ΤΟΠΙΚΟ

«Αφηνίασε» η ΑΠΟΒ, 7-2 τη Σκόπελο, πρώτη απώλεια για Ιάσονα

αφηνίασε-η-αποβ-7-2-τη-σκόπελο-πρώτη-απ-311986

Ο Ιάσων Αλλης Μεριάς έχασε το απόλυτο μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με τους Νέους Αγίας Αννας (1-1) για τον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και έτσι τον πλησίασαν στον έναν βαθμό η φοβερή και τρομερή ΑΠΟΒ, που συνέτριψε με διαστημικό ποδόσφαιρο τη Σκόπελο με 7-2, και ο Πανιώνιος, που δεν είχε πρόβλημα με τον Ελευθεριακό (5-2).

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στον β’ όμιλο, συνεχίζει να μην έχει την παραμικρή απώλεια η Ενωση Λεχωνίων του Κυριάκου Κοκκινάκη μετά το 0-4 επί του Αθλου, ενώ μετά το 3-1 κόντρα στον Απόλλωνα Καναλίων πρώτος είναι Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, που δεν έχει κάνει όμως ακόμη ρεπό.

Β’ ΕΠΣΘ-Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Από άλλον πλανήτη η ΑΠΟΒ

«Αστραψε και βρόντηξε» η ΑΠΟΒ, που διέλυσε τη Σκόπελο με 7-2. Οι νεαροί παίκτες του Βασίλη Σιγάλα παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου, φτάνοντας στον θρίαμβο.

Η Σκόπελος έκανε το … λάθος να προηγηθεί με τον Σένκο στο 19’, αλλά στο πρώτο 45λεπτο η ΑΠΟΒ ανέτρεψε το σκορ. Αρχικά ισοφάρισε με σουτ του Ιλιεβ στο 32’ από ασίστ του Τσόχα, ο οποίος δημιούργησε και το δεύτερο γκολ, που έβαλε ο Παρθένης στο 44’. Στην επανάληψη ο Βαβίτσας με σουτ (52’), ο Χούμπλης με απευθείας φάουλ (57’), ο Εντι Νταϊλάνι με πλασέ μετά την πάσα του Παρθένη (62’), ο Γεωργούσης με σουτ (63’) και ξανά ο Εντι Νταϊλάνι στο 67’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 7-1, για να μειώσουν οι Σκοπελίτες στο 89’ με τον Χυσάι.

Να σημειωθεί ότι για λόγους υγείας δεν ακολούθησε τη Σκόπελο στον Βόλο ο προπονητής της ομάδας, Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης και τους νησιώτες καθοδήγησε ο Δημήτρης Καριοφύλλης, που είναι γενικός αρχηγός τώρα και παλιός παίκτης και προπονητής.

Ο κ. Πουρσαϊτίδης σε προσωπική του δήλωση ανέφερε: «Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) κάκιστη εμφάνιση μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να εμφανίσουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

ΑΠΟΒ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ 7-2

ΑΠΟΒ: Κοντρέρας, Γεωργούσης (75’ Πανταζής), Λεφούσης (70’ Μιχάλης), Σιαφαρίκας, Τσιουκαντάνας (70’ Βάσσος), Βαβίτσας, Παρθένης (75’ Σιόβας), Τσόχας, Εντι Νταϊλάνι, Χούμπλης, Ίλιεβ (75’ Καργιώτης)

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Παλαιολόγος (68’ Δελίτσικος), Ν. Καραθανάσης, Ν. Παναγιώτου, Μπακόπουλος, Σένκο, Κερμελής (58’ Στ. Καραθανάσης), Γεωργίου (Ραφ. Παναγιώτου), Δαλακιάρης, Ζάνι (68’ Πατσής), Χυσάι, Σκιαθίτης

Τέλος το απόλυτο για τον Ιάσονα

Πρώτη απώλεια για τον Ιάσονα Αλλης Μεριάς, που μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του από την αρχή του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο Ολίμπικο με τους Νέους Αγίας Αννας.

Και οι δύο ομάδες θεωρούν ότι το διαιτητικό τρίο έχασε τον έλεγχο του αγώνα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και να επικρατήσει ένταση εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι κακώς δε μέτρησε γκολ τους στο 16’ σε μακρινό φάουλ του Χριστοδούλου, καθώς η μπάλα, όπως υποστηρίζουν, μετά την πρόσκρουσή της στο οριζόντιο δοκάρι έχει περάσει τη γραμμή και πηγαίνει στη συνέχεια στον ουρανό των διχτύων. Από την άλλη, ο Σωτήρης Πετσιμέρης δέχθηκε κόκκινη κάρτα από τον κ. Κούστα, με το που τελείωσε το παιχνίδι για έντονη διαμαρτυρία.

Το κακό είναι πως ο Ιάσονας μετά τους Παναγιωτίδη, Κοτσαλή, Μπαρδάνι, έχασε ακόμη έναν παίκτη λόγω τραυματισμού, τον τερματοφύλακα Αϊδινή.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα της Αλλης Μεριάς με τον Νίκο Τζιόλα στον πάγκο από τη στιγμή που ανέλαβε ο νεαρός τεχνικός την περσινή περίοδο και οφείλεται στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ροδοβίτη στο 35’, το οποίο κέρδισε ο Πασχάλης. Με τον ίδιο τρόπο στο 13’ είχαν προηγηθεί οι Νέοι Αγίας Αννας, με τον Καφετζή να κερδίζει το πέναλτι από τον Αϊδινή και τον Χαμζάι να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

ΝΕΟΙ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ-ΙΑΣΩΝ ΑΜ 1-1

ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Βλιώρας, Γεωργιτζίκης, Σιδέρης, Αλεξανδρίδης, Κόκκαλης, Παπαδήμος, Χαμζάι, Μουλαλίου (70’ Στάμος), Καφετζή, Νικούδης (55’ Μάρκου), Καραγιαννόπουλος (65’ Ντρόγκα)

ΙΑΣΩΝ ΑΜ: Αϊδινής (70’ λ. τρ. Αναστασίου), Κιουρέτης (46’ Χριστάκης), Ροδοβίτης, Τσιτσιρίκης, Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος, Τσιόρτος, Πασχάλης, Καραναστάσης, Κιπτίου, Αρμάγος (20’ Νταφόπουλος)

«Πεντάρα» για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας πήρε το τέταρτο τρίποντο σε πέντε ματς, επικρατώντας στο Βασδέκειο με 5-2 του Ελευθεριακού, ο οποίος προηγήθηκε με τον Πριτσίνη στο 15’, ωστόσο ακολούθησαν πέντε τέρματα από τους κυανέρυθρους.

Αρχικά στο 20’ ο Καπάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει στο 25’ αμυνόμενος του Ελευθεριακού να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά τη σέντρα του Μαρτσέλου, για να γίνει με αυτογκόλ το 2-1. Από κει και πέρα δύο γκολ έβαλε ο Βαρβέκης στο 44’ με κεφαλιά και στο 49’ σε κενή εστία, ενώ στο 57’ ο Λυρίτσης με πέναλτι που κέρδισε ο Βαρβέκης έγραψε το 5-1. Το τελικό 5-2 έγινε στο 75’ από τον Κωστή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 5-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Μάρκος (64’ Ρ. Γιαννακός), Σταμάτης (64’ Λ. Στεργίου), Χουσεΐνογλου, Ιωάν. Φώτου, Λυρίτσης (58’ Χ. Στεργίου), Κριτσίνης, Παπαστεργίου, Καπάκης (30’ λ. τρ. Βαρβέκης), Γ. Κιπτίου, Μαρτσέλος (64’ Δαμασιώτης)

Χωρίς προβλήματα ο Μαγνησιακός

Μείωσε στους τρεις πόντους τη διαφορά από την κορυφή ο Μαγνησιακός, που έφυγε με άνετο διπλό από το ΕΤΒΑ με σκορ 0-3 κόντρα στον Πηλέα.

Ο Μάρκο με κεφαλιά στο 21’ έγραψε το 0-1 και το 0-2 έγινε στο 26’ από τον Δ. Κέκια με πλασέ εντός περιοχής, για να έρθει με πέναλτι στο 55’ ο Γ. Κέκιας που κέρδισε ο ίδιος και αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Προσπάθεια του νεαρού Καρμαγάλου του Μαγνησιακού στο ματς του ΕΤΒΑ

Σκόρερ του πρώτου γκολ του Μαγνησιακού ο Μάρκο (αριστερά)

Ο … παλιός Μπάτης δένει τα κορδόνια του τερματοφύλακα Κωτούλα

ΠΗΛΕΑΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 0-3

ΠΗΛΕΑΣ: Κωτούλας, Γούσιας, Τζιάμος (10’ λ. τρ. Μπάτης-81’ λ. τρ. Χατζηβασιλείου), Δεδούσης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Ζαχείλας, Ζουλένκο, Τσακμακάς, Ζούκας, Ντούλας (81’ Αναστασόπουλος), Σαραφίδης

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Μυλωνάς (60’ Γκέρτσος), Κατσίφας, Κάιλας (60’ Καρμαγάλος), Τσιαντής, Γ. Κέκιας (80’ Γ. Μωυσίδης), Τιμπλαλέξης, Ροδίτης (80’ Σαράτσης), Μάρκο, Χρηστίδης (18’ λ. τρ. Δ. Κέκιας)

ΝΑ ΝΙΚΗΣ-ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 3-0 Α.Α.

Β’ ΕΠΣΘ-Β’ ΟΜΙΛΟΣ

4Χ4 η Ενωση Λεχωνίων Νηλέας

Τέσσερα στα τέσσερα για την Ενωση Λεχωνίων Νηλέας, μετά το 0-4 επί του Αθλου Αλμυρού. Στο 26’ ο Λιάκος άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Γκογκινούδη με σουτ στο 44’ και το 47’, ενώ στο 66’ ο Χατζηκώστας με το που μπήκε στο παιχνίδι σκόραρε και έπειτα από λίγο έγινε αλλαγή στην αλλαγή, καθώς τραυματίστηκε.

Χαμένο πέναλτι είχε ο Γκογκινούδης στο 90’, ενώ δύο λεπτά πιο μπροστά είχαν αποβληθεί οι Κακαλές και Μακρής κι έτσι οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

ΑΘΛΟΣ-ΕΛ ΝΗΛΕΑ 0-4

ΑΘΛΟΣ: Τούντορ, Μπέης, Θωμαΐδης, Μαυρογένης (46’ Καραΐσκος), Κεπεσίδης (70’ Ξυνός), Κρικώνης, Κακαλές, Τίτου, Πιπινής (46’ Κατσάκος), Κομπούρας (60’ Τόπας), Νικηφοράκης (60’ Τσιάτσιος)

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ: Στεργιάδης, Σταμπούλογλου (46’ Κώστογλου), Πάγια, Ιντζόγλου, Τσουμάνης, Αράπογλου, Γκογκινούδης, Μακρής, Μαλούσι (65’ Χατζηκώστας-70’ λ. τρ. Γράτζας ), Λιάκος (65’ Κουβαράς), Σκατζούρης (46’ Δαρής)

Πύρρειος νίκη πρωτιάς για τον Κένταυρο

Ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου πήρε την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα με το υπέρ του 3-1 επί του Απόλλωνα Καναλίων και είναι μόνος στην πρώτη θέση, έχοντας ματς περισσότερο από την Ενωση Λεχωνίων Νηλέας και τον Ανθιμο Γαζή, που τον ακολουθούν.

Το σκορ στο γήπεδο της Αργαλαστής άνοιξε ο Πότσκα στο 9’ με σουτ, για να έρθει στο 48’ ο Τσέλα να σεντράρει για τον Κλάιντι Σεφέρι, που πλάσαρε μετά από κοντρόλ εύστοχα (2-0). Στο 87’ σημειώθηκε το 3-0 με τον Αμαρίλντο Σεφέρι με πλασέ μετά την ασίστ του Παππά. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Κλάιντι Σεφέρι και Ζοτκάι, ενώ δέχθηκαν τη μείωση του σκορ στο 95’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Νούλας.

Οι άνθρωποι του Κενταύρου υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής Αλεξίου άφησε τους αντιπάλους να παίζουν σκληρά, με συνέπεια τον τραυματισμό δύο παικτών τους, που πήγαν στο νοσοκομείο. Αυτοί είναι οι Σέτι και Πότσκα λόγω τραυματισμών σε αστράγαλο και γόνατο αντίστοιχα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν τέσσερα πέναλτι, τα δύο για χέρι και τα άλλα δύο για ανατροπή, ενώ εύχονται περαστικά στους δύο τραυματίες παίκτες του Κενταύρου.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.-ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Κολοβός Τσέλα, Σέτι, Τζήκας (80’ Κλιάρης), Λαμπαδάρης, Κλ. Σεφέρι, Ζοτκάι, Β. Γώγος, Μπογδανίδης (80’ Παππάς), Πότσκα (82’ Αλ. Γώγος), Γ. Ζούζουλας (64’ Αμ. Σεφέρι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: Πρωτούλης, Μιμίνης, Παπαπαναγιώτου, Χρ. Ζήσης, Καραγιάννης, Καράνταγλης (12’ λ. τρ. Ψαθάς), Δουλάς, Νούλας, Παππάς, Ανδρέου, Μπαλούλης (75’ Βαγιόπουλος)

Τέλος στις ήττες με «τεσσάρα» οι Μικροθήβες

Εβαλε τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα των Μικροθηβών, καθώς έπειτα από τρεις ήττες για πρωτάθλημα και Κύπελλο, κέρδισε άνετα με 4-0 τον ουραγό Αχιλλέα, που δεν έχει ακόμη βαθμό και γκολ. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Διαμαντένιας στο 25’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Νίκος Καλέμι στο 34’, ο Αλμπέρτο Λανάι στο 55’ και ο Κουτσοκέρας στο 75’.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ 4-0

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Γκόλιας, Κουφαλιδάκης, Αλ. Λανάι, Παπανίκος, Παπαγεωργίου (60’ Τοκαλής), Ν. Καλέμι, (60’ Κουτσοκέρας), Γκαραβέλας, Ρ. Καλέμι (25’λ.τ ρ. Διαμαντένιας), Νιφόρος (35’ λ. τρ. Βρεττό), Λαΐνας (60’ Τσάμης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: Στέκας, Κωστόπουλος, Καραγιάννης, Τσεκούρας, Κάσα, Αθ. Παναγιώτου (46’ Μαλλιαρός), Στεργίου, Μουζουράκης (78’ Παναγάκος), Θ. Παναγιώτου, Δρόσος, Χουλιαράς

Πρώτο τρίποντο για Χλόη

Μόνο ήττες είχαν πριν το μεταξύ τους παιχνίδι Χλόη και Ανω Λεχώνια, με τους γηπεδούχους να κατακτούν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα τους πρώτους τους πόντους με σκορ 4-2. Ο Γιώργος Μιχολίτσης σκόραρε δύο φορές στο 6’ και το 60’, ενώ τα άλλα δύο τέρματα της Χλόης πέτυχαν οι Αραμπατζής στο 30’ και Μπομπότης στο 73’.

Ο Νικηφορίδης σημείωσε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων με όμορφες εκτελέσεις: αρχικά στο 67’ (3-1) με μακρινό φάουλ και στο 90’ με ωραία ατομική προσπάθεια και εύστοχο τελείωμα.

ΑΕ ΧΛΟΗΣ-ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ 4-2

ΧΛΟΗ: Τσιούτσιος, Αραμπατζής (80’ Σούρλας), Κίτσιος, Αλεξίου, Ντογκάνι, Μαυρογόνατος (70’ Μποταΐτης), Τριχόπουλος (80’ Μπουκώρος), Ντόντος (55’ Γεροβασίλης), Ζαμπόγιας, Αγροκώστας (70’ Μπομπότης), Μιχολίτσης

ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ: Κόλα (65’ λ. τρ. Ραφτόπουλος), Ξενάκης (83’ Ηλ. Φλώρος), Παχιός, Νταφόπουλος, Νικηφορίδης, Τσιακτίρης Τουφεξής, Παπαδημητρόπουλος (70’ Γκατζιούρας), Καραγιάννης, Σ. Φλώρος (46’ Κ. Σαρηγιάννης), Χαρ. Παπαδόπουλος (46’ Γώγος)

Ρεπό: Ανθιμος Γαζής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Ιάσων Α.Μ. 13
  2. Α.ΠΟ.Β 12
  3. Πανιώνιος 12
  4. Μαγνησιακός 10
  5. Νέοι Αγίας Αννας 7
  6. Ν.Α. Νίκης 7
  7. Σκόπελος 7
  8. Ελευθεριακός 3
  9. Πηλέας 1
  10. Α.Ε. Διμηνίου –

Επόμενη (6η)

Ελευθεριακός-ΑΠΟΒ

Μαγνησιακός-Πανιώνιος

Ιάσων ΑΜ-ΝΑ Νίκης

Πηλέας-Νέοι Αγίας Αννας

ΑΕ Διμηνίου- Σκόπελος 0-3 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Κένταυρος Ν.Π. 13
  2. Ε.Λ. Νηλέας 12
  3. Ανθιμος Γαζής 10
  4. Μικροθήβες 6
  5. Απόλλων Καναλίων 6
  6. Αθλος Αλμυρού 6
  7. Χλόη 3
  8. ΑΟ Ανω Λεχωνίων 0
  9. Αχιλλέας Αχιλλείου 0

*Ρεπό έχουν κάνει Ανθιμος Γαζής, Αθλος, Μικροθήβες, Ε.Λ. Νηλέας και Αχιλλέας, ενώ

ένα ματς λιγότερο έχουν Αχιλλέας και Χλόη.

Επόμενη (6η)

ΕΛ Νηλέας-Ανθ. Γαζής

Αχιλλέας Αχ.-Αθλος

Ανω Λεχώνια-Κένταυρος ΝΠ

Μικροθήβες -Χλόη

Ρεπό: Απόλλων Καναλίων

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου