ΤΟΠΙΚΟ

Συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι Ιάσων ΑΜ και Κένταυρος ΝΠ στη Β’ ΕΠΣΘ

συνέχισαν-με-νίκες-οι-πρωτοπόροι-ιάσω-301409

Παρέμεινε μόνος στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ μετά την 6η αγωνιστική ο Ιάσων Α.Μ. με το υπέρ του 2-1 κόντρα στους Νέους Αθλητές Νίκης, ενώ τον ακολουθεί κατά πόδας και στο μείον ένα η ΑΠΟΒ, που δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Ελευθεριακό, τον οποίον κέρδισε με 0-4.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στον δεύτερο όμιλο ο πρωτοπόρος Κένταυρος Νοτίου Πηλίου με το διπλό στη Γατζέα (1-2 τον ΑΟ Ανω Λεχωνίων) αύξησε τη διαφορά από Ενωση Λεχωνίων Νηλέας και Ανθιμο Γαζή, που στο μεταξύ τους ματς έμειναν στην ισοπαλία στους τρεις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα, αλλά έχουν αμφότεροι αγώνα λιγότερο.

Α’ όμιλος

Πέμπτο τρίποντο για τον Ιάσονα

Ο Ιάσων Αλλης Μεριάς, μετά την πρώτη του απώλεια την περασμένη αγωνιστική και παίζοντας στη φυσική του έδρα επιβλήθηκε με 2-1 των Νέων Αθλητών Νίκης. Και τα δυο γκολ της ομάδας του Νίκου Τζιόλα πέτυχε ο Νταφόπουλος: το πρώτο σε κόντρα επίθεση στο 40’ και το δεύτερο σε φάση διαρκείας στο 65’ με σουτ που χτύπησε πρώτα στο δοκάρι.

Στο 82’ ο Γκινίδης ανατράπηκε από τον Τσιορτό εντός περιοχής και ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί ότι ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων Νίκος Ρούσσης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία λίγο πριν το τέλος.

Στο παιχνίδι κλήθηκε η αστυνομία μετά από τηλεφώνημα φιλάθλου, που ήθελε να διαμαρτυρηθεί γιατί οι γηπεδούχοι είχαν κρατήσει κλειδωμένη την κερκίδα του γηπέδου, με τον κόσμο να παρακολουθεί το ματς περιμετρικά, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι.

ΙΑΣΟΝΑΣ Α.Μ.-Ν.Α. ΝΙΚΗΣ 2-1

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Αναστασίου, Γούσιας (55’ Λαλόπουλος), Ροδοβίτης, Χατζηβασιλείου (46’ Πασχάλης), Τσιτσιρίκης, Βαλ. Παπαδόπουλος, Τσιορτός, Τόρο (70’ Τσίγκας), Κιπτίου (70’ Χριστάκης), Νταφόπουλος, Καραναστάσης (55’ Χριστοδούλου)

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: Δαμασιώτης, Αγκόλι (70’ Κοσμίδης), Κόπανος, Πανταζής, Σπυριδάκης (78’ Μπούργος), Αναγνώστου, Δεμερτζής, Γιοβάνης (75’ Σούλα), Πέτρου (75’ Βαλουξής), Χουσούλης, Γκινίδης

Ανετη η ΑΠΟΒ

Η Α.ΠΟ.Β. συνέχισε τις πιεστικές της εμφανίσεις, νικώντας με 0-4 τον Ελευθεριακό στο Βασδέκειο. Το 0-1 έγινε με πλασέ του Τσόχα στο 17’ από ασίστ του Ιλιεβ, ενώ το 0-2 έγινε με τον ίδιο τρόπο από τον Κεραμιδά, με τον Ιλιεβ να είναι και πάλι δημιουργός. Στο 63’ και το 78’ ο Εντι Νταϊλάνι σκόραρε και έφτασε στα έξι προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-Α.ΠΟ.Β. 0-4

Α.ΠΟ.Β.: Κοντρέρας, Αλιώρης (λ. τρ. 46’ Σωτηρέλης), Σταυρής, Σιαφαρίκας (80’ Σιόβας), Τσιουκαντάνας, Βαβίτσας (78’ Σουφλής), Κεραμίδας (46’ Εντι Νταϊλάνι), Τσόχας, Ιλιεβ, Χούμπλης, Παρθένης (68’ Μάριος Νταϊλάνι)

Ετσι παρατάχθηκε η Α.ΠΟ.Β. στο «διπλό» κόντρα στον Ελευθεριακό

Ισοπαλία στο «Κιούπι»

Ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Πανιώνιο στο πλαστικό γήπεδο στο «Κιούπι». Το τελικό 2-2 διατήρησε τη διαφορά των δύο πόντων μεταξύ των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή, καθώς έχαναν με 1-0, αλλά ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το τέλος.

Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Μωυσίδης είχε δοκάρι και δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0, κάτι που έγινε στην αρχή του δευτέρου. Συγκεκριμένα στο 47’ ο Κατσίφας εκμεταλλεύτηκε εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Ο Πανιώνιος όχι μόνο ισοφάρισε με τον Κιπτίου στο 57’, αλλά και προηγήθηκε με κεφαλιά του Βαρβέκη στο 67’, με τον υψηλόσωμο φορ να πετυχαίνει το έκτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Στο 85’ ο Γιάννης Κέκιας έσωσε τον βαθμό για τον Μαγνησιακό.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-2

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Γκέρτσος (46’ Τσαπέρος), Τιμπλαλέξης (75’ Καϊλάς), Κατσίφας, Τσιαντής (75’ Δ. Κέκιας), Ιωαν. Κέκιας, Μυλωνάς (46’ Χρηστίδης), Ροδίτης (75’ Μάρκο), Μωυσίδης, Χρυσάνθης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Μάρκος, Χρ. Στεργίου, Γιαλίδης, Χουσεΐνογλου, Δ. Φώτου, Κιπτίου, Κριτσίνης (46’ Γ. Φώτου), Μαρτσέλος (85’ Λυρίτσης), Παπαστεργίου, Βαρβέκης

«Γάζωσαν» με έξι γκολ οι

Νέοι Αγίας Αννας τον Πηλέα

Οι Νέοι Αγίας Αννας σταμάτησαν στα έξι γκολ με αντίπαλο τον Πηλέα στο ΕΤΒΑ, φτάνοντας στο θριαμβευτικό 0-6. Το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Στέλιου Πετσιμέρη ήρθε με το ίδιο σκορ με το πρώτο (0-6 επί του Ελευθεριακού).

Στο 15’ ο Παπαδήμος με κεφαλιά, στο 23’ ο Στάμος σε τετ-α-τετ, στο 35’ Χαμζάι με πλασέ, στο 55’ ο Καφετζή, στο 61’ ο Γεωργιτζίκης και στο 81’ ο ίδιος (ξεκίνησε ως δεξιός μπακ και συνέχισε στην επανάληψη ως δεξιός εξτρέμ) με τρομερό σουτ χωρίς να σκάσει η μπάλα, ήταν οι σκόρερ των νικητών.

ΠΗΛΕΑΣ-ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 0-6

ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Βλιώρας, Γεωργιτζίκης, Λαζ. Μάρκου (65’ Κόπο), Κόκκαλης, Αλεξανδρίδης, Στάμος, Χαμζάι (70’ Ευτυχιάδης), Δράκος (50’ Κοντογεωργίου), Καφετζή (65’ Ντρόγκα), Παπαδήμας (70’ Ρέκας), Μουλαλίου

Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ 0-3 α.α.

Β’ όμιλος

Δύσκολο διπλό για Κένταυρο Ν.Π.

Ο Κένταυρος Ν.Π. πήρε δύσκολο διπλό με σκορ 1-2 από τον ουραγό Α.Ο. Ανω Λεχωνίων, που δεν έχει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα. Στο 8’ με πλασέ ο Ζοτκάι μετά την ασίστ του Κλάιντι Σεφέρι άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε στο 19’ ο Βασίλης Καραγιάννης. Ωστόσο, στο 32’ ο Μπογδανίδης με κεφαλιά σε δημιουργία Γιώργου Ζούζουλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο τέλος του αγώνα σημειώθηκε σύρραξη και το παιχνίδι τελείωσε μέσα σε ένταση.

ΑΟ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π. 1-2

ΑΟ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ: Γώγος, Ηλ. Φλώρος (46’ Ξενάκης), Νταφόπουλος, Παχιός, Αναστασίου, Παπαδημητρόπουλος Δ., Τσιακτίρης, Τουφεξής, Καλάρι (77’ Γκατζούρας), Καραγιάννης, Σ. Φλώρος (71’ Παπαδόπουλος)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Κολοβός, Τσέλα, Λιάτζουρας, Τζίκας (70’ Νιτσάι), Λαμπαδάρης, Κλ. Σεφέρι (46’ Αλ. Γώγος), Ζοτκάι, Β. Γώγος, Αμ. Σεφέρι, Μπογδανίδης (83’ Κλιάρης), Γεωρ. Ζούζουλας (85’ Γρ. Ζούζουλας)

Ισοπαλία με ένταση στα Λεχώνια

Σε ματς με ένταση η Ενωση Λεχωνίων/Νηλέας και ο Ανθιμος Γαζής παρέμειναν αήττητοι, αλλά έχασαν αμφότεροι από δύο βαθμούς μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία με 1-1. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για τους γηπεδούχους, που είχαν πριν το ματς 4Χ4, με τη διαφορά τους με την ομάδα των Μηλεών να διατηρείται στους δύο πόντους.

Στο 11’ με πέναλτι του Γκογκινούδη έγινε το 1-0. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε για ανατροπή του Νικολού στον Πάγια. Στο 42’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουβαράς για «θέατρο», ενώ στο 68’ έγινε το 1-1 με τέρμα του Κίτσα, ο οποίος πλάσαρε σωστά στο δεύτερο δοκάρι μετά τη σέντρα του Βούλγαρη από τα αριστερά.

Στο 75’ ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Γκογκινούδη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται γι’ αυτήν την απόφαση.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ- ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 1-1

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ: Βιζάνι, Σταμπούλογλου, Πάγια, Τσουμάνης, Μούτος, Αράμπογλου, Γκογκινούδης, Μακρής, Κουβαράς, Λιάκος (82’ Κώστογλου), Μαλούσι (70’ Σκατζούρης)

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Μπιλιτσάκης, Αγγ. Χασιώτης, Νικολός, Κυριάκης, Βούλγαρης, Αργ. Δημόπουλος (77’ Μουστάκας), Γκέκας, Κίτσας, Κατσαρός (48’ Μπέης), Πασχαλόπουλος), Καράι

Δεν σταματούσαν να σκοράρουν στις Μικροθήβες

Εντυπωσιακή ήταν η επικράτηση των Μικροθηβών στο ματς με τη Χλόη, όπως φανερώνει το τελικό 7-3. Η «βροχή» από τέρματα ξεκίνησε στο πρώτο μέρος, με τις Μικροθήβες να βρίσκουν τέσσερις φορές δίχτυα, με τους Βρετό (15’), Ν. Καλέμι (20’, 40’) και Ν. Βέτσικα (30’). Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με τον Μαυρογόνατο στο 42’.

Δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Κολοκοτρώνης μείωσε κι άλλο το σκορ σε 4-2 αλλά οι Βρετό (60’), Βέτσικας (68’) και Κυριέρης (75’) συνέχισαν το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Μπομπότης διαμόρφωσε το τελικό 7-3.

ΑΣ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ- ΑΕ ΧΛΟΗΣ 7-3

ΑΣ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ: Χρ. Λανάι, Γκόλιας (46’ Κουτσοκέρας), Κουφαλιδάκης, Παπανίκος, Αλμπ. Λανάι, Γκαραβέλας, Διαμαντένιας (60’ Γιαννούχος), Βρετό (70’ Τοκαλής), Λαΐνας (46’ Τσάμης), Ν. Καλέμι (60’ Κυριέρης), Ν. Βέτσικας.

ΑΕ ΧΛΟΗΣ: Τσούτσιος, Αραμπατζής (77’ Γεροβασίλης), Ντογκάνι (67’ Ντόας), Αλεξίου, Κίτσιος, Μαυρογόνατος, Τριχόπουλος, Βαΐτσης, Μιχολίτσης (46’ Κολοκοτρώνης-67’λ.τρ. Μπομπότης), Μποταΐτης, Μπουκώρος (77’ Κουσκουρίδας).

Πρώτος βαθμός και πρώτα γκολ για τον Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας πήρε τον πρώτο βαθμό και πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο 2-2 με τον Αθλο Αλμυρού. Ο Κομπούρας έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 25’ (πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Στέκα σε δικό του πέναλτι) και το 85’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ισάριθμες στο 42’ με τον 14χρονο Θ. Παναγιώτου και στο 86’ με τον Μπιζάτη.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 2-2

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: Στέκας, Κωστόπουλος (73’ Μόσχος), Ευαγγελίου, Τσουκάρας, Κάσα, Τσεκούρας, Στεργίου (65’ Χουλιάρας), Κραβαρίτης (59’ Μαλλιαρός), Μπιζάτης, Δρόσος, Παναγιώτου

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Ραμανδάνης, Καρπέτης, Θωμαΐδης, Μπέης (60’ Κεπεσίδης), Καραΐσκος (75’ Κοντοστάθης), Σ. Κρικώνης (46’ Κακαλές), Κομπούρας, Τόπας (85’ Ραμαντάνης), Πιπινής, Ξυνός (75’ Νικοβιώτης), Τίτου

Ρεπό: Απόλλων Καναλίων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Ιάσων Α.Μ. 16
  2. Α.ΠΟ.Β 15
  3. Πανιώνιος 13
  4. Μαγνησιακός 11
  5. Νέοι Αγίας Αννας 10
  6. Σκόπελος 10
  7. Ν.Α. Νίκης 7
  8. Ελευθεριακός 3
  9. Πηλέας 1
  10. Α.Ε. Διμηνίου –

Επόμενη (7η)

ΑΠΟΒ-Μαγνησιακός

ΝΑ Νίκης-Νέοι Αγίας Αννας

Πανιώνιος-Πηλέας

Σκόπελος -Ιάσων Α.Μ.

ΑΕ Διμηνίου-Ελευθεριακός 0-3 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Κένταυρος Ν.Π. 16
  2. Ε.Λ. Νηλέας 13
  3. Ανθιμος Γαζής 11
  4. Μικροθήβες 9
  5. Αθλος Αλμυρού 7
  6. Απόλλων Καναλίων 6
  7. Χλόη 3
  8. Αχιλλέας Αχιλλείου 1
  9. ΑΟ Ανω Λεχωνίων 0

*Ρεπό έχουν κάνει Απόλλων Καναλίων Ανθιμος Γαζής, Αθλος, Μικροθήβες, Ε.Λ. Νηλέας και Αχιλλέας, ενώ ένα ματς λιγότερο έχουν Αχιλλέας και Χλόη.

Επόμενη (7η)

Ανθ. Γαζής-Αχιλλέας Αχ.

Απόλλων Καναλίων-Ε.Λ. Νηλέας

Κένταυρος Ν.Π.-Χλόη

Αθλος-Μικροθήβες

Ρεπό: ΑΟ Ανω Λεχωνίων

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου