ΤΟΠΙΚΟ

Λύγισε τον Τοξότη ο Θησέας (photos)

λύγισε-τον-τοξότη-ο-θησέας-photos-306716

Ο Θησέας Αγριάς, παρ’ ότι ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δυσκολεύτηκε απέναντι στον Τοξότη χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του ΕΑΚ, απ’ όπου έφυγε νικητής χάρις σε τέρμα του νεαρού Λίτσου στο 73ο λεπτό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου πήρε έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας την ευκαιρία για ξεκούραση την Κυριακή, παίρνοντας τους βαθμούς χωρίς αγώνα με τον Αετό Μακρυχωρίου, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πώς παρατάχθηκαν

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με τον Κοντοστάθη κάτω από τα δοκάρια, την ώρα που την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Δημουλάς-Γκάγκας-Σπαθής-Κουκουτής.

Στη μεσαία γραμμή ο Αλεξίου ήταν ο αμυντικός μέσος με τον Παπαδήμο δίπλα του, ο Τσιανάκας είχε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Φουρκιώτης κάλυπτε τη δεξιά πλευρά και ο Τσακίρης την αριστερή, με τον Βαρουξάκη στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον γηπεδούχο Τοξότη, που είχε στην κερκίδα τον προπονητή της Θανάση Χρυσοχού, λόγω τιμωρίας, ο Μπράνος ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Σιγαλάκος-Γεωργουλάκος-Νταγκούλης-Σαββίδης.

Στη μεσαία γραμμή κινούνταν οι Γκίνης-Μάστορας, ο Τζίκας ήταν επιτελικός μέσος, ο Δεμίρης έπαιζε στα αριστερά και ο Γερακίνης στα δεξιά, με τον Γιαννακούρα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο αγώνας

Ο Θησέας ήταν εκείνος που είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπράνου. 0 29χρονος γκολκήπερ όποτε χρειάστηκε σταματούσε τις επιθέσεις των αντιπάλων, που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν στο πρώτο μέρος τα πολλά κόρνερ, που κέρδισαν. Η πρώτη «κλασική» ευκαιρία της αναμέτρησης δημιουργήθηκε ωστόσο από την πλευρά του Τοξότη, με τον Γερακίνη να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι από τα δεξιά, εκεί όπου πετάχτηκε ο Γιαννακούρας, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο του Κοντοστάθη.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Θησέας είχε κι εκείνος μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ, με τον Δημουλά να σεντράρει από τα δεξιά και τον Φουρκιώτη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να τη στέλνει με προβολή μόλις άουτ.

Ο τεχνικός του Θησέα, Κώστας Σταματίου, μη ικανοποιημένος από την… αστοχία των ποδοσφαιριστών του, προχώρησε σε τριπλή αλλαγή και μία εξ αυτών ο Λίτσος, ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι στο 73’ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα ακριβείας του Κουκουτή από τα αριστερά.

Νωρίτερα και στο 65’ από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Τσιανάκας έπιασε το σουτ με το δεξί από τα όρια της περιοχής, με τον Μπράνο να πέφτε στη δεξιά του γωνιά και να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 67’ ο Βαρουξάκης έκανε σέντρα – σουτ από αριστερά με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 90’ και σε προσπάθεια του Τοξότη να φέρει το ματς στα ίσια, ο Μπράνος έκανε το βολέ, ο Τζίκας έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Δενελάβα, που έπιασε το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Μπράνος, Σιγαλάκος, Σαββίδης (46’ Χλωρός), Γεωργουλάκος (72’ Ιωάννου), Νταγκούλης, Γκίνης, Γερακίνης, Μάστορας (72’ Κωνσταντάκος), Γιαννακούρας (77’ Δενελάβας), Τζίκας, Δεμίρης (72’ Μπραχόλι).

ΘΗΣΕΑΣ: (Σταματίου) Κοντοστάθης, Δημουλάς, Κουκουτής, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Παπαδήμος (46’ Παπαδήμος), Τσιανάκας (80’ Ιακωβίδης), Φουρκιώτης (46’ Λίτσος), Βαρουξάκης (88’ Κατσιγιάννης), Τσακίρης (46’ Καρατσόλης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου