ΤΟΠΙΚΟ

Στα πέναλτι οι Μυρμηδόνες

στα-πέναλτι-οι-μυρμηδόνες-306778

Στο … σκοτάδι τελείωσε το ματς Ανθιμος Γαζής-Μυρμηδόνες, που πήγε στα πέναλτι μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης. Στη «ρώσικη ρουλέτα» η ομάδα του Πλατάνου επικράτησε με 4-5 και με συνολικό σκορ 6-7 πήγε στην επόμενη φάση. Ο Χριστοδουλόπουλος των φιλοξενούμενων ισοφάρισε δύο φορές το σκορ στο 15’ με σουτ και στο 60’ με κεφαλιά στο παραθυράκι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται ισάριθμες με τον Κουλάκογλου στο 11’ και τον Αργύρη Δημόπουλο στο 54’.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, καθώς στο 108’ ο Μπέης του Ανθιμου είχε δοκάρι, ενώ στα πέναλτι μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπιλιτσάκης στην τρίτη εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Εύστοχοι από τους συμπαίκτες του ήταν οι Κατσαρός, Βούλγαρης, Αργύρης Δημόπουλος και Νικολός, ενώ το 5/5 έκαναν οι Μυρμηδόνες με τους Τσεκρέζη, Χριστοδουλόπουλο, Μηλιώνη, Μπίνα και Μάντζαρη.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ (Κουρούπης): Γκούρης, Μπιλιτσάκης, Αγγ. Χασιώτης, Νικολός, Κυριάκης, Βούλγαρης, Κουλάκογλου (18’ λ. τρ. Γκέκας), Αργ. Δημόπουλος, Μουστάκας (91’ Ντάκης), Κατσαρός, Πασχαλόπουλος (65’ Μπέης)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ (Γιαννούτσος): Γκόγκος, Μπίνας, Νάτζιος, Καραπτσιάς, Γ. Κοντοβάς, Μηλιώνης, Χριστοδουλόπουλος, Χ. Κοντοβάς (65’ Σπυρέλης), Μάντζαρης, Καλαμάς (80’ Γ. Μπούρχας), Τσεκρέζη

πηγή φωτό: almyrosinfo

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου