ΤΟΠΙΚΟ

Τη θέση του Χρήστου Καψιώτη στον Αστέρα πήρε ο Τάκης Παρισσάκης

τη-θέση-του-χρήστου-καψιώτη-στον-αστέρ-320497

Ο Τάκης Παρισάκης συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Ριζομύλου, επιστρέφοντας σε μία ομάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής, ενώ υπήρξε παλιότερα, τη σεζόν 2008-09, και προπονητής της.

Στην καριέρα του ο Τάκης Παρισάκης έχει περάσει πολλά χρόνια από την ακαδημία της Νίκης Βόλου και τους Νέους Αθλητές Νίκης, την Ακρόπολη, τη Δήμητρα, τον ΓΣ Αλμυρού, τον Αετό Κερασιάς, τον Θησέα, τον Πύρασο, τη Δάφνη.

“Εφυγες σαν αδερφός”

Ο Αστέρας Ριζομύλου έκανε γνωστή χθες το βράδυ τη λύση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Καψιώτη, που για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε από την ομάδα μετά τέσσερα χρόνια. Η ανακοίνωση: “Μετά από ένα αθλητικό ταξίδι 4 χρόνων με στιγμές χαράς αλλά και λύπης, ήρθε η ώρα να πούμε εις το επανιδείν κι όχι αντίο με τον Χρήστο Καψιώτη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας. Εκ μέρους όλης της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτή την όμορφη διαδρομή και όσα χάρισες στην ομάδα μας. Ήρθες σαν φίλος και φεύγεις σαν αδερφός…”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου