ΤΟΠΙΚΟ

Ντέρμπι εξ αναβολής σήμερα στον Β’ Ομιλο της Α’ ΕΠΣΘ

ντέρμπι-εξ-αναβολής-σήμερα-στον-β-ομ-298206

Ντέρμπι κορυφής θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», το οποίο αποτελεί την προσωρινή έδρα του Πυράσου, απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, με την αναμέτρηση να είναι εξ αναβολής για τη 2η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και τον Β’ όμιλο. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί στις 10 Οκτωβρίου λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στους Βελεστινιώτες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πλέον, οι δύο ομάδες κυνηγούν τον Αίαντα Σούρπης, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και εφόσον υπάρξει νικητής στο σημερινό ντέρμπι, θα μπορεί να πατήσει κορυφή, με τον Πύρασο να ξεπερνά σ’ αυτή την περίπτωση τον νυν πρωτοπόρο Αίαντα και τον Ρήγα να ισοβαθμεί μαζί του. Συγκεκριμένα ο Αίας έχει 17 βαθμούς, ο Πύρασος ακολουθεί στους 15, με τον Ρήγα να έχει 14.

Ο Πύρασος

Ο Πύρασος προέρχεται από εύκολη νίκη απέναντι στον Διαγόρα Στεφανοβικείου το περασμένο Σάββατο, κερδίζοντας με 5-0, σε ένα παιχνίδι που ο τεχνικός Γιάννης Σιαμέτης είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο τεχνικός των Αγχιαλιτών σχολίασε για το σημερινό παιχνίδι: «Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με δύο ομάδες που αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις στη Μαγνησία και έχουν τους ίδιους στόχους, ευρισκόμενες ψηλά στη βαθμολογία. Όποιος κερδίσει θα είναι πρώτος κι αυτό είναι από μόνο του ένα μεγάλο κίνητρο. Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα». Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι μόνο ο Δημήτρης Κατής, που είναι τραυματίας, έχοντας υποστεί θλάση.

Ο Ρήγας Φεραίος

Η ομάδα του Βελεστίνου προέρχεται από ισοπαλία απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού, παίζοντας επίσης το περασμένο Σάββατο, με το 0-0 σίγουρα να αδικεί την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, που είχε την υπεροχή, αλλά και τον Κοντογεωργάκη απέναντί της, που απέκρουσε πέναλτι.

Ο έμπειρος τεχνικός των κυανόλευκων, Λάκης Μπακάλης, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι με τον Πύρασο: «Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα στις συνθήκες του πλαστικού χλοοτάπητα, κάτι στο οποίο έχει πλεονέκτημα ο Πύρασος, έχοντας παίξει κι άλλα παιχνίδια στο «Π. Μαγουλάς». Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας, πιστεύω πως είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα παίξουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Εκτός από τη σημερινή αποστολή βρίσκεται ο 24χρονος στόπερ Χρήστος Σταματίου, λόγω τραυματισμού.

  • Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΤΕΔ/ΕΠΣΘ ο Γ. Τασιόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργαντζή και Θάνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Αίας Σούρπης 16
  2. Πύρασος 15
  3. Ρήγας Φεραίος 14
  4. ΓΣ Αλμυρού 12
  5. Πρωτεσίλαος 9
  6. ΦΘ Αγχίαλος 7
  7. Μυρμηδόνες 4
  8. Αστέρας Ριζ. 3
  9. Διαγόρας 2

Επόμενη (9η)

Αίας Σούρπης-Πρωτεσίλαος

Ρήγας Φεραίος-Διαγόρας

ΦΘ Αγχίαλος-ΓΣ Αλμυρού

Αστέρας Ριζ.-Πύρασος

Ρεπό: Μυρμηδόνες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου