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζουλένκο, που πήγε στο δοκάρι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΗΛΕΑΣ 2-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Τάρε (56’ Βαϊόπουλος), Σταμάτης (46’ Γιαννακός), Χουσεΐνογλου, Ράπτης, Ιωαν. Φώτου (60’ Μουτσινάς), Κιπτίου, Κριτσίνης, Βαρβέκης, Δ. Φώτου (60’ Στεργίου), Μαρτσέλος (46’ Δαμασιώτης)

ΠΗΛΕΑΣ: Κωτούλας, Γούσιας, Ζουλένκο, Δεδούσης (68’ Αλβανόπουλος), Βαΐτσης (42’ Τσακμακάς), Χατζηβασιλείου, Μπαρμπαγεωργόπουλος (29’ λ. τρ. Ζαχείλας), Ντούλας (68’ Μπαντής), Παναγιωτόπουλος, Σαραφίδης.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Πανιώνιος-Πηλέας με τους Βαρβέκη και Δεδούση

Πανδαισία θεάματος στο «Π. Μαγουλάς»

Γκολ και θέαμα στο Π. Μαγουλάς, όπως μαρτυρά το τελικό 3-4 στο ματς Νέοι Αθλητές Νίκης-Νέοι Αγίας Αννας. Οι κυανόλευκοι έχουν δύο ήττες και μια ισοπαλία στο γήπεδό τους, έχοντας πάρει μόνο το τρίποντο στα χαρτιά από τη ΑΕ Διμηνίου στο γήπεδό τους. Στο 15’ ο Γκινίδης με καταπληκτική ενέργεια, αφού πέρασε όλον τον κόσμο, έκανε το 1-0, ενώ οι Νέοι Αθλητές Νίκης ξαναπήραν το προβάδισμα με 2-1 με πέναλτι στο 43’ του Γιοβάνη, που κέρδισε ο Πέτρου κι αφού πρώτα στο 20’ είχε ισοφαρίσει ο Καραγιαννόπουλος.

Νέα ισοφάριση για τους Νέους Αγίας Αννας στο 57’ με τον Αλεξανδρίδη, για να έρθουν οι Μουλαλίου και Χαμζάι στο 65’ και το 72’ να αυξήσουν το σκορ για τους νικητές σε 2-4. Στο 75’ ο Πέτρου κέρδισε και δεύτερο πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος.

Δεύτερη κίτρινη, που ισοδυναμούσε με κόκκινη, δόθηκε λίγο πριν το τέλος στον γυμναστή της Αγίας Αννας, Σωτήρη Πετσιμέρη, με τον γιο του Στέλιο να είναι ο προπονητής.

ΝΑ ΝΙΚΗΣ-ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 3-4

NA NIKHΣ: Δαμασιώτης, Αγκόλι (85’ Βούλγαρης), Κόπανος, Πανταζής, Συρταριώτης, Αναγνώστου, Δεμερτζής (72’ Κουκουβίνος), Πέτρου, Γκινίδης, Γιοβάνης (65’ Μπούργος), Βαλουξής (46’ Κουσούλης)

ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Βλιώρας, Γεωργιτζίκης, Γκανάβας (65’ Κοντογεωργίου), Κόκκαλης, Αλεξανδρίδης, Στάμος, Χαμζάι, Μουλαλίου, Καφετζή, Παπαδήμας (46’ Νικούδης), Καραγιαννόπουλος (75’ Δράκος)

Φάση από το Π. Μαγουλάς, όπου οι Νέοι Αγίας Αννας επικράτησαν των ΝΑ Νίκης με 4-3

Σκόπελος-Ιάσων ΑΜ 3-0 α.α.

ΑΕ Διμηνίου-Ελευθεριακός 0-3 α.α.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αύξησε τη διαφορά από τη

δεύτερη θέση ο Κένταυρος

Το 4-1 επί της Χλόης για τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου έφερε την ομάδα του Στέφανου Γώγου στο +5 από τη δεύτερη θέση, ενώ την προηγούμενη βδομάδα η διαφορά ήταν στους τρεις βαθμούς.

Στο 55’ ο Μπογδανίδης πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Μπίλη και άνοιξε το σκορ, για να έρθει το 1-1 με πέναλτι του Μποταΐτη στο 60’. Στο 70’ έγινε το 2-1 από τον Φάνη Γώγο με σουτ εκτός περιοχής, το 3-1 σημειώθηκε από τον ίδιο με πλασέ μετά το κόρνερ του Μπογδανίδη στο 80’, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Ζοτκάι στο 89’, περνώντας και τον τερματοφύλακα.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΧΛΟΗ 4-1

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΝΠ: Τζήκας, Τσέλα, Λιάτζουρας, Πανάρετος (20’ λ. τρ. Ν. Ζούζουλας), Τσιργής, Λαμπαδάρης, Ζοτκάι, Κλ. Σεφέρι (65’ Γ. Ζούζουλας), Αμαρ. Σεφέρι, Μπογδανίδης (80’ Παππάς), Θεοφ. Γώγος (80’ Αλεξ. Γώγος)

ΧΛΟΗ (Τσούρικας): Μπίλης, Γεροβασίλης (60’ Αγροκώστας), Χρόνης, Μποταΐτης, Αραμπατζής, Ντογκάνι (80’ Ντόας), Μαυρογόνατος, Τριχόπουλος (75’ Σούρλας), Βαΐτσης (80’ Κουσκουρίδας), Κορλέτης, Σουλιώτης (80’ Βαϊόπουλος).

Δεύτερος ο εξάσφαιρος Ανθιμος

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Ανθιμος Γαζής, που συνέτριψε τον προτελευταίο Αχιλλέα Αχιλλείου στη Γατζέα με 6-0, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο μέρος και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, αλλά και rotation στην επανάληψη. Ετσι η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη πέρασε στη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Ενωσης Λεχωνίων Νηλέας.

Στο 17’ έγινε το 1-0, αλλά όχι από παίκτη των νικητών, καθώς ο Καραγιάννης έβαλε αυτογκόλ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πασχαλόπουλου. Ακολούθησε το 2-0 από τον Κίτσα στο 19’, για να έρθει ο Βούλγαρης να γράψει το 3-0 με κεφαλιά. Γρήγορα σημειώθηκε και το 4-0 με τον Κίτσα στο 39’, αλλά και το 5-0 από τον ίδιο στο 43’. Ο Κίτσας έφτασε και στο καρέ, σκοράροντας στο 73’. Δύο δοκάρια είχαν οι νικητές με τους Κίτσα (73’) και Μουστάκα (77’).

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ 6-0

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης (46’ Δεληστάθης), Μπιλιτσάκης (65’ Καζάκης), Αγγ. Χασιώτης, Νικολός, Κυριάκης, Καλογιάννης (75’ Μπισκανάτας), Μουστάκας, Γκέκας (46’ Λευτ. Χασιώτης), Κίτσας, Βούλγαρης, Πασχαλόπουλος (46 Μπέης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Στέκας, Κωστόπουλος, Καραγιάννης (50’ Μόσχος), Τσουκάρας (60’ Κραβαρίτης), Τσεκούρας, Κάζα, Στεργίου, Μαλλιαρός, Θ. Παναγιώτου, Ζάρρας, Χουλιαράς

Οδήγησε στην πρώτη ήττα

την ΕΛ Νηλέας ο Απόλλων Κ.

Η πρώτη ήττα για την Ενωση Λεχωνίων Νηλέας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ ήρθε από τον Απόλλωνα Καναλίων εκτός έδρας με 3-2.

Η ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα προηγήθηκε στο 12’ με τον Δουλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ με τα δύο τέρματα του Λιάκου στο 20’ και το 40’, αλλά έκανε την ανατροπή… στη ανατροπή. Αρχικά, ο Μπαλούλης με τη «βοήθεια» και του Ιντζόγλου της ΕΛ Νηλέας, από τον οποίον πήγε η μπάλα στα δίχτυα, ισοφάρισε σε 2-2 στο 65’ και πάλι ο Μπαλούλης στο 87’ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα με ένα φοβερό μακρινό σουτ, που κατέληξε στο «παραθυράκι».

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ 3-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: Πρωτούλης, Βαγιόπουλος, Μιμίνης, Χρ. Ζήσης, Καραγιάννης, Καράνταγλης (90’ Ξέρας), Δουλάς, Παναγιωτάκης (65’ Παππάς), Ανδρέου (65’ Τσιάντος), Νούλας, Μπαλούλης

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ: Βιζάνι, Σταμπούλογλου, Πάγια (85’ λ. τρ. Γράτζας), Ιντζόγλου (80’ Αναγνώστου), Τσουμάνης, Αράμπογλου, Γκογκινούδης, Κώστογλου (60’ Κατσίμπαλης), Μαλούσι, Λιάκος, Αδάμος (46’ Μπικοράρος)

Συναρπαστικό το ματς Αθλος-Μικροθήβες

Συναρπαστική ισοπαλία στην Ευξεινούπολη με 3-3 ανάμεσα σε Αθλο και Μικροθήβες, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 με τον Β. Βέτσικα και τον Ν. Καλέμι στο 22’ και το 28’, ωστόσο ισοφαρίστηκαν με τα τέρματα του Κομπούρα στο 30’ και του Κακαλέ στο 66’ με πέναλτι. Ο Ν. Βέτσικας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα με 2-3 στις Μικροθήβες, αλλά στο 88’ ο Πιπινής είχε την απάντηση για το τελικό 3-3. Ντεμπούτο έκανε ο 14χρονος Κυρίτσης για τον Αθλο.

ΑΘΛΟΣ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ 3-3

ΑΘΛΟΣ: Τούντορ, Καρπέτης (70’ Μαυρογένης), Θωμαΐδης, Καραΐσκος (83’ Σ. Κρικώνης), Κεπεσίδης, Κακαλές, Κομπούρας, Τάπας (83’ Κυρίτσης), Πιπινής, Ξυνός (46’ Κατσάκος), Τίτου (46’ Ακριβός).

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Γκόλιας, Κουφαλιδάκης, Παπανίκος, Γκαραβέλας, Γ. Βέτσικας (75’ Παπαγεωργίου), Αλμπ. Λανάι, Κουτσοκέρας, Βρέτο (62’Διαμαντένιας), Ν. Καλέμι (85’ Λαΐνας), Ν. Βέτσικας.

ΡΕΠΟ: Ανω Λεχώνια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Α.ΠΟ.Β 18
  2. Πανιώνιος 16
  3. Ιάσων Α.Μ. 16
  4. Σκόπελος 13
  5. Νέοι Αγ. Αννας 13
  6. Μαγνησιακός 11
  7. ΝΑ Νίκης 7
  8. Ελευθεριακός 6
  9. Πηλέας 1
  10. Α.Ε. Διμηνίου –

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Κένταυρος Ν.Π. 19
  2. Ανθιμος Γαζής 14
  3. Ε.Λ. Νηλέας 13
  4. Μικροθήβες 10
  5. Απόλλων Καν. 9
  6. Αθλος Αλμυρού 8
  7. Χλόη 3
  8. Αχιλλέας Αχιλλείου 1
  9. ΑΟ Ανω Λεχωνίων 0

*Ρεπό έχουν κάνει Απόλλων Καναλίων Ανθιμος Γαζής, Αθλος, Μικροθήβες, Ε.Λ. Νηλέας και Αχιλλέας, ενώ ένα ματς λιγότερο έχουν Αχιλλέας, Χλόη και ΑΟ Ανω Λεχωνίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου